- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако видиш предишния гол в стаята ти? vol.3
Надявам се да не е ваза ;d. И съм момиче.
По темата - ще се възползвам от деликатното й положение като й взема паролата за акаунта и направя магия с о-тата.
^ WHAT ... just.. WHAT?
по темата - ще те изхвърля като мръсно коте от стаята мито пък ще се озовеш при кучето, а пък тя много се бие.. та мисли си му
![]()
Ще й доставя неописуемо удоволствие там където обича.
супа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще му дам дрехи и след това ще го поканя на кафенце... Кой знае може и нещо повече... :">
Ще и дам моя тениска и къси гащи да се облече.Пък после ще му мислим
Ще му направя цаца и ще седнем да пием по бира , дрехите са най-лесни
калашника работи така
1 2 3 и вас ви няма
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Зависинай вероятно ще и хвърля възглавница като за начало ( това е най близкото в стаята ми )
Сто процента ще кажа... "OMG... WTF... честно ли ве, ти луд ли си къв си?"
Ще се хиля половин ден, после ще ти дам някви стари дрехи да се облечеш. Ще те почерпя и ВЪН!![]()
ши пищя