- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
http://bghelpforum.com/urlrw-vt11047.html#.VagH26PLfcQ
" Установено е, че два типа мъже предпочитат слабите жени :
* Мъжете с ниско самочувствие заради собственият си външен вид или сексуални затруднения
и
* Мъжете без житейски опит, които възприемат жената единствено като обект, а не като личност
На какво се дължи това ?
Много мъже страдат от липса на самочувствие, просто защото природата не ги е надарила с атлетично тяло. Това не ги прави по-малко мъжествени, но те просто се чувстват така и затова и обществото ги възприема така. Според психолозите, мъжете без самочувствие предпочитат по-слаби и незаоблени жени. Това се дължи на факта, че визуално така се компенсира това, което не им достига в собственото им самочувствие - с други думи, избирайки слаби, неоформени жени, такъв тип мъже избиват комплексите си за външният си вид. Защото до една такава жена недостатъците на мъжа са по-малко видими - и ето, раменете му изглеждат по-широки, ръстът - по-висок и контраста по-силен. И не само това. Някои мъже смятат, че в сексуално отношение важи същото правило - като си изберат по-слаба жена, то самите те ще се изявят като мачовци. Според статистиките, огромен брой мъже използват този начин на самоутвърждаване. "
ахахахахАХАХАХХАХАХАХААХА ХАХАХХАХ
И квооо, увереният мъж си търси нещо с телосложението на слон, защото не се притеснява от факта, че няма да може да я вдигне? Така де, егото му не зависи от това.
Тия проучвания са най-голямата тъпотия :Д Смисл аз спокойно мога да напиша няква тъпотия и като никой не застава с името си зад написаното нали знаеш колко сила има? Също така доста слаба теория, подкрепена от доста малоумни аргументи. Това с проекцията го има, ама доста рядко е върху човека, когото търсиш... А ако практически искаш да чукаш себе си, значи си малко или много счупен.
Много тъпо би ми станало, ако не мога да вдигна момичето.
http://www.nydailynews.com/entertain...icle-1.2292124
На 48 години и без нито една корекция по себе си, това е жена, а не някви мускулести смърфове с голяма популярност в инстаграм, където основните потребители са бавноразвиващи се.
Това изобщо не го вярвам. Със сигурност залага поне на *специална козметика* и процедури. Та дори аз след кофти дежурство имам торбички и кръгове под очите, дето съм й на половината години.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За някой, който по природа е скептичен, избираш да ставаш откровено глупав, като стане въпрос за определени неща.
Корекция в смисъла на лягане под ножа с пълна упойка e нямала, да. Според това, което чета, също не си е правила ботокс.
Обаче... не можеш да ми даваш за примери някакви хора, които са червиви с пари и могат да си позволят да си намажат на лицето всякакви неща, които струват майка си и баща си; всякакви дълбоко почистващи и хидратиращи маски, слуз от не знам си какво си и т.н.
Че една сууупербазова процедура за хидратиране и премахване на черни точки с не кой знае какви продукти струва 140 лв в България и препоръчват да се повтори няколко пъти през 2 седмици и после поддържащо не разбрах през колко. А дори не е от скъпите варианти.
Не отричам, че е прекрасна и че е от тези, които залагат на естествена красота и просто знаят какво им върши работа, ама не е коректен пример. И кво си се захванал да обиждаш на височина - първо, че е мегатъпо, не е като да зависи от човека колко е висок; второ, самата Салма Хайек е дребосък.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-17-2015 на 09:01
написах 'мускулест смърф' и съм го написал с причина.
Височината има голямо значение, защото пропорциите зависят от нея.
Ти кво се хвана за кожата и, нали се хвалиш, че твоята била прекрасна, а парите са най-малката причина някоя да изглежда добре, има достатъчно примери как се постига клоунска визия от богати крави.
Салма на 48 години има тяло, което ти на 20 не можеш да докараш и го има не понеже се е мазала с нещо.
Ти се разбиваш/твои думи/ от тренировки, а задника ти още е увиснал, пък след 30 години не знам как ще е.
Не може да бъде, не го вярвам.
П.П.
За годините говоря, да не сметнеш, че е другото.
Последно редактирано от ДОТА : 07-17-2015 на 09:15
И защо мислиш, че имаш някаква база за мнението си?
А за тялото й - самият факт, че не тренира нищо, означава, че няма защо да се гордее с тялото си. Аз защитавам идеята, че няма защо да се гордея с нещо, което не зависи от мен. Ако не полагам грижи и то все пак си е супер, значи е природна даденост, от какъв зор да се гордея с това?
Ай, как ги поряза. Предвид големите различия във вкуса относно доста други жени/момичета понякога ме озадачава пълното ни единодушие относно Салма и Моника, едната от които ми е идеал за жена.
По последните коментари и с препратка към основната тема: казах го и в дискусията с Хаяши за мазилата- Бог дал, Бог взел. Това не означава да стоиш като търтей да дебелееш, успокоявайки се, че ти е дал дълги крака и хубави гърди, примерно, но не означава и да се впрягаш да заприличаш на нещо, далеч от себе си, така че майка ти да не те познае. Важи за всички крайности- анорексичките; тия, на които от мн работа във фитнеса обиколата на крака им е станала, колкото дължината му и така.
П.П. Оставам с впечатления, че това е новата мания на подрастващите. Негативно е заради подчертаното, но пак е по- добре от други модерни течения, де.
Едит: Да, означава, че природата ти е дала и няма нужда да вървиш с/у нея с болни амбиции да я надцакаш. Това за всичко, не само за тялото. Но съм го казвала много пъти, просто реших да го включа предвид факта, че засегна темата.![]()
Последно редактирано от therichbitch : 07-17-2015 на 10:08
Тя природата не дава нищо, дават ти родителите и гените им.
Хората с по десет висши не раждат задължително умни деца, същото е и за физиката.
Ако беше тренирала, когато е трябвало, щеше да осъзнаеш пълната глупост да тренираш късно.
А ако въобще беше наясно как се тренира правилно, нямаше след всяка тренировка да имаш мускулна.
Виж сестра ти е друго нещо, тренира си от малка, кво като е с коне, поне задника и ще е стегнат, пък ти си се мъчи със своя, резултат няма да има.
Отдавна нямам след всяка тренировка мускулна, а си усещам мускулите. Впрочем, спортувала съм като малка - това, че не съм го писала тук, не означава, че не е факт.
Второ, суперзабавно ми е, че се връзвам, честно казано, но понеже много засягаш темата - задникът ми никога не е бил смъкнат - всъщност е едно от нещата, за които отнасям най-много комплименти.
Хващаш се за думата с природата. Не виждам причина да се гордея и не се възхищавам на природни дадености в който и да е смисъл.
Пък ти си стой у вас на дивана и си повтаряй, че щом някога си тренирал и "знаеш как", значи няма нужда повече.
Деси, не съм останала с впечатлението да е мания на подрастващите - със сигурност не в България. Крайно време е обаче да стане, че аман... много се говори за анорексия и как хората не ядат достатъчно - вижда се и в този форум постоянно; обаче истината е, че познавам само един такъв пример, масово хората са си затлъстели.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-17-2015 на 11:08
Не знам, ти чувал ли си някой спортист да има мускулна след тренировка, ако изключим моментите, когато е почивал дълго и започва с редовните ?
Говорим за мускулна треска, а не за умора.
Пинкуу, честно казано съм свикнал всяка втора да се хвали със задника си, а за комплиментите е ясно, че се получават без причина, възпитани са тия около теб, не за друго.
Не е нужно дупето ти да виси, аз така пиша, но може само да е плоско.
да, по принцип говорех, не само за Б-я. Преди 5-10 години нямаше толкова много фитнес канали, хората не бяха запалени по киноата, чия, водораслите и всички останали, спрягани за черешката на здравословното хранене.
Затлъстели винаги ще има, просто преди са искали да станат 35кила, сега ще искат да помпат ръце, крака. А дали ще станат от дивана да го направят, вече няма мн общо дали е модерно да си анорексичка или мускулеста какичка.
Тъпо ми стана, че го пиша от дивана
Ама в тая жега (
комплименти за задника, че чак и НАЙ-много. с какви хора се движиш :д
anorexia nervosa. google it
в крайна сметка пак ще стигнем до заключението, че всички сме различни и имаме различни предпочитания и вкусове.
наречете ме старомоден, но жена ми трябва да тежи по-малко от мен
втори ден подред получавам този звучен етикет
дришльовци
имам по-хубав задник от на пантерата