- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
ДОТА на стола.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не ти е от тва :Д и да "анаболни" хормони (в кавички щото е малко табу дума, въпреки че са си баш такива :Д)
не, няма. не помня точни имена на болести, но всички които са свързани малко или много с движението ти.
не обичам да чета проучванията, защото използват много сложни думи, за да изглеждат по-умни. Гледам podcast-ове и семинари и оттам. Беше на някой от големите учени - Layne Norton или Brad Schoenfeld или имаше 1-2 други, чиито имена не помня. :Д Относително ново проучване е даже май го бяха правили в Швеция/Швейцария :Д
е да и ставите са проблем :Д аз в момента съм със скапани колене главно от това.
Много ясно, че съм гледал. Не всички сезони обаче. Бях му мнол фен като го въртяха по ТВ :Д Иначе ме кефи Номер 13 :Д
Ходил съм само на ансамбли и такива някакви в зали. Най-готин беше на Българе едно време. На такива на открито наш'те не ме пускаха, а пък и на мен не ми се ходеше. На есен ще ходя на Слави.
с кой от форума би се видял на живо?
тъмнокоси или светлокоси?
коя черта от характера на човек те отблъксва най-много?
кога се чувстваш щастлив?
с какво не би направил компромис?
би ли дал живота си за някого?
три неща, които би взел със себе си на самотен остров?
Защо хората стават престъпници?
Имаш ли познат с нестабилно държание?
Разбираш ли околните, вникваш ли в мотивите им?
Какво ще направиш с един милион долара?
Как си избираш приятелите?
Често ли попадаш на описания тип момиче \визирам натисканията в бар, които те отблъскват\? Ако да, на какво според теб се дължи?
Какъв човек искаш да бъдеш един ден? За качества говоря, по възможност не ми описвай желаното семейство, ако искаш такова, нито как ще си материално и какво ще работиш.
Любим цвят?
Често ли се смееш? На какво обикновено?
Всеки ли е способен да изпитва любов? Защо да, защо не? Как изглежда една хармонична връзка в твоите очи?
Изброй някакви необичайни навици, които имаш.
нестабилно държание
нямам претенции, но ми е интересно да видя пантерата, галакси, папугай, 102, ива и още 1-2, чиито никове в момента не мога да се сетя
мех, цвета на косата не ми прави впечатление.
простотията или просташкото говорене, доколкото може да се нарече черта на характера.
четох една теория за щастието как то всъщност не се усеща. Защото е важно build up-а към него и след това следствието където осъзнаваш, че тогава си бил щастлив. Това го има в композициите на Бах или Бетовен, ако не се лъжа. Експеримента е бил следния: наблюдавали са групи момичета, които се приготвят за купон и са забелязали, че не им пука за купона :Д Важно е приготвянето и след това как си говорят за случилото се. То като се замислиш наистина е така и не осъзнаваш кога наистина си щастлив.
вярвам във вторите шансове, но не и в третите. Така че, втора издънка.
не съм мислил по въпроса. Има твърде много неща, които искам да постигна, за да се жертвам, но бих го направил за някой от семейството ми. Нямам толкова скъп приятел, за когото бих умрял.
нож, дори като ходя до село го взимамкремък, въпреки че нямам :Д корда
и другите не са лоши
стига де ;дд
шегувам се, всъщност се смятам за ужасна и отивам да се напия, дано ме изнасилят и убият
тъпо
хах, оня ден писах есе на подобна тема за CAE-то :Д Отговора, който мисля, че най-много приляга е "е така от скука, от тъпотия...". Но реално погледнато, защото 1.нямат перспектива за бъдещето; 2.нямат родителски контрол; 3.отчаяни са; 4. глупави са и го правят заради някого или защото би било готино.
освидетелствани не, но половината ми приятели са доста импулсивни. Единия много често се бие :Д Другия просто както си седи и нещо му щуква, трети пък както си ходим и решава, че иска да си удари главата в някъв знак и го прави(това беше 2-3 пъти на морето, може би щот беше пиян, не знам :Д) Аз самия понякога съм на 2 полюса, ама трябва да съм много изнервен. То и с останалите е почти същото
Почти винаги, освен ако причината не е няква супер малоумна, в която няма логика.
Ще си купя къща, куче, добавки :Д няква средностатистическа кола, ще отида до Австралия, Русия, Скандинавските страни и щатите/Канада. И ако мога да си го позволя бих живял в някое от посочените. Ако все пак имам още някакви средства половината отиват за бъдещето, останалите за някаква добра кауза, gotta give back to the community.
не си ги особено. С едни и същи хора съм приятел от години и то главно защото сме били в един клас. От 8ми насам същата работа. Приятели извън училище и квартала нямам.
И в други теми съм го казвал - малко са свестните момичета. Повечето са или искат да бъдат минети, защото получават внимание. По една или друга причина явно смятат, че не са достатъчно желани и като са на градус им идва от вътре да са боклуци, защото масовото мнение е, че това е ок. Не знам, може пък да съм старомоден...
здраво стъпил на земята емоционално и финансово или до там, че да ми е готино и да няма за какво да се притеснявам. А по-точни качества силен (физически и психически), любящ, помагащ на хората. Добре, че не искаш да знаеш останалото щото и аз не знам :Д
нямам най-любим - синьо, черно, сиво, червено, оранжево, жълто, зелено, даже имам розово поло :Д
твърде често май. Установих, че съм си го задал като защитна реакция или не знам как да го определя и се смея твърде често, дори когато ме обиждат :Д А иначе на кретенщини, чувството ми за хумор е доста счупено и през повечето време сам си се забавлявам (self amuzement is one of the most important things, if you don't find joy in what you are doing then why are you doing it in the first place? това е малко цитатче), и доста често хората не разбират на какво се смея или не им е забавно, но пък аз си се пръскам :Д
мисля, че всички могат да обичат. Дали ще бъде едно и също нещо, не знам. Дали всички заслужават да обичат - не. Щом ония педали могат да се обичат, къв трябва да си, че да не можеш... И да защото ни е закодирано в гените. Малко или много смисъла на живота е да имаш поколение. А поколение без любов е счупено поколение, което не води до нищо добро - само дегенерация.
перфектна връзка - госпожата ми по литература беше разказвала за една от някое произведение, но не си спомням дали беше от "Железния светилник"... Поправете ме, ако греша, но там бабата командваше постоянно дядото и той спокойно изпълняваше, но не като под чехъл, а защото това беше правилното нещо за правене и защото я обичаше. Нещо такова, но без толкова силно изразено командване. Мъжа трябва да може да защити своето и да дава сигурност. Жената трябва да бъде вярна спътница и да го подкрепя. Имаше един цитат: "няма смисъл да правиш нещо, ако жена ти не е там да ти каже "страшен си" " или нещо от тоя род, надявам се схващате идеята ;д . Изключително противни са ми връзките, в които жената е един вид слуга и прави нещо само за да не я бие мъжа ѝ. Това е може би едно от най-противните неща. Трябва да има взаимна сигурност и щастие, не страх и недоверие. На отиване към фитнеса оня ден минах през една градинка и някви жени обсъждаха как "нема жена, която да не изяжда по някой шамар от време на време" и като я погледнах бях сигурен, че това "от време на време" значи поне през ден. Което наистина ме отврати.
Като цяло май красавицата и звяра е най-доброто определение, което мога да дам :Д
хмм навици - не знам дали е необичайно, но мразя да оставям храна. Колкото ми е дадено толкова изяждам. Ако ми е много - тъпча. Чак ако ми се додрайфа го оставям. Не знам защо, просто мразя да оставям храна :Д
не смятам, че трябва да е необичаен навик, но задължително си мия ръцете, ако съм бил до тоалетната, дори ако не съм правил нищо, а само съм си мил зъбите примерно.
винаги дъвча дъвка.
не знам за други или поне не съм забелязал да имам :Д
казеина се счита, че е протеин с бавно усвояване, т.е. най-подходящ за преди сън, за да те храни докъ спиш.
изолата е по-скъп от обикновената суроватка, но има повече протеин, логично. проблема с него е, че някои фирми го блъскат с евтини аминокиселини, така че да попълнят профила, но да нямаш реална полза от него - на тях им е евтино и ти ниш не печелиш.
гейнъра е главно протеин и захар. По-добре е да си правиш сам гейнъра https://www.youtube.com/watch?v=fyrKq-KSIBo ето това е най-доброто мнение по въпроса.
най-добрата ти оферта е смес казеин + суроватка post workout щото така хем "бързия" влиза на момента, хем "бавния" те поддържа след това.
Всички могат да обичат, дори при положение, че някои са супер "блокирани" от страхове, мании, желание за контрол, неискреност и пр.? Много психопатски звучи както го описах, ама наистина мисля, че при немалко хора го има само потенциала да обичат. Реално може да не бъде изпълнен именно заради липсата им на искреност към самите тях на първо място, после и към другите... тва най-общо казано. Как ти звучи? Ще има ли материал за спорче? ;d
За момичетата - струва ми се, че не си старомоден, ама има някакви неща, които все те водят към подобни мадами, не че са чак толкова скандално малко свежите и готините.
и съм изключително обиден, че kalpazanka не промени името на темата. ДОРИ СЛЕД КАТО ПИСА :'(
Ракшане, хахаах :]
Любим предмет в даскало?
А спорт, освен фитнес?
Какво е небето?
А какво е морето?
На кой футболен отбор симпатизираш?
Последно редактирано от Vanchhh : 07-17-2015 на 22:41
един шкаф ахахахаххаха : Д:Д :Д :Д а иначе си променям мнението - в 7ми клас ми беше физиката, все още ми е в топа, но не е най-любимо. В 8ми нямах любим предмет и много мразех математиката. В 9ти пак мразех математиката и ми беше интересна историята щото учихме за викинги и т.н. (само това помня :Д ), в 10ти тръгнах малко повече към химия и биология, историята я занемарих, математиката беше ок (предните години едвам не останах на поправка, толко ми беше противно). Тази година биологията и химията бяха на all time high, математиката се подобри и физиката малко. По български и английски винаги ми е било лесно, като изключим в 7ми клас граматиката, мнол я мразех. Абе основните са ми биология, химия, история, физика и философията ми е интересна tbh. :Д
вече бях отговарял на такъв въпрос, но айде пак :Д баскетбол, волейбол + почти всичко от олимпиадата :Д Ще кажа щангите, но тях можем да ги приемем към фитнеса, затова няма :Д Баскет, волей, плуване. И трябва да кажа, че много мразя тениса, деба безполезната игра
the night is dark and full of terrorsтрябваше да го вметна. Принципно ми синее, ама имам проблем с цветовете и не знам
морето - зависи къв боклук плува в него, ако е немски - белее, същото ако е полски или руски :Д, ако е африкански - тъмнее.
от Бг Левски, от англия Ман. Сити и арсенал ми харесват като игра, но главно сити :Д
докъ го писах тоя пост ми спря тока 2 пъти - 15тина и 4-5 минути :Д много изстрадала работа.