.
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Threaded View

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от summer_resort Виж мнението
    в момент на афект от разни вещества ме е тормозел психически със страшна ревност, подозрения, параноя, крещене. Когато мине момента е много кротък и отзивчив. Прекрасно осъзнавам това му държание какъв недостатък е и защо досега никоя не се е задържала, но съм влюбена и прощавам много.
    Трябваше с това да започнеш. Първо тревата не избива на агресия, тъкмо напротив. Това го правят алкохола и други наркотици. И второ, най-вероятно просто си е такъв, независимо какво е употребявал. "Ама той иначе не е такъв, само когато се напие" е любимото оправдание и самозаблуда на много жени, за да продължават да стоят в лоши връзки. Дори и да е вярно, какво значение има, ако той продължава да го прави и да се държи така? Трябва да си го избиете от главите тоя филм с любовта, когато достойнството ви е атакувано. Научете се да си го пазите. Ако е вярно, че за всеки има точно определена половинка (в което аз не вярвам), която да срещне някъде там, то със сигурност няма да е някой, който да се държи зле с вас, независимо колко често. Та, ако това е случая, просто сложи край.
    Разбира се аз няма как да знам дали е така, само ти давам отправна точка. А от там нататък какви наблюдения ще правиш и какви изводи ще си извадиш, си е твоя работа. Както ти казаха, употребата на трева сама по себе си не прави никой добър или лош. Затова акцентирай на това какъв човек е той, какви качества и недостатъци има, а не какви са му пороците, макар понякога да е свързано.
    Последно редактирано от Corb1225 : 07-20-2015 на 19:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си