.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли че жените могат да бъдат заменени от робот? (само мъже да отговарят)

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

5 22,73%
  • Не.

16 72,73%
  • Аз съм твърде нагла, неграмотна или самовлюбена и не зачитам молбата да се отговаря само от мъже.

1 4,55%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Можеш да го направиш. Не се отказвай сега. Вярваме в теб.
    Да си призная не те помня, а това ме прави щастлив. И престани с това болдване, ПИШИ СЕ С ГЛАВНИ БУКВИ КОГАТО ЩЕ КАЗВАШ НЕЩО ТЪПО.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    Да си призная не те помня, а това ме прави щастлив. И престани с това болдване, ПИШИ СЕ С ГЛАВНИ БУКВИ КОГАТО ЩЕ КАЗВАШ НЕЩО ТЪПО.
    Да си призная, признанието ти ме прави изключително щастлив, тъй като означава, че съм си свършил добре работата като агент тук.

Болдването е показателно за слоя на мозъчната кора, главните букви показват нещо по на юг от нея.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Да си призная, признанието ти ме прави изключително щастлив, тъй като означава, че съм си свършил добре работата като агент тук.

Болдването е показателно за слоя на мозъчната кора, главните букви показват нещо по на юг от нея.

В името на отца, сина и светия дух(трима "реални" персонажи) и всемогъщият поглед на Архитекта аз ти забранявам да публикуваш повече в тази тема заради бавните шеги, които не предизвикват дори и бавен смях. Амин.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението

В името на отца, сина и светия дух(трима "реални" персонажи) и всемогъщият поглед на Архитекта аз ти забранявам да публикуваш повече в тази тема заради бавните шеги, които не предизвикват дори и бавен смях. Амин.
    Какви шеги виждате в написаното от моя милост, агент Смит? Шегувате ли се?

В нашата работа няма място за шеги.

П.П. Май сте изгубили форма като агент/и, но не се притеснявайте, ние ще ви помогнем да се възстановите.
    Последно редактирано от dreamwalker : 07-23-2015 на 00:31
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си