.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли че жените могат да бъдат заменени от робот? (само мъже да отговарят)

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

5 22,73%
  • Не.

16 72,73%
  • Аз съм твърде нагла, неграмотна или самовлюбена и не зачитам молбата да се отговаря само от мъже.

1 4,55%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Та за жените е ясно, че не бива да се заменят с робот, но за теб не съм на същото мнение!
    Коментара ти показва какъв си глупак. Въпросът беше дали жените могат да се заменят с робот, защото в крайна сметка има неща за които ни трябват(секс, ако не си го чувал питай сина си) и следователно трябва да им намерим заместител. Не съм говорил за насилствено, а за доброволно заместване вследствие на желанието на всеки човек. Моето заместване с робот няма да промени нищо.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    Коментара ти показва какъв си глупак. Въпросът беше дали жените могат да се заменят с робот, защото в крайна сметка има неща за които ни трябват(секс, ако не си го чувал питай сина си) и следователно трябва да им намерим заместител. Не съм говорил за насилствено, а за доброволно заместване вследствие на желанието на всеки човек. Моето заместване с робот няма да промени нищо.
    Следващия път опитай с по-оригинални методи на тролене.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Следващия път опитай с по-оригинални методи на тролене.
    Ти да не си някакъв тип защитник на дебилите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си