- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гениалното ми прозрение
Сега забелязах нещо много показателно, дори без мен броя на хората гласовали с "да" и тези, гласували с "не" в анкетата са равни на брой(като изключим нахалницата която не можа да види че има и трети вариант за отговор).
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
hubawo po4wa6 4e nikoi da ne ti pi6e otgowori w smotanata tema, ama qwno ima mn typi i smotani hora tuka
1. Ти може да си жена или да не си жена, може дори да не си нито едно от двете, но факта, че го пиши в профила ти ми дава самодаденото право да ти кажа да си затвориш устата.
2. ЪЪъъъъъъ....кво?
3. Ако коментираш тема, която не те афектира, имаш по-голям проблем от липсата на работа, а именно- невероятно голям, до висините на вярващ в бога човек, тъпизъм.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дори не разбра написаното от мен, малчуган.
![]()
Добре че ги има жените - единственото хубаво нещо в живота на мъжете...
А онова същество от женски пол, което те е родило и което наричаш ''майка'', (вероятно) те е носело 9 месеца в утробата си, търпяло е всичките ти капризи...не е спало нощем, лишавало се е от много неща, само и само, за да те отгледа и да те направи човек...
Ах, сега да можеше да види какви глупости ги бръщолевиш из тийнейджърски форуми...щеше да получи инфаркт...
Неблагодарник...
Та за жените е ясно, че не бива да се заменят с робот, но за теб не съм на същото мнение!
Гороломен глупак, почти всички жени вече са кучки, курви или и двете, каква мислиш е вероятността и моята майка да е такава. Аз съм следствие на моралните закони втълпени ми след гледането на обкръжаващия ме свят, който в голяма степен в най-важните години е включвал семейството. Светът е пълен с низши, долни и подли самонадценяващи се хора. В този сайт досега съм видял само двама човека с които може да се води разговор, но уви, явно вече ги няма, а и кой може да ги съди за правилния им избор.
![]()
Коментара ти показва какъв си глупак. Въпросът беше дали жените могат да се заменят с робот, защото в крайна сметка има неща за които ни трябват(секс, ако не си го чувал питай сина си) и следователно трябва да им намерим заместител. Не съм говорил за насилствено, а за доброволно заместване вследствие на желанието на всеки човек. Моето заместване с робот няма да промени нищо.