.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли че жените могат да бъдат заменени от робот? (само мъже да отговарят)

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

5 22,73%
  • Не.

16 72,73%
  • Аз съм твърде нагла, неграмотна или самовлюбена и не зачитам молбата да се отговаря само от мъже.

1 4,55%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 118
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    гениалните демократични закони щяха да те вкарат в затвора
    Теб също, за сaдизъм и полова дискриминация.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Теб също, за сaдизъм и полова дискриминация.
    Иде ми да те застрелям, но тогава ще ме съдят за насилие над животни.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Какво имаш предвид под "доста хора", нито ми се стори контроверсиално, нито ме афектира, както и мнозинството очевидно, съдейки по малкото коментари в темата.
    1. Без да коментират жени(отначало не го разбрах от името и аватара ти затова съжалям за бавната реакция)
    2. Разбрах защо се наричаш Dreamwalker - Because in my dream, you are walking far, far away.
    3. Ако тази тема не те е афектирала, защо коментираш?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Иде ми да те застрелям, но тогава ще ме съдят за насилие над животни.
    Как ще стреляш папа (макар и в оставка), ще изгниеш в затвора!

Аз те благославям, а ти как ми се отплащаш!?

Сега забелязах нещо много показателно, дори без мен броя на хората гласовали с "да" и тези, гласували с "не" в анкетата са равни на брой(като изключим нахалницата която не можа да види че има и трети вариант за отговор).

Как ще стреляш папа (макар и в оставка), ще изгниеш в затвора!

Аз те благославям, а ти как ми се отплащаш!?

Като твой най-висш работодател и наставник, както и в името на моето единствено треидинство ти заповядвам да се върнеш в гнусната дупка от където си изпълзял.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Като твой най-висш работодател и наставник, както и в името на моето единствено треидинство ти заповядвам да се върнеш в гнусната дупка от където си изпълзял.
    Шефе, недей така служа ти вярно 64 години.

Шефе, недей така служа ти вярно 64 години.
    Вече си стар за тази работа. Ще те заменя с някой по-млад, по-красив и жена, за да има да гледам нещо когато постоянно ме викате на тъпите си обичаи, които този извънбрачен син, роден от грозно парче за една нощ, ви втълпи в дебилните глави.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Вече си стар за тази работа. Ще те заменя с някой по-млад, по-красив и жена, за да има да гледам нещо когато постоянно ме викате на тъпите си обичаи, които този извънбрачен син, роден от грозно парче за една нощ, ви втълпи в дебилните глави.
    Добре, аз ще си стоя мирно в Кастел Гандолфо и ще чакам да сложиш жена.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    1. Без да коментират жени(отначало не го разбрах от името и аватара ти затова съжалям за бавната реакция)
    2. Разбрах защо се наричаш Dreamwalker - Because in my dream, you are walking far, far away.
    3. Ако тази тема не те е афектирала, защо коментираш?
    1. Аз може да съм или да не съм жена, може да съм или да не съм от Белоградчик, може да съм или да не съм на 85 (това е публична тайна), но ти си галфон и успешно го демонстрираш.

2. Не се плаши.

3. Не е нужно тема да ме афектира, за да я коментирам.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned Супер фен
    hubawo po4wa6 4e nikoi da ne ti pi6e otgowori w smotanata tema, ama qwno ima mn typi i smotani hora tuka

1. Аз може да съм или да не съм жена, може да съм или да не съм от Белоградчик, може да съм или да не съм на 85 (това е публична тайна), но ти си галфон и успешно го демонстрираш.

2. Не се плаши.

3. Не е нужно тема да ме афектира, за да я коментирам.
    1. Ти може да си жена или да не си жена, може дори да не си нито едно от двете, но факта, че го пиши в профила ти ми дава самодаденото право да ти кажа да си затвориш устата.

2. ЪЪъъъъъъ....кво?

3. Ако коментираш тема, която не те афектира, имаш по-голям проблем от липсата на работа, а именно- невероятно голям, до висините на вярващ в бога човек, тъпизъм.

Град
    Dreamland
    1. Ти може да си жена или да не си жена, може дори да не си нито едно от двете, но факта, че го пиши в профила ти ми дава самодаденото право да ти кажа да си затвориш устата.

2. ЪЪъъъъъъ....кво?

3. Ако коментираш тема, която не те афектира, имаш по-голям проблем от липсата на работа, а именно- невероятно голям, до висините на вярващ в бога човек, тъпизъм.
    1. Не мога да я затворя, защото не съм я отварял.

2. Кокали с месо.

3. Ако фактът, че темата не ме афектира, те афектира по такъв начин, че се чувстваш длъжен да пишеш отговор, значи трябва да търсиш проблема в себе си.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

1. Не мога да я затворя, защото не съм я отварял.

2. Кокали с месо.

3. Ако фактът, че темата не ме афектира, те афектира по такъв начин, че се чувстваш длъжен да пишеш отговор, значи трябва да търсиш проблема в себе си.
    1. Да ве, иначе как ще ловиш мухите в мизерната дупка в която се намираш.

2. Не попитах какво имаш на мястото на мозъка си.

3. Афектира ме факта че пишеш в темата ми, а не факта че темата ми те афектира.

Град
    Dreamland
    Дори не разбра написаното от мен, малчуган.

Дори не разбра написаното от мен, малчуган.

Писна ми от теб. Отивай да правиш това което нормално правиш по цял ден и не забравяй лубриканта за задните си части.

Супер фен Аватара на Meth
    Добре че ги има жените - единственото хубаво нещо в живота на мъжете...

Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Добре че ги има жените - единственото хубаво нещо в живота на мъжете...

Съществото, което те е родило, също е от женски пол.

А онова същество от женски пол, което те е родило и което наричаш ''майка'', (вероятно) те е носело 9 месеца в утробата си, търпяло е всичките ти капризи...не е спало нощем, лишавало се е от много неща, само и само, за да те отгледа и да те направи човек...
    Ах, сега да можеше да види какви глупости ги бръщолевиш из тийнейджърски форуми...щеше да получи инфаркт...
    Неблагодарник...

Та за жените е ясно, че не бива да се заменят с робот, но за теб не съм на същото мнение!

Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    А онова същество от женски пол, което те е родило и което наричаш ''майка'', (вероятно) те е носело 9 месеца в утробата си, търпяло е всичките ти капризи...не е спало нощем, лишавало се е от много неща, само и само, за да те отгледа и да те направи човек...
    Ах, сега да можеше да види какви глупости ги бръщолевиш из тийнейджърски форуми...щеше да получи инфаркт...
    Неблагодарник...
    Гороломен глупак, почти всички жени вече са кучки, курви или и двете, каква мислиш е вероятността и моята майка да е такава. Аз съм следствие на моралните закони втълпени ми след гледането на обкръжаващия ме свят, който в голяма степен в най-важните години е включвал семейството. Светът е пълен с низши, долни и подли самонадценяващи се хора. В този сайт досега съм видял само двама човека с които може да се води разговор, но уви, явно вече ги няма, а и кой може да ги съди за правилния им избор.

Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Та за жените е ясно, че не бива да се заменят с робот, но за теб не съм на същото мнение!
    Коментара ти показва какъв си глупак. Въпросът беше дали жените могат да се заменят с робот, защото в крайна сметка има неща за които ни трябват(секс, ако не си го чувал питай сина си) и следователно трябва да им намерим заместител. Не съм говорил за насилствено, а за доброволно заместване вследствие на желанието на всеки човек. Моето заместване с робот няма да промени нищо.

Гороломен глупак, почти всички жени вече са кучки, курви или и двете, каква мислиш е вероятността и моята майка да е такава. Аз съм следствие на моралните закони втълпени ми след гледането на обкръжаващия ме свят, който в голяма степен в най-важните години е включвал семейството. Светът е пълен с низши, долни и подли самонадценяващи се хора. В този сайт досега съм видял само двама човека с които може да се води разговор, но уви, явно вече ги няма, а и кой може да ги съди за правилния им избор.

И защо си мислиш, че стават кучки или курви ?

Град
    Dreamland
    Коментара ти показва какъв си глупак. Въпросът беше дали жените могат да се заменят с робот, защото в крайна сметка има неща за които ни трябват(секс, ако не си го чувал питай сина си) и следователно трябва да им намерим заместител. Не съм говорил за насилствено, а за доброволно заместване вследствие на желанието на всеки човек. Моето заместване с робот няма да промени нищо.
    Следващия път опитай с по-оригинални методи на тролене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си