- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Чудех се какво да напиша,но с няколко думички ще кажа,че положението е доста зле! Като цяло 90% са кифли,златотърсачки,матери алистки,и други подобни от този вид! Имаш ли хубава кола,може да си тъп на тупан,но скачат като пчелички на мед,това е самата истина,любовта е търговия вече!Много високо самочуствие и голяма самоуценка си слагат,но повечето са без покритие,но късно се осъзнават,но като има глупави момчета да им повдигат самочуствието и да се мислят за Принцеси и чичковци да хвъргат парички по-тях,ще е така и за-напред и по-зле ще стане може би,но все още има и свестни момичета...
Последно редактирано от V.VaRBanoV : 06-21-2015 на 21:55
Supply and demand.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Минаха 2 години откакто е публикувана темата. Интересно ми е дали някой е променил възгледите си? Аз като че ли не. Може би само бих заменил к*рва с някоя не толкова обидна квалификация, като например елементарна жена.
Сериозно? Не съм чела цялата тема, видях само, че ти си авторът, че си подредил мацките преди г/д 2 години и сега се връщаш да кажеш, че мнението ти остава същото... Как изобщо се вживяваш толкова в изкуственото разделение между половете? Аз никога не съм разбирала защо има хора - и момичета, и момчета, които някак магически са решили, че само техният пол е о'k, докато през другия е минала страшна чума и едва ли не всички, които му принадлежат, са утайки xD. Тоест схващам, ама е безумно.
По-леко с квалификациите, иначе заобикалящата ви чернилка ще си остане същата. Едно готино момиче като срещне такъв отчаян и наливащ непознат по-скоро ще се дръпне вместо да реши да му поставя под въпрос схващанията и евентуално да му показва колко не е прав.
Последно редактирано от paradosou : 07-25-2015 на 10:59