- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Еееегати, брат ми взел да става звиздъ.
Гледам го изтъпанчили на първата снимка в някакъв Несебърски новинарски сайт.
Всъщност нещо много се застоях в нета и тази нощ. Хайде лека ви нощ, че утре или вече днес, трябва да ставам в 7 часа, а това не ми е много присъщо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Никаква анкета не е, прави се на интересна, показвайки ти колко много знае за теб.
ОН: Принципно в късмет не вярвам, ама напоследък взех да се замислям, че дори да има такова нещо, в нашето семейство то определено липсва. Как може на първият ден, след 10 часа прекарани в кола, баща ми да влезе във водата за няма и 10 минути и да го набоде тази гадина. И що за болница затваря в 6 вечерта? Ами ако някой има нужда от бърза помощ в 6:05, как се процедира, или да стиска до следващия денА той е толкова горделив, за малко да припадне на паркинга, но не, няма да ме хване за ръка, помощ той от никого не приема, ами ако го види някой, че му помагат, ако някой случайно разбере, че и той е човек, какво ще правим тогава...срам.
И лелките в аптеката гледат все едно, че за първи път чуват за такъв случай, почнаха да търсят ифно в гъгул и викат "Отидете в болница," колко добра идея...стига да имаше болница, която да работи.
Човек да не пита нещо.
П.П. Скорпиони...
Последно редактирано от dreamwalker : 07-27-2015 на 00:23
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Що да не слушам ютюбърки на рускиВсъщност далеч не е толкова лоша идея, тъкмо да прихвана нещо.
Малко работа трябва да свърша днес, дано да опра и до учене. Може да се поразходя и до био магазина, искам чия пък.
Усмихната седмица на всички!
Добро утро. Не знам как се чувствам, твърде е рано да знам още, щот тепърва ставам от леглото. Най-вече усещам глад и май знам кво ще ям. Мързи ме, определено.
кметски зет, батка със строителен бизнес по прякор "нинджата" печели 7 милки от тотото, а ти още вярваш във всевишния
Хаха, тъкмо онзи ден търсех фийдбек за Clarisonic Mia 2, защото много се чудя дали да си купя (въпреки че реално нямам нужда, но нали съм консуматор:Д), и попаднах на една много сладка рускиня. Та, тогава осъзнах, че е много яко да гледаш ютюбърки на руски. :Д
Иначе искам да кажа, че животът е прекрасен.И че нещата се задействаха по-бързо отколкото очаквах и съм/бях леко неподготвена, но сега съм доволна, че се случват точно така, точно сега. Реално всичко си е на мястото.
И да, нека отново кажа, че животът е прекрасен. :Д
Кръвопийци.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пфу, днес не съм в кондиция дори едни картофи да изпържа...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
утешавам се, че скоро ще съм на прохладно и дъждовно място, не съм лятна персона определено :д
притеснявам се за нея, вчера пак вдигна кръвно 170.. явно годините стрес, викане и тн. си се отразяват рано или късно..
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...-si-v-legloto/
моят сладолед го няма, сега не знам каква съм :/
ахахахахаа, какъв ти е
Иначе, умирам от жега, а съквартирантът му е някакъв лигав малко и климатик се пуска само когато никой не спи, на 27-28 градуса, на първа степен, което няма никакъв ефект и вчера не можех да заспя, защото не мога да си намеря място от жегаа навън също е жега, като отворя в 1 часа прозореца, ми влиза жега отвън.
Ся въпросния младеж излезе за работа и надух климатика както аз си знам.
Имам някакво интервю за работа по скайп по някое време, ама нз дали изобщо ми се занимава, освн ако не ми предложат нещо мн добро, ама ме съмнява, като гледам позицията.
Ще ми идва тези дни и нямам никакво желание да върша нищо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
лешник
Сега осъзнах, че дори не ми е тъпо, че взех това решение и съответно го изпълних. Тъпо ми е от това, което става след това. Тъпо ми е, че ми пука твърде много. Тъпо ми е, че не мога да го игнорирам. Тъпо ми е, че не мога да направя нищо по въпроса.
Ей така, просто си ми е тъпо
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...ac&oe=56138FFC
дори в момента чета соц гурме
Последно редактирано от Ewok : 07-27-2015 на 12:16
Снощи ми беше отвратително. Сутринта се разплаках.
Сега съм ок и съм спокойна, стига да не идват :/
Тя ме разсейва доста, което ми харесва.
Реших да идем някъде в бг, за да вземем и малкия братовчед.
Искам да ходим вече.
Изморих се емоционално, а още кво ме чакаа
нимое да е толко топло, чуек
и напоследък се събуждам по-изтощен отколкото като си легна
Д*йба, щях да се самоубия. Ама в буквалния смисъл. Тез' глупави газови котлони.... Иначе добре, де![]()
Преяждам н-ти ден подред, тренировката ми беше слаба днес и въобще съм на път да дебелея наново и това меко казано ме притеснява. Боли ме и стомаха след преобилната вечеря. Излиза ми се, ама няма пък!
Не че си ме питала, ама как искаш тренировката ти да е силна? Храненето ти е много кофти, защо си го причиняваш?
Моля да се има предвид, че наистина, ама наистина го казвам с добро.
И аз хапнах стабилно иначе, уж кафе пих, чакам да ми се разбуди съзнанието и да заминавам на фитнес.
Защо е починала???
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Според мен е била във вегетиращо състояние и досега са я поддържали апаратно.![]()