.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 718

Тема: Юдаизъм

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    npp, ти все още не ми отговори на въпросите:

''На какво се основава Християнстовото според теб ? А Юдаизмът ? А Ислямът ?''

П.П. С няколко думички/изречения.
    всяка една човешка религия се основава на своите (си) неща, но аз не съм пратен от сегашното християнство и затова и не го проповядвам, но свидетелствувам Словото на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, така е вярвал/ходил във вярата и всеки един от истинските Светии на Новия Завет, затова и думата "християнство" не е използвана/я няма в книгите на Новия Завет

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    всяка една човешка религия се основава на своите (си) неща, но аз не съм пратен от сегашното християнство и затова и не го проповядвам, но свидетелствувам Словото на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, така е вярвал/ходил във вярата и всеки един от истинските Светии на Новия Завет, затова и думата "християнство" не е използвана/я няма в книгите на Новия Завет
    Аааа ?
    Отговорите на въпросите ми все още ги няма...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Аааа ?
    Отговорите на въпросите ми все още ги няма...
    зададе ми въпрос и аз ти отговорих, но ако си имал предвид някакъв твой отговор, който очакваш от мен да позная, тогава това е друг въпрос, защото тогава трябваше да ми кажеш да позная какво мислиш ти по въпроса
    Последно редактирано от npp : 07-29-2015 на 22:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си