- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
да не си на разкопки :д пък теб не съм те мотивирала аз, но да ви се похваля, че бос-ката каза, че я мотивирам да пие вода, една дружка също, пък една друга каза 'няма ли да ми идваш на гости, че да почна да пия вода'... това ме кара да се чувствам по-добра
иначе аз съм на ксанакс... започнах да халюцинирам... пише, че е нежелана реакция, но на мен си ми харесва...
ии аз горе призовах, ама пак устанах неръзбрана , така че ви напускам
яжте и пийте на воля
ричито черпи
четох в дневника, че се подвизавате в борисовата, пък ми стана интересно да въ вида, вие ме нападнахте като свраки
как да си не иде човек
по темата: ядох четвърт ритершпорт с айс кафе, това ми убягваше
не ти треа брат
- парче пица
- два джина с тоник; много ми идват, от втория тоник коремът ми се подува адски много :/
За двамата младежи - не се напивам на поразия, грозно е, а и не се чувствам физически добре така. Не съм "парцалива" пиянка, но няма какво да ви се обяснявам, при положение, че няма как да разберете :д
За ричи - да, пишем го, той си е доста калоричен и си е цяло ядене :Д
3-4 варени картофа с няколко парченца домат
Три големи чепки бяло грозде
Е, калоричен... аз пия само диетична водка.
Ядох консерва с риба тон и малко питка.
Взех си големи Харибо, до довечера това ще ям.
Последно редактирано от babity : 07-30-2015 на 19:43
З: купичка мляко с ориз с канела (<3) + чисто кафе
О: пъстърва на фурна с лимон и подправки + 1 домат
В: пак от рибата + 1 краставица + чаша лимонада (домашна)
СВ: чай от мента с мед + 2 нектарини
с мъжа ми бяхме на барбекю в иво шекера и жена му.. пихме светена вода и ядохме бамя на скара, която си топвахме в сусамов тахан... с милото занесохме сръбска наденица, мариновани пилешки крилца и вино, но те ги взеха, възкликнаха 'какви са тези сатанистки неща' и ги хвърлиха в тоалетната, после оставиха запален тамян в/у тоалетното казанче
четвъртък, почитаме ивицата газа - св. мчци пръц пръций
печен боб, салата с царевица, грах, аспержи, лук и чушки (зелени)... междинно 3 чинии леща, после малко зелеви сърми, печени картофи с пържоли и заливка от кока кола.. за десерт малко сини сливи с 4-5 праскови и сладко от смокини (смокви според местообитанието).
вчера:
- нектарина
- половин кошничка от маслено тесто с домат, маслини и сирене (даже не зн дали имаше и половин, нещо не ми вървеше)
- две хапки млечна баница
- двойно еспресо с лед и 2-3 капки мляко
- една масленка, че мн премалях по едно време
- сандвич с ръжен хляб, риба тон, крема сирене, краставичка, печени чушки и маруля - мн добре ми дойде :д
Три варени картофа с разбит хайвер
закуско-обяд: таратор + праскова
вечеря: 1шницел + салата(домат и краставица)![]()
препечена филийка с кашкавал
шоколадови мъфини
2 пълнени чушки с ориз
айрян
шоколадови бонбони
Последно редактирано от Dagichka : 07-31-2015 на 16:52
- три ръжени тост филийки с майонеза, шунка, домат и шарена сол
- три масленки
- много сладолед, сигурно имаше 150-200 гр. :д мн тежко ми стана
-200гр кисело мляко с чиа
-50-60гр кашу и 4 шам фъстъка
довечера трябва да хапна протеинки, че днес много зле :Д
Почвам да се съжалявам, затова че изяждам по една кутия сладолед на хранене![]()
от сутринта съм на 2 банана, чаша мляко, 7дейс макс
Сега не ям много, но и преди като си бях лакома никога не съм можела да изям супер огромни количества сладолед. Става ми тежко и ми се повдига от сладко :д