- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Ох, платих си таксата за изпита. Официално е вече, което ме кара да се вълнувам. Сега трябва самодисциплината да ми е на макс, за да съм максимално продуктивна и да ми се наредят нещата така, както искам. Тази есен ще е хубава!
Май се очертава октомврийска Виена...))
Приключих с видеото за Първата Световна, качих си го, и му се радвам. Не се получи зле.
Сега си пускам филмче и айляк. Добре ми е.
Последно редактирано от mayaaa : 07-31-2015 на 15:24
Няма ли нещо като seen за мейли в gmail? :/
трее пътувам са 6 часа с тва фтобусче до таа варна
ма аре
НАЛИ ТРЕЕ ВИДА БАБА
:О
Недоспала съм, крива съм, болят ме глезените и съм задръстена от препушване... А тия копиуета и водата са ни спрели и не мога да си свърша нищо вкъщи. Деам!
http://www.howtogeek.com/118650/the-...documentaries/
Мисля, че ще припадна от кеф.
Тъкмо идеално ми идват за когато ще съм самичка^^ Направо се чудя откъде да ги подхвана.
И 3-те литра амино дойде; маминка ще ми носи най-вероятно в края на септември, мухах.
Мажа си автобронзанта и сядам да уча^^
Преди около час и нещо се върнахме от селото. Отляхме ги най-накрая тези бюрдюри.Около 7 бъркала слагане на камъни и вършене на други неща.Абе около половин ден работа.Сега има още работа в селото ни,но доста по-голямата е за другата година.
Иначе в нас тепърва предстои ремонт на кухнята и по-малък на коридора и банята,както и на къщата в задната част на двора.
А пък аз разбрах,че ще ходя на море на Поморие за 5 дни тази година. Майка ми и баща ми последните години все там си ходят.Та баща ми направил следния план за тази година. Да отида с него с нощият влак за 25ти След 5 дни майка ми да дойде с нощния влак,а аз да си тръгна с дневния.Малко ще ми е тегаво имайки предвид,че никога не съм пътувал на такова разстояние сам,но пък плана на баща ми включва избягване на по-големите възможности за евентуален гаф. Пътуване с директен дневен влак без прекачване на Пловдив или където и да било. Те с майка ми да ме изпратя от гарата в Бургас,а брат ми да ме чака на гарата в София.По му е притеснено,че майка ми ще трябва да пътува с нощния влак понеже имало понякога разни откачалки.Та така.
Всъщност бях забравил,но майка ми вчера ми каза,че някакъв сън който съм казал,че можело да означава далечно пътуване или нещо от рода бил се сбъднал.Всъщност се сетих,че този сън го бях поствал и тук на 14ти юли в другата тема за споделяне,а именно:
http://www.sanovnikat.com/%d1%81%d1%...2582%25D0%25B8Първоначално написано от Niakoitam
Има писания като:
чака те път
чака ви дълго пътешествие
пътешествие,път
дълъг път
път
.....
Последно редактирано от Niakoitam : 08-01-2015 на 13:03
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
грр, глезенът още ме боли като ходя по-дълго и активно, направо умрях в тоя мол сто часа, сестра ми е за бой -.- но пък съм доволна от себе си, за 60 кинта успях да си взема дънки, дебело палто и сладко пуловерче :дд
Какъв гаф?Първоначално написано от Niakoitam
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
пътуването бургас - софия не е толкова дълго колкото си мислиш ?_?
ама аз не разбирам, има шанс да се изгуби или
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нда, казаха ми. Винаги ми е трудно като го очаквам и знам какво пише да го преценя, ама шанс. Уча се.
Он: Нда, оказа се, че заминавам два дни по-рано. Тцт. И за часа хал хабер си нямам. #организация Ама да минава бързо и да си се върна, други варианти нямам.
Иначе бива, ве. Ако се уреди да минем през Асеновград преди да замина ще съм много щастлива, ааама май няма да стане работата. Днес съсредоточено си бездействам. Ем, и такива дни трябва да има.![]()
за кво ти е тоя тап асеновград
Ти се ебаваш, нали? Просто наистина не мога да намеря друга причина да ги пишеш такива... Хората сме различни, да, не съм ти "стъпвала в обувките", както веднъж беше казал... ама ти сериозен ли си? Не стана ли юли месец на 27-8?
В смисъл, ако не са те отвличали/изнасилвали като дете, просто нямаш оправдание да ги пишеш такива? 16-годишни ходят на Джулай Морнинг с влака. Какъв влак, 16-годишни летят със самолет сами и се оправят с минаване през проверна на багаж, търсят си gate-a сами, качват се, слизат, намират си лентата за багажа етц...
Щял да пътува сам, баща ти мислил маршрут, за да не стане "гаф"? Къв гаф да стане освен да умреш от скука или от жега в тоя влак?
Сънища... дълъг път, какъв дълъг път бе, на две крачки е морето. Да беше спечелил зелена карта или да ти пуснат оферта за работа в чужбина, ясно, ама...
Не, не, просто приемам, че се ебаваш.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-01-2015 на 14:39
Неоринтиране,изпускане на влак,отиване на влак за някъде другаде,проблеми с пияни и/или дрогирани хора и такива ми ти работи.
Всъщност аз преди 2 години,когато за първи път започнах да пътувам с рейс до селото ни,до което може и да се стигне пеша за не повече от ча изпуснах автобуса поради незнание кой е и къде спира въпреки,че са само две различни фирми,едната,от който не отива до селото ни.Подмина ме покрай колите като пътен знак. Оттогава вече си ходя на центъра за тръгване и от двете места.Отначалото ми беше доста тегаво и ме заболяваха очите да следя в посоката на идване да не го изпусна.Гледах хората,но понякога когато нямаше бях на егати и тръните.Но вече дори да не видя надписите,което е възможно заради зрението ми ги познавам по вида им.Чакам си като пич и въобще не им се притеснявам дори и да няма хора.А и там където чакам автобуси на друго място в тази посока не отиват.Като цяло и мнението на баща ми леко ме стресира,защото като го изпуснах онзи рейс например ме направи на гъз по телефона пък аз като цяло не съм от хората с кой знае какво самочувствие и тия издънки ми го подбиват още повече,а и дават поводи във бъдеще време да ми се натяква колко съм зле,защото съм бил постъпил едикак си едикога си.
Абе не е и късо да ти кажа.От 94та не съм ходил по българското черноморие,но дотгава редовно си ходехме,я по Варна,я по Бургас,я на други места и знам,че не е малко.Пък и като го гледаш като часове е май някъде от към 9 сутрина до към 4-5. Някога когато пътувахме с нощния влак си спомням че тръгвахме на свечеряване и пристигахме на сутринта.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!