.
Затворена тема
Страница 31 от 106 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    ^Как.. няма разлика голяма. Все едно гледаш 8.1, само дето има малко "подобрения". На Windows button като натиснеш, не ти изкарва цял друг екран, ами в ляво на монитора ти излиза като прозорче. Аз си мислех, че ще е изцяло променен, а то.. Някои иконки са ти сменени(battery, wi-fi, speakers). Toва е общо взето... май.
    П.П. Сега виждам, че и календарът ти е променен. Друго, като влезеш в File explorer пак са сменени иконки, изглежда все едно по-раздвижен.
    е за без пари колко искаш?

вчера заспах с 6 и нещо сутринта :/ Събуди ме работодателя, който очакваше днес да отида, ама не ма как А, и един приятел ми звънна да се похвали, че го викали в районното "за съдействие"

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ох, платих си таксата за изпита. Официално е вече, което ме кара да се вълнувам. Сега трябва самодисциплината да ми е на макс, за да съм максимално продуктивна и да ми се наредят нещата така, както искам. Тази есен ще е хубава!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Май се очертава октомврийска Виена... ))

еееебати дъжда валя :/ най-накрая ^_^

Супер фен Аватара на mayaaa
    Приключих с видеото за Първата Световна, качих си го, и му се радвам. Не се получи зле.
    Сега си пускам филмче и айляк. Добре ми е.
    Последно редактирано от mayaaa : 07-31-2015 на 15:24

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Няма ли нещо като seen за мейли в gmail? :/

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Приключих с видеото за Първата Световна, качих си го, и му се радвам. Не се получи зле.
    Сега си пускам филмче и айляк. Добре ми е.
    мнол бързо и текста се чете трудно е, чуек

gj tho

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    аз ще изчакам със 7цата да стане като с XP-то и чак тогава ще вдигам :д
    Иначе как е като производителност и къстъмизация ?
    Да не би да махат и Уиндолс 7.

Супер фен Аватара на tireheb
    трее пътувам са 6 часа с тва фтобусче до таа варна
    ма аре
    НАЛИ ТРЕЕ ВИДА БАБА

Мега фен Аватара на babity
    Недоспала съм, крива съм, болят ме глезените и съм задръстена от препушване... А тия копиуета и водата са ни спрели и не мога да си свърша нищо вкъщи. Деам!

anonymous708973
    Guest
    http://www.howtogeek.com/118650/the-...documentaries/
    Мисля, че ще припадна от кеф.
    Тъкмо идеално ми идват за когато ще съм самичка^^ Направо се чудя откъде да ги подхвана.

И 3-те литра амино дойде; маминка ще ми носи най-вероятно в края на септември, мухах.
    Мажа си автобронзанта и сядам да уча^^

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Преди около час и нещо се върнахме от селото. Отляхме ги най-накрая тези бюрдюри.Около 7 бъркала слагане на камъни и вършене на други неща.Абе около половин ден работа.Сега има още работа в селото ни,но доста по-голямата е за другата година.
    Иначе в нас тепърва предстои ремонт на кухнята и по-малък на коридора и банята,както и на къщата в задната част на двора.

А пък аз разбрах,че ще ходя на море на Поморие за 5 дни тази година. Майка ми и баща ми последните години все там си ходят.Та баща ми направил следния план за тази година. Да отида с него с нощият влак за 25ти След 5 дни майка ми да дойде с нощния влак,а аз да си тръгна с дневния.Малко ще ми е тегаво имайки предвид,че никога не съм пътувал на такова разстояние сам,но пък плана на баща ми включва избягване на по-големите възможности за евентуален гаф. Пътуване с директен дневен влак без прекачване на Пловдив или където и да било. Те с майка ми да ме изпратя от гарата в Бургас,а брат ми да ме чака на гарата в София.По му е притеснено,че майка ми ще трябва да пътува с нощния влак понеже имало понякога разни откачалки.Та така.

Всъщност бях забравил,но майка ми вчера ми каза,че някакъв сън който съм казал,че можело да означава далечно пътуване или нещо от рода бил се сбъднал.Всъщност се сетих,че този сън го бях поствал и тук на 14ти юли в другата тема за споделяне,а именно:

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

Та в тоя ред на мисли,тази нощ сънувах,че са ни дошли гости. Не за рожденият ми ден,защото в съня даже не знаех,че имам такъв,а просто ей така. Някакви роднини. Сред тях имаше и непознати. Аз бях в двора ни и имаше и разни други хора.Очаквах гостите и като ги видях започнах най-любезно да ги опътвам къде да дойдат,защото те даже не ме и познаваха и трябваше да се представям.Та там имаше и някаква девойка дето разбрах,че е на 25 години. Не ми беше роднина.Беше доста добре материално осигурена. Готина беше,но знаех,че си пада по-разни богаташчета и яки батки и че нямам никакъв шанс.Впоследствие пък се разбра,че поради незнайно какви дори и за нея причини се била влюбила от пръв поглед в мен.

Всъщност погледнах дори и в един Съновник какво значи да ти дойдат гости в съня.Според писанията ме чака път и дълго пътешествие. Даааа бееее. То не може кратко пътешествие да има при мен камо ли пък дълго такова.
    http://www.sanovnikat.com/%d1%81%d1%...2582%25D0%25B8

Има писания като:

чака те път
    чака ви дълго пътешествие
    пътешествие,път
    дълъг път
    път

.....
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-01-2015 на 13:03
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Dagichka
    грр, глезенът още ме боли като ходя по-дълго и активно, направо умрях в тоя мол сто часа, сестра ми е за бой -.- но пък съм доволна от себе си, за 60 кинта успях да си взема дънки, дебело палто и сладко пуловерче :дд

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    за 60 кинта успях да си взема дънки, дебело палто и сладко пуловерче :дд
    в кой мол това? :д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Малко ще ми е тегаво имайки предвид,че никога не съм пътувал на такова разстояние сам,но пък плана на баща ми включва избягване на по-големите възможности за евентуален гаф. Пътуване с директен дневен влак без прекачване на Пловдив или където и да било. Те с майка ми да ме изпратя от гарата в Бургас,а брат ми да ме чака на гарата в София.
    Какъв гаф?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    за 60 кинта успях да си взема дънки, дебело палто и сладко пуловерче :дд
    ама дрехи за кукли ли

Супер фен
    пътуването бургас - софия не е толкова дълго колкото си мислиш ?_?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ама аз не разбирам, има шанс да се изгуби или
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    текста се чете трудно е, чуек
    Нда, казаха ми. Винаги ми е трудно като го очаквам и знам какво пише да го преценя, ама шанс. Уча се.

Он: Нда, оказа се, че заминавам два дни по-рано. Тцт. И за часа хал хабер си нямам. #организация Ама да минава бързо и да си се върна, други варианти нямам.
    Иначе бива, ве. Ако се уреди да минем през Асеновград преди да замина ще съм много щастлива, ааама май няма да стане работата. Днес съсредоточено си бездействам. Ем, и такива дни трябва да има.

Супер фен
    за кво ти е тоя тап асеновград

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Малко ще ми е тегаво имайки предвид,че никога не съм пътувал на такова разстояние сам,но пък плана на баща ми включва избягване на по-големите възможности за евентуален гаф.
    Ти се ебаваш, нали? Просто наистина не мога да намеря друга причина да ги пишеш такива... Хората сме различни, да, не съм ти "стъпвала в обувките", както веднъж беше казал... ама ти сериозен ли си? Не стана ли юли месец на 27-8?
    В смисъл, ако не са те отвличали/изнасилвали като дете, просто нямаш оправдание да ги пишеш такива? 16-годишни ходят на Джулай Морнинг с влака. Какъв влак, 16-годишни летят със самолет сами и се оправят с минаване през проверна на багаж, търсят си gate-a сами, качват се, слизат, намират си лентата за багажа етц...
    Щял да пътува сам, баща ти мислил маршрут, за да не стане "гаф"? Къв гаф да стане освен да умреш от скука или от жега в тоя влак?
    Сънища... дълъг път, какъв дълъг път бе, на две крачки е морето. Да беше спечелил зелена карта или да ти пуснат оферта за работа в чужбина, ясно, ама...

Не, не, просто приемам, че се ебаваш.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-01-2015 на 14:39

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Какъв гаф?
    Неоринтиране,изпускане на влак,отиване на влак за някъде другаде,проблеми с пияни и/или дрогирани хора и такива ми ти работи.
    Всъщност аз преди 2 години,когато за първи път започнах да пътувам с рейс до селото ни,до което може и да се стигне пеша за не повече от ча изпуснах автобуса поради незнание кой е и къде спира въпреки,че са само две различни фирми,едната,от който не отива до селото ни.Подмина ме покрай колите като пътен знак. Оттогава вече си ходя на центъра за тръгване и от двете места.Отначалото ми беше доста тегаво и ме заболяваха очите да следя в посоката на идване да не го изпусна.Гледах хората,но понякога когато нямаше бях на егати и тръните.Но вече дори да не видя надписите,което е възможно заради зрението ми ги познавам по вида им.Чакам си като пич и въобще не им се притеснявам дори и да няма хора.А и там където чакам автобуси на друго място в тази посока не отиват.Като цяло и мнението на баща ми леко ме стресира,защото като го изпуснах онзи рейс например ме направи на гъз по телефона пък аз като цяло не съм от хората с кой знае какво самочувствие и тия издънки ми го подбиват още повече,а и дават поводи във бъдеще време да ми се натяква колко съм зле,защото съм бил постъпил едикак си едикога си.

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    пътуването бургас - софия не е толкова дълго колкото си мислиш ?_?
    Абе не е и късо да ти кажа.От 94та не съм ходил по българското черноморие,но дотгава редовно си ходехме,я по Варна,я по Бургас,я на други места и знам,че не е малко.Пък и като го гледаш като часове е май някъде от към 9 сутрина до към 4-5. Някога когато пътувахме с нощния влак си спомням че тръгвахме на свечеряване и пристигахме на сутринта.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, не, просто приемам, че се ебаваш.
    престани да се заяждаш, очевидно си има причини
    баси злобарката
    ДОКАЗВАШ ЛИ СИ НЕЩО

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Абе не е и късо да ти кажа.От 94та не съм ходил по българското черноморие,но дотгава редовно си ходехме,я по Варна,я по Бургас,я на други места и знам,че не е малко.Пък и като го гледаш като часове е май някъде от към 9 сутрина до към 4-5. Някога когато пътувахме с нощния влак си спомням че тръгвахме на свечеряване и пристигахме на сутринта.
    всеки влак стига за различно време, НО преобладават тези без прикачване, така че споко доко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си