.
Затворена тема
Страница 32 от 106 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти се ебаваш, нали? Просто наистина не мога да намеря друга причина да ги пишеш такива... Хората сме различни, да, не съм ти "стъпвала в обувките", както веднъж беше казал... ама ти сериозен ли си? Не стана ли юли месец на 27-8?
    В смисъл, ако не са те отвличали/изнасилвали като дете, просто нямаш оправдание да ги пишеш такива? 16-годишни ходят на Джулай Морнинг с влака. Какъв влак, 16-годишни летят със самолет сами и се оправят с минаване през проверна на багаж, търсят си gate-a сами, качват се, слизат, намират си лентата за багажа етц...
    Щял да пътува сам, баща ти мислил маршрут, за да не стане "гаф"? Къв гаф да стане освен да умреш от скука или от жега в тоя влак?
    Сънища... дълъг път, какъв дълъг път бе, на две крачки е морето. Да беше спечелил зелена карта или да ти пуснат оферта за работа в чужбина, ясно, ама...

Не, не, просто приемам, че се ебаваш.
    Ами приеми просто,че живота на хората е различен и толкова.Ако за теб понеже си много оправна пътя до Германия е на едно свиркане разстояние,за мен като доста така да го кажем неоправен пътя от Бургас до София,че и много по-малко си е бая голяма разстояние.Може би просто защото в живота без значение от възрастта ми не ми се е налагало да изминавам кой знае какви големи разстояния. Може да ми го натякваш при всеки наш спор знапред ако така ще ти е по-добре.

Edit: Юли месец станах точно на 29 години.Адски съм спрял знам си го...
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-01-2015 на 14:42
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    в кой мол това? :д
    дъ мол-а, има доста намаления и не, не са за кукли Мирославе, даже са си много симпатични, сега колко време ще издържат е друг въпрос :дд

аз съм толкова неориентирана, че съм се губела в борисовата, хора всякакви.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    прикачване
    така ли говорят в асеновград?

он: ^_^

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    дсега колко време ще издържат е друг въпрос :дд
    пери ги на ръка че първата пералня ще им е последна

anonymous708973
    Guest
    престани да се заяждаш, очевидно си има причини
    баси злобарката
    ДОКАЗВАШ ЛИ СИ НЕЩО
    Да ве! Колко съм корава, че на крехките 18 си хванах автобуса от Пловдив и отидох на баба на гости, пък ако искаш да знаеш, тя дори не живее директно в Бургас, а в едно село до Бургас, ми трябваше да сменя единия автобус с друг.
    Или пък другото ми голямо постижение - на също толкова крехките 20 си хванах автобус Пловдив - Варна (откъдето съм минавала транзитно с нашите преди... пф, 9-10 години), оттам смених за Златни, успях да си отворя устата да питам шофьора къде се намира хотелът, който търся, изкарах си почивката с гаджето - което тогава още не беше такова - изпратих го до летището във Варна, хванах междуградски до гарата, оттам автобус за Бургас, в Бургас смених автобуса с друг и пак отидох на гости на баба. И тва с 20+ кила куфар.
    Мегакоравата съм, ни са ибавай.

Супер фен
    не съм те питал кво си правил
    напълно прав е че хората не са еднакви
    аз ходех от град в град на 12 дали ми пука
    въпросът е че се заяждаш безпричинно
    да
    забелязва се

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да ве! Колко съм корава, че на крехките 18 си хванах автобуса от Пловдив и отидох на баба на гости, пък ако искаш да знаеш, тя дори не живее директно в Бургас, а в едно село до Бургас, ми трябваше да сменя единия автобус с друг.
    Или пък другото ми голямо постижение - на също толкова крехките 20 си хванах автобус Пловдив - Варна (откъдето съм минавала транзитно с нашите преди... пф, 9-10 години), оттам смених за Златни, успях да си отворя устата да питам шофьора къде се намира хотелът, който търся, изкарах си почивката с гаджето - което тогава още не беше такова - изпратих го до летището във Варна, хванах междуградски до гарата, оттам автобус за Бургас, в Бургас смених автобуса с друг и пак отидох на гости на баба. И тва с 20+ кила куфар.
    Мегакоравата съм, ни са ибавай.
    Аз пък викам да хванеш да си избиваш комплексчетата по някакъв друг начин,защото първо не си ходила с моите обувки и не знаеш от какво са породени всякакви мои страхове и второ вероятно и грам идея си нямаш какво значи да не можеш да видиш среден надпис или да разпознаеш човек на 5-6 метра разстояние,че понякога и от много по-малко,защото ти трябва определено бездвижно време да го фокусираш. Капиш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Адски съм спрял знам си го...
    Недей да си го знаеш и да се омаловажаваш. Като го поправиш и пресечеш всякакви опити на баща ти да ти натяква грешките ти, ще се чувстваш по-добре. Съвсем добронамерено и сериозно го пиша това.

Едит: Горния пост беше ебавка, ако не се разбра.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Дъра-бъра сто чадъра...
    Трябва да пътуваш повече.

П.П. Няма ли начин да си оправиш зрението? Много ли е зле?
    Последно редактирано от dreamwalker : 08-01-2015 на 14:59
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    онтопик:

боли ме апендицита пак :/ и си направих една бърза застраховка, ако се наложи да ме режат, ама силно се надявам да не се стигне до там, просто вкъщи не ме боли, защото си ям саладки и плодове само, а тук някаква тежка храна и меса и накрая ..

сложих си ярко червено червило, влязох в стаята му, напипах къде е ( смъкнал е щорите и нищо не се вижда в стаята :д ) и го целунах по челото, като се събуди, ще ме мрази, толкова си го обичам.
    ще ходим днес до един замък и нямам търпение вече, пък се е сдобил с каска за скутер като онези от втората световна и ще може да ме вози до там ! :д

@пинки, аз все се заричам, че ще ходя в прага за 3-4 дни, ама все не намирам подходящ момент, сигурно ще стане чак когато и ти отидеш :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Corb1225
    престани да се заяждаш, очевидно си има причини
    баси злобарката
    ДОКАЗВАШ ЛИ СИ НЕЩО
    Ти да не си мръднал бе? Бахти нежния.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    онтопик:

боли ме апендицита пак :/ и си направих една бърза застраховка, ако се наложи да ме режат, ама силно се надявам да не се стигне до там, просто вкъщи не ме боли, защото си ям саладки и плодове само, а тук някаква тежка храна и меса и накрая ..

сложих си ярко червено червило, влязох в стаята му, напипах къде е ( смъкнал е щорите и нищо не се вижда в стаята :д ) и го целунах по челото, като се събуди, ще ме мрази, толкова си го обичам.
    ще ходим днес до един замък и нямам търпение вече, пък се е сдобил с каска за скутер като онези от втората световна и ще може да ме вози до там ! :д

@пинки, аз все се заричам, че ще ходя в прага за 3-4 дни, ама все не намирам подходящ момент, сигурно ще стане чак когато и ти отидеш :д
    Давай! 24 септ - 9 октомври съм мн заета, но иначе заповядай, много ще се радвам!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    супеер, имам близък приятел там, ще го малтретирам предимно него, но и с теб трябва да се засечем някъде :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    всички ще ходим в прага
    само че в момента ще се задоволя с ходене до кухнята, мързи ме мн

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ти се ебаваш, нали? Просто наистина не мога да намеря друга причина да ги пишеш такива...

16-годишни летят със самолет сами и се оправят с минаване през проверна на багаж, търсят си gate-a сами, качват се, слизат, намират си лентата за багажа етц...
    Тука говори за себе си... как като малка сама е минавала през адските трудности на живота и е адски оправна
    с вдигната глава
    Тя може
    Тя знае

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ев, кога се връщаш? Може да врътнем едно кафе

грам идея си нямаш какво значи да не можеш да видиш среден надпис или да разпознаеш човек на 5-6 метра разстояние,че понякога и от много по-малко,защото ти трябва определено бездвижно време да го фокусираш. Капиш...
    имаш си и своите плюсове
    поне като ти размахват среден пръст не го виждаш

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    всички ще ходим в прага
    ахахахаха, да

възможно е да си направим една форумна среща :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Тука говори за себе си... как като малка сама е минавала през адските трудности на живота и е адски оправна
    с вдигната глава
    Тя може
    Тя знае
    Случвало ми се е, но не визирах себе си, а приятелка, която София-Лондон за нищо го нямаше.

И престани да търсиш под вола теле, не съм се изтъквала, че - омг - пътувам на 18-20 години сама. Трудности на живота етц, вземи се в ръце, честно.

Случвало ми се е, но не визирах себе си, а приятелка, която София-Лондон за нищо го нямаше.

И престани да търсиш под вола теле, не съм се изтъквала, че - омг - пътувам на 18-20 години сама.
    ми то софия-лондон няма нищо,качваш се на самолета и те вози
    лондон-лондон е друго нещо

anonymous708973
    Guest
    Е, никой не я чакаше на летището, сама си излизаше от Хийтроу и си пътуваше до тях.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Прочетох писанията отгоре отгоре, не става дума за години, думата, както каза Някойтам, е "оправност".
    Това е, има хора и на 40, които не обичат риска, експериментите и не биха тръгнали сами на път. Не е въпросът дали някой ще те грабне, то това винаги може да стане.
    Нещо, което разбрах на свой гръб е, че неволята учи, ама много учи. Имах няколко случая подред, след които вече си казвам: ми кво като изпусна влака/автобуса (за самолет признавам, че доста ще ми се стопли главата), ще хвана друг, ако се загубя, все ще питам някого, ще спя, ако трябва някъде в забутан хостел, ако става дума за 5-6-7 часа, и на гара съм чакала.
    Много малко неща са необратими и човек не трябва да подхожда нито с пълна самонадеяност, нито с толкова много притеснение

anonymous708973
    Guest
    Именно.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ахахахаха, да

възможно е да си направим една форумна среща :д
    Сериозно ли идвате в Прага? O.O

П.П. Каква е причината?
    Последно редактирано от dreamwalker : 08-01-2015 на 15:46
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Ауу
    гоуеми мелодрами
    гоуеми съвети
    а по моя проблем със сешоара никой нищо не ми каза или посъветва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си