- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Оф, на сватба съм СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА, а още не съм си купила рокля, защото просто няма нищо красиво по магазините. Харесах една в Mohito, ама не съм сигурна, че искам да дам 120лв за рокля, която, разбира се, че ще облека веднъж. А всички, които имам, вече не ме кефят. Търся си от 1 месец, баси.
изгорях
но съм щастлива и доста тъмна![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
бтв разбрах, че един мой преподавател е починал внезапно и ми е много, много тъжно..
като знам, че съм се шегувала с него зад гърба му (не с лошо, де!), или ми е бил скучен предмета му и съм влизала от дъжд на вятър...
не, че е кой знае какво прегрешение, но все пак...
беше страхотен човек поне по това, което се виждаше. забавен, свеж. с някакъв уникален смях,... абе не знам.
сега не мога да повярвам, че просто го няма, край, няма да го виждам в университета.
толкова е тъпо да ти се напомня, че смъртта е част от живота.
странно ми е като си помисля, че влача изпити при него и няма да си предам материалите ПРЕД него, а на др. заместник.
просто е ужасно тъжно това, а и той изглеждаше в добро здраве, даже не беше стар.
не знам как да си изразя думите, просто ме стресира това. как животът продължава, как хората просто си изчезват ей така.
а Бога ми, тея дни мислих за него, точно за НЕГО, не за някой друг мой преподавател, как имам да покривам доста предмети, какво ли ще каже за материалите ми, и т.н. ..
толкова странно, и днес разбирам, че е починал.
какво нещо е живота?!
мир на прахта му!!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не е нужно да си на вълна "да спасим всички котки", за да проявиш съпричастие и да не се ебаваш с умряло животинче, get it? Пък после да изпитваш криворазбрана мъка.
Отношението към животните е едно от нещата, по което се познава човечността, а не шибаните лигавщини а ла какъв забавен, мил и жизнерадостен човек съм.
Оставам зад думите си, не са написани в изблик.
П.П. Не очаквах точно от теб такова пренебрежително отношение към грижата за животните. Папугай поне се ебава с малолетни kypви, не с невинни животинки.
Последно редактирано от therichbitch : 08-06-2015 на 19:14
Ех, човек да не ви закачи ;д. И беше главно за водата.
'Бах тая обедна почивка от 11 сутринта до 15 следобяд.
пък аз помислих, че нещо не съм разбрала за водата о.О
Душата, Кройтерхоф е немската маска, а надписът kühlend означава охлаждащ. Имат много неща, разгледай тук - http://bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/.
Имат и охлаждащ, и загряващ. Ползвала съм една сериозна част от тях - този с алоето е брилянтен, с арниката пък супер много ми помагаше след спорт, душ кремовете също са мн симпатични, а лосионите са суперподхранващи, много харесвам този с ший за зимата.
![]()
![]()
Не могаааааааа! Не искам да се примиря, че го няма. Животът е много гаден. Както казва Гацо Бацов, един ден пееш, на другия те опяват. Шегата на страна, тоя човек е възпитал такова невероятно момче /не ги познавам и двамата, но смея да твърдя че са 2 невероятни момчета/, оставил е нещо поне на тоя свят. И пак не е справедливо. Прекалено е млад. Няма скоро да се примиря, че никога няма да имам честта да му стисна ръката. А Той не ми показва никакви признаци на тъга вчера и днес, но като знам как се раздира отвътре и как не мога да му помогна по никакъв начин, сърцето ми се къса. Днес чета пресата и на всяко "убит", "умрял", "прострелян" ред сълзи, ред сополи. Тежи ми много. И главно за Него ми е мъчно. Преживяла съм и аз нещо подобно, но това да загубиш баща си и то толкова млад...Той е силен, знам, че ще се справи. И все пак е тежко. Напоследък не ми излиза от главата това и ако мога някак да му помогна, искам да го направя, но освен подкрепа, няма какво друго да му дам...
едит: Моят пост и този на горецитираната потребителка са за двама различни човека. Мое е объркването.
Последно редактирано от Lilanda : 08-06-2015 на 20:23
За кого става въпрос, Лин?
Публична личност ли е?
Да си татуираш името на детето си върху ръката, с която го биеш всеки ден... найзе.
В групата по теория всички са смотани като мен и само си мълчим :д
Утре се прирам най- накрая.
Имам и тестове за правене.
Омръзна ми.
Много ми е интересно как прецени, че почивката е от 11 до 15ч. Само мога да ти вметна, че не навсякъде почват в 7:30 и си отиват в 16:30 по часовник. Един може да почива от 11 до 12, друг от 14 до 15, или изобщо да не почива. Някой може да има 1 час почивка друг 90минути. Сложи това към населението на една София например и си направи сметката. Много сте ми забавни като започнете да врякате как моловете били пълни и кафетата също, а вие завалиите нямате пари кафе да пиете и да излезете от библиотеката. Смешно е. Изобщо не ми се коментира пречупването на тая информация в статистика за доходите на българина. Нещо ми се счу наскоро, че 1.5млн живеят с под 300лв на месец, ама пък като ги гледам по кафетата явно имат хората. Малко мисленето ви е в стил на пачата Павлова "Винетките не са вдигани 5г, а парите дето вземаме не стигат, ще ги вдигаме" Колата е необходимост, не лукс. Да ходиш на кафе не значи, че имаш много пари. Кажи ми какви са ти доходите и дали не стъпваш на вън и дали не ядеш "био" храни ? Ядеш, ама си далеч от прототипа на платежоспособен българин какво остава за немец.
Последно редактирано от draid : 08-06-2015 на 21:45
Сънувах най-ужасния сън...убиха баща ми пред очите ми..ще ми трябва малко време да го забравя и се чудя какво ли означава този сън?
И двамата с мъжо вярваме, че не трябва да се мешаме в природата, пък било то и с добри намерения. Не че нещо, но малко им трябва на новородените котета, за да останат я без майка, я цялото семейство да се затрие от кретени, на които не им е на кеф. Хората редовно си тровят животинки чрез храна/вода и даже съм виждала да хвърлят насолена пържола на лаещо куче.
Шегите специално са си нещо, което няма да обяснявам, щот просто обичам черния хумор. Като не си окей, съжалявам ама не мога да помагам.
котета/кучета и тн. не трябва да има в близост до/под колите, то не е трудно да се сетиш, че може да стане белята, особено щом са мънички и неориентирани
хах, изпокарах се със сестра ми вчера, днес с майка ми.. добре че е бащатко да ме успокоява и балансира, иначе досега да си бях хванала багажчето нанякъде. ще стои и ще ми посяга, пхахаха не е познала кучката, отдавна не сме на по 10, че да ме бие и после да ми шт-ка, че "да не чуела мама"
Я по-спокойно, природозащитиниците. Храненето на бзпризорни животни не е милосърдие, а задълбочаване на проблема и измиване на ръцете, ве някой е свършил нещо. Не се решава проблема така, задълбочава се само.
Сигурно. Не ми се спори по темата, но нека да дойде Калпазанке и да каже своето впечатление по темата. От Ев също ще ми е интересно, наистина не знам как е в Испания.
По въпроса с животните - след като си решила да не се месиш в природата, не бъди лицемер и не циври. За черния хумор няма да повдигам тема - бас държа, че разказваш гнусния виц с колата и 3-те котенца по три пъти на ден.
Наистина ли трябва да обяснявам как, щом котето ти е пред блога, нищо не ти пречи да слизаш по два пъти на ден да му даваш вода да го следиш да пие и да прибираш купичката, за да не го отрови някой? Който иска... знаете си лафа вече.
А щом е измиване на ръцете - ок, взимаш котето и се погрижваш да не е бездомно. Не е толкова трудно, нито струва много пари, ако котето не е с някакви проблеми и не се налага операция.
По темата: Ставам и мъж ми решава да ме глези с палачинки. Ми... обичам си го :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-07-2015 на 08:13
Льольо, какви объркани кабели бре, вземи се образовай малко.
On: почивката мина добре, само дето в 1 през нощта трябваше да търся аптека сама, и се опитах да се разбирам с някакви хора на френско-испански и беше пълен фейл, и не намерих и аптека.
Иначе съм очарована от хората, всички местни говореха 4 езика .
Пинки, изпуснах ви темата, какъв е въпросът? Нещо за колите става дума, ама не хванах какво :д
Иначе, Испания е нещо средно между България и Европа по някои въпроси :д
Последно редактирано от NomNomNom : 08-07-2015 на 12:26
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^![]()
![]()
![]()
Дрейд ми обяснява как колата била необходимост.
Аз казвам, че не е нормално всеки да има кола и че не е такава необходимост, че да е първата покупка на всеки 18-годишен льольо.
^^
Тук ти купуват кола на 18-23 само, ако вашите имат кинти.
Много са популярни скутерчетата и моторите, нали е топло през цялата година и няма сняг, и хората много се возят, моя приятел нямаше кола до преди няколко месеца, на скутерчето се возеше. Купи си кола, защото
-- нямаше удобен транспорт до работата му.
Разпитах го на дълго и широко, каза, че като цяло кола купуваш когато наистина ти трябва и ти е трудно да ходиш на работа, или се налага да пътуваш често до друга дестинация, по-далечна и т.н.
Ако си на 25г., заплатата ти позволява да вземеш на изплащане, след завършването на бакалавър получаваш чисти средно между 800 - 1200, а една градска кола, чисто нова, е от 10к евро, като има много за по 10к.
Ако си на 35г., се очаква да имаш спестявания, без значение какви кинти правиш и би трябвало да ти е лесно да извадиш 10 - 20к за кола.
Купуват се втора ръка коли, ако искаш голяма кола и не искаш да се бъркаш за чисто нова. Всички коли, които са втора употребва, идват с гаранция - 1-2г. ( което е много готино според мен ).
Скъпите коли се карат от възрастните хора - дъртите имат големи заплати и пенсии, както трябва да е и могат да си позволят по-лъскаво. Дърти - говоря над 45-50г.
Но като цяло не виждам млади гъзарчета в мощни БМВ-та, по-умерено е, тук сякаш има голяяяяяма средна класа, малко бедни и малко скандално богати - тип политици, банкери и т.н. Тук и да си имаш заведение, или нещо тип франчайз, или да практикуваш свободна професия не е кой знае какво, защото за лицензи и за данъци ти свалят кожата.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...