.
Затворена тема
Страница 39 от 106 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2626
    Мега фен Аватара на pandabear
    милионерче не се подигравай ти
    давай, давай, брЪкни по-дълбоко
    имаш пАри, дай дай
    ти си паралия

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    ива, да, от кола до кола и от заведение до заведение има разлика, но това няма общо с моята позиция. не става дума за пари, а за това, че заведенията са ни важно място за общуване (още от ученическите години)
    не и в моите ;д. както и да е. разбирам. просто ми става неприятно, когато някой генерализира, пък и някои неща, които се изписаха си бяха откровено нелепи. мн хиперболизират.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Не знам как реши, че се заяждам. Попитах от чисто любопитство, защото никога в мненията му не съм срещала да споменава работа или нещо такова, както и отговорих човешки на въпроса, който ми зададе.
    Ми ти само в постовете(всеки пост) на болната номном ще видиш да се говори за "работа", е то да беше работа а то развързване на оплетени кабели и смее да се нарича част от ИТ сектора. Тука има лекари, инженери, и ИТта дето учат и работят, че един път не съм видял някой да си говори за личния живот на дълго и широко а на теб чак ти е странно че някой не говорел.
    ХАХА

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Едит 2:
    Използвам "льольо", щото е мн описателна. А защо често... ми, много льольовци има.
    мисля че не го ползваш по предназначение зашото не съм видял 1 път да го ползваш като обръщение за себе си

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не че нещо, но магазините в моловете, които реално имат някаква работа, са 2-3. И още една вметка - едно заведение може да е пълно, но всичко живо в него да е на кафе и вода. Ако на това му викате работа, не знам. А ако по това пък съдите, че българинът има пари....Скоро някой от вас да е ходил по селата? Не, не говоря за Софето, знам, че за вас това е единственото българско населено място. А в СЗ България някой да е стъпвал в последните 2-3 години? Дори по морето, ако си отворите малко повече очите, ще видите какво е икономическа криза. А да не говорим, че и в самата София се забелязва абсолютен упадък. Но щом за вас кризата е само на думи, така да бъде.

ПТ: Напоследък се ядосвам за просотии и по горната част от мнението си личи това. Не е като да ми е супер лесно и да нямам 100 неща на главата в момента. Притеснявам се нещо на него да не му се изнервя, че в момента не му е до глупости. Не искам да знам какво му е просто...Ще съм максимално до него, обещала съм му го. Надявам се да има шанс да помогна да преодолее мъката си след време, но не и сега...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ми ти само в постовете(всеки пост) на болната номном ще видиш да се говори за "работа", е то да беше работа а то развързване на оплетени кабели и смее да се нарича част от ИТ сектора. Тука има лекари, инженери, и ИТта дето учат и работят, че един път не съм видял някой да си говори за личния живот на дълго и широко а на теб чак ти е странно че някой не говорел.
    ХАХА
    Ми НякойТам точно не е от хората, които не говорят за личния си живот. Все пак всички вече знаем, че семейството му дължи 400лв. Та, да, като цяло постът ти е безсмислен и е просто смешен опит да заядеш "болната номном" и да избълваш доза лайна.
    Не знам какъв ти е случая, но определено не е лек.

Мега фен Аватара на Rakshy
    в кръчмето до нас пестин грама цаца са 3.50 и дори не мамят в количеството

не криза, а рай ;д
    Последно редактирано от Rakshy : 08-04-2015 на 22:03

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Naive и аз имам въпрос към теб. Защо си си увеличила годините в профила.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Corb1225
    ...

Извинявам се за мръснишката шега.
    Последно редактирано от Corb1225 : 08-04-2015 на 22:26 Причина: грешна информация

Град
    София
    Лол, това няма как да си го мернал, написано от мен, защото просто не е така.
    Иначе нямам представа на колко години съм написала, че съм, не е било умишлено с някаква цел, най-вероятно просто съм избрала случайна цифра/дата. Аз никога не съм крила възрастта си. :Д

Супер фен Аватара на Corb1225
    Права си, не беше написано от теб. Но ти не отрече, затова реших, че е вярно. Сигурно се решила да не се занимаваш. Извинявам се пак.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Лол, това няма как да си го мернал, написано от мен, защото просто не е така.
    Иначе нямам представа на колко години съм написала, че съм, не е било умишлено с някаква цел, най-вероятно просто съм избрала случайна цифра/дата. Аз никога не съм крила възрастта си. :Д
    26, но пък много трябва да си повтаряла в училище за да си празнуваш бала на 26 години.
    Все си мисля че преди пишеше по-малка възраст.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    ...

Извинявам се за мръснишката шега.
    защо си махнал шегата :/ :'(

Град
    София
    Corb1225, обикновено така решавам, да, най-малкото тук съм казвала кога се е случило в подходящите за това теми, т.е. е все тая кой какво дрънка. :Д Иначе няма проблем и все пак поздравления за отношението.

Niakoitam, грешиш. Аз изобщо не обръщам внимание на този профил, никога не го гледам - нито моя, нито чуждите, така че не държа информацията там да е достоверна, съответно и не разчитам на нея.

Он: Вчера бях оставила Д. сам със заека (аз не спах вкъщи), който от събота е в новия ни дом, и зайко зайко цяла вечер е играел, тичал и подскачал насам-натам. Явно е много щастлив на новото място.. И е прекрасно, че двамата се надушиха и зайко зайко е спокоен в присъствието му и му се доверява. :Д
    Но не се наспах. И втори ден без кафе, много тегаво. Дали да не ударя едно. :Д
    Последно редактирано от Naive : 08-05-2015 на 06:35

Град
    София
    Ох, ужас, каква е тази оферта, бе. Направо като муха ми жужи в ухото, супер изкушаващо е и ще ми осигури добър старт, финансов нали. :Д
    Последно редактирано от Naive : 08-05-2015 на 07:55

Мега фен Аватара на tori
    Гладна съм. :д Ама много! От няколко дни не съм яла нищо като света, все някакви боклуци. И е баси мизерията тук, направоооо... А мен не мързи и ми се спи. Отивам да си боря мързела... Някак.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тук пак същата помия.
    чал.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Мъж ми още не е станал германец, пък вече се оплаква от неефективността на институциите.
    Ще го изям.

А на мен ми се приключенства!
    Исках чанта с коала, ама е разпродадена.

Мега фен Аватара на Dagichka
    защо винаги като се ядосам започвам да рева и не мога да си кажа квото ми е на езика, гррр бе. ебахти драмата, ебати чудото за един шоколад по дяволите, разбра се на кой кое му е приоритетът хах, жалко, че сме една кръв.. никви допирни точки, ниикви. още 2 седмици и си заминава поне, да ми се разкара от главата и тва е. винаги съм се чудела как може майка ми и леля ми да не си говорят с години, ама да, що пък не, усещам, че и при нас така ще стане :д

Супер фен Аватара на Deadlock
    мотивация трябва! или едно силно кафе!

Мега фен Аватара на babity
    Много странен тип. Не знам какви са му намеренията, но се споразумях със себе си да не го анализирам и да не се опитвам да гадая.
    Малко се наиграх днес, струва ми се, но ако е писано, ще се видим пак.
    Започвам да се изнервям от неефективността на стажа ми. Хората вече са доста напред в хирургията, а мен упорито ме првследват профилактика на инфекциозни и диагностика на вътрешни. Малко ми доскучава чак...
    Тая вечер, с малко повече късмет, може и да успея да си спя в моето легло, че ми е залипсвало чак. Тряа се стегна да свърша някои неща и вкъщи и като цяло да се организирам малко по-добре, че времето ми за почивка вече е към своя край.

Като изключим, че ми се повръща от жега, съм добре.
    Мисля да ходя да си купя 1 кило праскови и просто ще набивам фруктоза до края на дните си
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Значи след ден и половина експеримент, стигнах до извода, че да непиенето на кафе ме кара да се чувствам по-отвратително отколкото е самото кафе само по-себе си. И с гордост си купих едно кафенце, на работа съм и си го пия с удоволствие. :Д А дано спре да ме боли главата. :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^нормално е, когато човек отказва нещо тялото му първите дни да е в "абстиненция"

поотпуснаха ме болките, даже най-нахално си похапвам от шоколада :д

Мега фен Аватара на pandabear
    точно днес се събудих с мисълта, че трябва да я резна малко тази моя косица и като отидох до фризьорката ми се оказа, че няма свободен час в идните 2 дни. тъжно. 'ма пък после наминах до фитнеса и си изготвих програмата, добре че поне моя човек беше там : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си