- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
милионерче не се подигравай ти
давай, давай, брЪкни по-дълбоко
имаш пАри, дай дай
ти си паралия
Ми ти само в постовете(всеки пост) на болната номном ще видиш да се говори за "работа", е то да беше работа а то развързване на оплетени кабели и смее да се нарича част от ИТ сектора. Тука има лекари, инженери, и ИТта дето учат и работят, че един път не съм видял някой да си говори за личния живот на дълго и широко а на теб чак ти е странно че някой не говорел.
ХАХА
Не че нещо, но магазините в моловете, които реално имат някаква работа, са 2-3. И още една вметка - едно заведение може да е пълно, но всичко живо в него да е на кафе и вода. Ако на това му викате работа, не знам. А ако по това пък съдите, че българинът има пари....Скоро някой от вас да е ходил по селата? Не, не говоря за Софето, знам, че за вас това е единственото българско населено място. А в СЗ България някой да е стъпвал в последните 2-3 години? Дори по морето, ако си отворите малко повече очите, ще видите какво е икономическа криза. А да не говорим, че и в самата София се забелязва абсолютен упадък. Но щом за вас кризата е само на думи, така да бъде.
ПТ: Напоследък се ядосвам за просотии и по горната част от мнението си личи това. Не е като да ми е супер лесно и да нямам 100 неща на главата в момента. Притеснявам се нещо на него да не му се изнервя, че в момента не му е до глупости. Не искам да знам какво му е просто...Ще съм максимално до него, обещала съм му го. Надявам се да има шанс да помогна да преодолее мъката си след време, но не и сега...
Ми НякойТам точно не е от хората, които не говорят за личния си живот. Все пак всички вече знаем, че семейството му дължи 400лв. Та, да, като цяло постът ти е безсмислен и е просто смешен опит да заядеш "болната номном" и да избълваш доза лайна.
Не знам какъв ти е случая, но определено не е лек.
в кръчмето до нас пестин грама цаца са 3.50 и дори не мамят в количеството
не криза, а рай ;д
Последно редактирано от Rakshy : 08-04-2015 на 22:03
Naive и аз имам въпрос към теб. Защо си си увеличила годините в профила.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
...
Извинявам се за мръснишката шега.
Последно редактирано от Corb1225 : 08-04-2015 на 22:26 Причина: грешна информация
Лол, това няма как да си го мернал, написано от мен, защото просто не е така.
Иначе нямам представа на колко години съм написала, че съм, не е било умишлено с някаква цел, най-вероятно просто съм избрала случайна цифра/дата. Аз никога не съм крила възрастта си. :Д
Права си, не беше написано от теб. Но ти не отрече, затова реших, че е вярно. Сигурно се решила да не се занимаваш. Извинявам се пак.
Corb1225, обикновено така решавам, да, най-малкото тук съм казвала кога се е случило в подходящите за това теми, т.е. е все тая кой какво дрънка. :Д Иначе няма проблем и все пак поздравления за отношението.
Niakoitam, грешиш. Аз изобщо не обръщам внимание на този профил, никога не го гледам - нито моя, нито чуждите, така че не държа информацията там да е достоверна, съответно и не разчитам на нея.
Он: Вчера бях оставила Д. сам със заека (аз не спах вкъщи), който от събота е в новия ни дом, и зайко зайко цяла вечер е играел, тичал и подскачал насам-натам. Явно е много щастлив на новото място.. И е прекрасно, че двамата се надушиха и зайко зайко е спокоен в присъствието му и му се доверява. :Д
Но не се наспах. И втори ден без кафе, много тегаво. Дали да не ударя едно. :Д
Последно редактирано от Naive : 08-05-2015 на 06:35
Ох, ужас, каква е тази оферта, бе. Направо като муха ми жужи в ухото, супер изкушаващо е и ще ми осигури добър старт, финансов нали. :Д
Последно редактирано от Naive : 08-05-2015 на 07:55
Гладна съм. :д Ама много! От няколко дни не съм яла нищо като света, все някакви боклуци. И е баси мизерията тук, направоооо... А мен не мързи и ми се спи. Отивам да си боря мързела... Някак.
Тук пак същата помия.
чал.
maDamn
Мъж ми още не е станал германец, пък вече се оплаква от неефективността на институциите.
Ще го изям.
А на мен ми се приключенства!
Исках чанта с коала, ама е разпродадена.![]()
защо винаги като се ядосам започвам да рева и не мога да си кажа квото ми е на езика, гррр бе. ебахти драмата, ебати чудото за един шоколад по дяволите, разбра се на кой кое му е приоритетът хах, жалко, че сме една кръв.. никви допирни точки, ниикви. още 2 седмици и си заминава поне, да ми се разкара от главата и тва е. винаги съм се чудела как може майка ми и леля ми да не си говорят с години, ама да, що пък не, усещам, че и при нас така ще стане :д
Много странен тип. Не знам какви са му намеренията, но се споразумях със себе си да не го анализирам и да не се опитвам да гадая.
Малко се наиграх днес, струва ми се, но ако е писано, ще се видим пак.
Започвам да се изнервям от неефективността на стажа ми. Хората вече са доста напред в хирургията, а мен упорито ме првследват профилактика на инфекциозни и диагностика на вътрешни. Малко ми доскучава чак...
Тая вечер, с малко повече късмет, може и да успея да си спя в моето легло, че ми е залипсвало чак. Тряа се стегна да свърша някои неща и вкъщи и като цяло да се организирам малко по-добре, че времето ми за почивка вече е към своя край.
Като изключим, че ми се повръща от жега, съм добре.
Мисля да ходя да си купя 1 кило праскови и просто ще набивам фруктоза до края на дните си
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Значи след ден и половина експеримент, стигнах до извода, че да непиенето на кафе ме кара да се чувствам по-отвратително отколкото е самото кафе само по-себе си. И с гордост си купих едно кафенце, на работа съм и си го пия с удоволствие. :Д А дано спре да ме боли главата. :Д
^нормално е, когато човек отказва нещо тялото му първите дни да е в "абстиненция"
поотпуснаха ме болките, даже най-нахално си похапвам от шоколада :д
точно днес се събудих с мисълта, че трябва да я резна малко тази моя косица и като отидох до фризьорката ми се оказа, че няма свободен час в идните 2 дни. тъжно. 'ма пък после наминах до фитнеса и си изготвих програмата, добре че поне моя човек беше там : )