- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
мързи ме, иначе имам на изчакване няколко карти и то даже на форумци, ама просто все не ми идва музата да ги отворя и да чета и да им напиша по някое др съобщение.
те си знаят
а и аз каквото и да е, не съм много сериозна с астрологията.
изглежда напредвам с астрологията само дотоколкова, доколкото като си харесам някой нов 'убавец и просто му изръчквам картата из основи
за тия месеци дето се занимавам не знам колко съм дийп..
въпреки че мисля че ги чаткам някои работи
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ти пък , как може да използваш астрологията за такива глупости, я се стЕгай :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
ask me pluto questions
в замяна ще се радвам да науча за луна в козирог (блякс), но в точен съвп. с Нептун и Уран.. дали ще е романтичен?
the rest of the chart is all water
i'm desperate chick![]()
интересна е таз позиция на луната.. може да е романтичен, но трябва да се предразположи. мноого силна интуитивност, ма такава гениална, новаторска енергия; интензивна емоционалност, невъзможност да я канализира
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
Тая с канала е Шизо, нали?
Прави се по тия видеа,във форума беше доста агресивна.
Двете с Кощрамба бяха прекалено добър тандем
дам, същата
превзета ми е и на мен.
айнщайн е казал, че ако не можеш да обясниш нещо като на 6-годишен, значи не го разбираш.
сори, ама по 50мин за знак да ми обяснява. SORRY, BITCH
не съм чак такъв нарцис, не мога да издържа да слушам 50 мин за знака си.
скатев, интересувам се и от предиктивна работа ама нз откъде да започна......
ведическата тотално ме отказва от себе си
Има луна в овен също като менказано на български: първичната й реакция е избухване, яркост, после рибите й се обаждат и става тиха, спокойна и лигавка :д
Това обяснява много неща.
А Кощрамба беше мазало, самодоволна мръхла. И все пак ми се струва твърде самоуверено да се говори със сигурност.
На мен много ми допада Шизо, суперзареждаща ми е, от онази тиха, спокойна енергия, до която достигам веднъж годишно колкото да не превъртя
Тези, които ти ми ги даде, са ми малко... Нели супердобре ги описа, думата е стерилни. Някак имам друга представа за астрология аз
Бтв, колко е столкърско да попиташ някого: "абе, извинявай, ама кога точно си роден, че искам да ти изуча картата да видя дали си любовта на живота ми"![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-10-2015 на 13:33
аз съм ти дала сигурно астролози, които се занимават с хороскопи. т.е. какво ще ти се случи
alyssa sharpe, даже една Лада Дунчева, за мен е 100 пъти по-добра от Шизо и хич не са 'стерилни' и двете.
имаш право на лош вкус, де ;Р
тва със столкването не ти се получи
има начини да се научи без да си fuckin' creeper
всеки път като се опитам да те харесам правиш неприятен коментар
мисля че имаш самочувствие без покритие
стига с ваще зодии шаманисти такива
Аз пък мисля, че скачаш като ухапана, щото те боднах - без да искам - по болното място.
Може и да е моя грешката, ебавах се напълно, защото самата аз се чудя как да поискам на не толкова познати хора данните, за да се уча да чета карти.
Не се чувствай длъжна да се опитваш да ме харесваш.
А за самочувствието - щото не си ми виждала картатаНо пък идея си нямам откъде го измисли по повод на този пост, предвид, че казах, че НА МЕН са ми стерилни и НА МЕН Шизо ми харесва; и че АЗ имам друга представа.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-10-2015 на 13:46
не се чувствам длъжна, в природата ми е да намирам позитивното у хората
винаги можеш да казваш, че се интересуваш от астрология и хората сами ще ти дават данните си.
Лада Дунчева има цели плейлисти за зодия, които сумарно правят доста повече от 50 минути, впрочем. Е, да, наистина покрива доста аспекти, докато Шизо го кара на вдъхновение, но си е до лично усещане.
Аз не мога да изтрая този акцент.
Да, аз затова ги нарекох "стерилни", не могат да ми задържат вниманието и да ги гледам с часове. Обаче ей сега докато столквах Блаб, за да й чета постовете, свързани с астрология (:Д) попаднах на Alyssa Sharpe и да <3. :Д
Иначе мен Шизо ме успокоява и това, че видеата й са дълги ме кефи, въпреки че понякога общо взето върти едно и също, но някак гласа й ми действа успокояващо и сякаш затова я гледах толкова. Не разбирам от астрология и не знам дали е добра в това, но й изгледах всичко и изгубих интерес вече, разбира се. :Д
Иначе напоследък ми стана доста интересно да чета собствената си карта, ама нещо го правя много хаотично май и повърхностно, обяснимо защо, де. :Д На една приятелка майка й се занимава с това и преди доста време ми беше чела картата и дори каза някакви неща за баща ми, което ми изглежда някакво по-дийп.
Сигурно звуча като пълен лаик, за което се извинявам, но то е, защото съм. :Д
О, и тази Лада е готина. А за акцента... ми български акцент, свикнала съм да го слушам, какво да се прави. :Д
Реакцията ми, като видях какво се е случвало в тая тема в последната страница и половина:
Колко много индоктринирани хора ;д. И после ще ми разправят, че било станало модерно да се плюе астрологията. Нищо такова не виждам (а трябва).
Последно редактирано от Corb1225 : 08-10-2015 на 14:11
Аз мисля, че е по скоро тенденцията е обратна - хората все повече залитат към нея. Разбира се, винаги има хора, които ще я отричат и заклеймяват. Аз примерно съм нещо между двете - мега резервирана съм и никога не бих си позволила с категоричност да кажа, че заради позицията на х планета нещо се случва, нито пък бих тръгнала да си проучвам картите на любовите ми/приятелите, за да видя дали стават или не, но от друга страна съм изключително любопитна и любознателна и ми е някакво интересно да чета/слушам неща, свързани с моята натална карта, но не ги приемам за чиста монета. :Д
от няколко часа чета и слушам разни неща за астрологията и започнах са виждам логика О: има интересни съждения, които ме карат да се замисля. не, може би не логика е точната дума, но да кажем, че е на едно стъпало под целта. може би, ако батко достоевски не ме чакаше, щях да прочета някоя книжка по темата.
стана ми интересно и започнах да тълкувам собствената си карта и лицевите ми мускули изразяваха: ''
не съм най-типичният прототип на зодията си - не съм социална, добронамерена /ъъх, не съм и лоша, мисля/, подредена. другите неща май са ок. та, исках да кажа, че за сметка на това, чарта ме визуализира напълно. най съм заинтригувана от 12-ти дом, който започна да се проявява в мрачната ми същност :< или по-точно ще е може би да кажа, че мрачната ми същност започна да се проявява.
Абсолютно!
Току що обяснявах на приятеля ми как и двамата с майка имат асцендент дева и как се проявява при двамата. От известно време е почнал нещо да ме прекъсва и ме нервира и като му отворих меркурия да прочете и зяпна, като прочете как речта му била изобилна, с ръкомахания и прекъсвал хората, ХАХА!
Чакам да ми кажат точен час на раждане на баща ми да видим защо той, пак Скорпион, толкова не може да каже две изречения милият и трябва да му вадя думите с ченгел.
Определено ще задълбая в темата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!