.
Затворена тема
Страница 51 от 106 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 2626
    sudden realization:
    човек не трябва да дружи с хора, за които му идва да им говори зад гърба или вече го прави.

звучи като нещо елементарно, но според мен много хора свикват(свикваме?) да бъдем неавтентични, и съответно да поддържаме неавтентични отношения с някви хора просто така заради идеята, щото ни е страх да ги оставим, или ни мързи да потърсим нещо истинско

нз

но аз се чувствам гладна в това отношение
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Освен че явно ти липсва и умението да мислиш глобално. Сдъвкано и изплюто: Транспортът на запад не е готин, просто щот е такъв. А е такъв, защото е имало нужда, търсене. Като всеки си пътува с колата и никой не ползва транспорт, защо да работят върху него? Като не работят върху него, ще е скапан. Като е скапан, всеки пътува с кола. Като пътува всеки с кола, има задръствания и всички мрънкат, ама никой не си мърда гъза да направи нещо.
    Еми, да.
    Дрейд, специално за теб ще си удебелявам идеята на мнението, за да я проумееш. Както казах - имаш навика да си харесаш една част и дас и коментираш само нея. Не става така. В случая се хвана за причината, която съм дала - че няма търсене - и пропусна принципа - липсата на стимул да се работи върху проблемите на градския, което беше есенцията на мнението ми.
    С други думи - заеби, не ми се занимава повече с хора, които просто нямат умението да водят елементарна дискусия. Пък с тия "не ми говори на мен, аз тия ги знам" бЕги да зарибяваш, току виж някоя ти вързала. Дейба противното изтъкване колко си врял и кипял. Какъв е смисълът да се говори с теб, като предварително знам, че ще стигнем до там?
    И бтв, на транспорта в Пловдив, и особено в Бургас, вода ще носиш, тук включвам и гарите/спирките.
    Честно, как пък аз не се научих кога да не си губя времето.

По темата:
    Рутерът не бачка, столът се е развалил, всичко е срещу моето учене, да му таковам таковата.
    Ама пък фейсбук ми напомни за една лична хубава годишнинка, та ми стопли душата.
    Пия си водичката, къпя се и заминавам в библиотеката.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-11-2015 на 06:56

Мега фен Аватара на babity
    Днеска уж имаше работа, а времето нещо много бавно ми минава. Днеска имам много задачки, дано ми спори работата, че с тия хапове съм яко д-р Дурмо стайл
    Този нещо ми образува нерви... Ще има рокади, струва ми се.

Мега фен Аватара на tori
    Чувствам, че още малко и ще заспя на пейката. :д Не и добре.

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    А какво означава, когато нямаш вода в картата си? Някой по-вещ ще обясни ли. (чела съм в нета, просто искам да чуя повече мнения:д)
    Всеки човек има "вода в картата си", тоест всички знаци присъстват в картата на човек. Може да има някои, които са интерсептирани и по-малко изразени от други, както и такива, в които има планети и енергията на планетата се проявява чрез енергията на знака и дома, в който е. Това, което ти питаш е когато нямаш планети във водни знаци
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Всеки човек има "вода в картата си", тоест всички знаци присъстват в картата на човек. Може да има някои, които са интерсептирани и по-малко изразени от други, както и такива, в които има планети и енергията на планетата се проявява чрез енергията на знака и дома, в който е. Това, което ти питаш е когато нямаш планети във водни знаци
    Моя грешка значи, уточних, че съм лаик.
    Тогава какъв е отговорът, когато въпросът е зададен по правилния начин. :Д

последното изречение
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Нямам енергия

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Моя грешка значи, уточних, че съм лаик.
    Тогава какъв е отговорът, когато въпросът е зададен по правилния начин. :Д
    Naive сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.

socialna ralta

Мега фен Аватара на pandabear
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...ff&oe=56811EAB заливат ме с романтика, хахах

в добро настроение съм, дано никой не го развали до края на деня
    разгледах мястото, което е избрала. ако не друго има хубав вътрешен басейн.
    пък и още 4-5 дни извън София няма да ми дойдат зле.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Спах до 10:30 и още ми се спи. Ама ужасно много. И нищо не ми се яде. Хапнах само една праскова.
    Сънувах Пайпър Чапман и Алекс Вос. :д
    След един час съм на теория.
    Трябва да мина през центъра да проверя бижутериите.
    Вчера всичко мина ок. Надявам се днес да е на същия принцип.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ремонта в кухнята почти приключи. Остава само да се добоядиса пода и да се върнат мебелите стоящи върху него. Коридора ще му се тегли само една боя на пода. Остава по-големия му ремонт евентуално за пролетта заедно с хола и спалнята, че трябва да му се сменява цялото табло с от новите модели и е сложничко малко. Тавана на банята май остава за след почивката. Коридора и кухнята на малката къща отзад в двора също. Та като казах почивка за да може майка ми да не взима платен отпуск и да е 10 дни след моите 5, плана леко се промени. Вместо да тръгна за 25ти Август, тогава ще съм си вече тук, а ще тръгваме за 18ти Август.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Naive сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
    оправих го

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дрейд, специално за теб ще си удебелявам идеята на мнението, за да я проумееш. Както казах - имаш навика да си харесаш една част и дас и коментираш само нея. Не става така. В случая се хвана за причината, която съм дала - че няма търсене - и пропусна принципа - липсата на стимул да се работи върху проблемите на градския, което беше есенцията на мнението ми.
    С други думи - заеби, не ми се занимава повече с хора, които просто нямат умението да водят елементарна дискусия. Пък с тия "не ми говори на мен, аз тия ги знам" бЕги да зарибяваш, току виж някоя ти вързала. Дейба противното изтъкване колко си врял и кипял. Какъв е смисълът да се говори с теб, като предварително знам, че ще стигнем до там?
    И бтв, на транспорта в Пловдив, и особено в Бургас, вода ще носиш, тук включвам и гарите/спирките.
    Честно, как пък аз не се научих кога да не си губя времето.

По темата:
    Рутерът не бачка, столът се е развалил, всичко е срещу моето учене, да му таковам таковата.
    Ама пък фейсбук ми напомни за една лична хубава годишнинка, та ми стопли душата.
    Пия си водичката, къпя се и заминавам в библиотеката.
    Първо, по градския се работи и то доста. Второ, нямам нужда да зарибявам който и да било, какво остава за теб. Противно на твоите твърдения и непрестанни подмятания за учене, не мога да те дефинирам като умна по който и да е критерии. Трето, говориш за градски транспорт в някаква страна на мечтите явно, че да може да те откаже от притежанието и придвижване с кола, защото колата може да замени напълно градския, но обратното е невъзможно. И като последно на кой ще нося вода викаш ? Искаш ли извадка колко рейса/трамвая/мотриси/тролея/маршрутки има в София и колко в Пловдив ? А колко хора ежедневно се придвижват ? Мисля, че ако имаш малко мозък ще видиш къде е разликата и ще си замълчиш. Пловдив е хубав град, харесвам го. Щеше да е още по-хубаво ако не беше пълно с цигани и турци.
    Последно редактирано от draid : 08-11-2015 на 16:04

Мега фен Аватара на babity
    Добре, че е тва животинче да ме балансира малко, то се е видяло, че мъж няма да успее да го направи, а и аз съм си бясна откачалка... Много мразя някой да се бие в гърдите, че е направил еди какво си за мен. Самата идея за зависимост толкова ме отблъсква... Сега дори не искам да го виждам. Даже предпочитам да видя някой друг...
    И понеже съм просто куче, от моите небивали комбинации на храни, ме боли стомаха зверски сега. Нервна съм!

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Първо, по градския се работи и то доста. Второ, нямам нужда да зарибявам който и да било, какво остава за теб. Противно на твоите твърдения и непрестанни подмятания за учене, не мога да те дефинирам като умна по който и да е критерии. Трето, говориш за градски транспорт в някаква страна на мечтите явно, че да може да те откаже от притежанието и придвижване с кола, защото колата може да замени напълно градския, но обратното е невъзможно. И като последно на кой ще нося вода викаш ? Искаш ли извадка колко рейса/трамвая/мотриси/тролея/маршрутки има в София и колко в Пловдив ? А колко хора ежедневно се придвижват ? Мисля, че ако имаш малко мозък ще видиш къде е разликата и ще си замълчиш. Пловдив е хубав град, харесвам го. Щеше да е още по-хубаво ако не беше пълно с цигани и турци.
    Защо градския да не може да замени колата? Ще се създадът редовни линии, велосипетни пътеки, сини зони, ограничения за шофиране и градовете ще се подобрят.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За протокола само: пак не си разбрал.

По темата:
    Влизам в релси. Готина тренировка, сега си правим суууперхубава вечеря и ще гледаме The Imitation game <3
    Любопитно ми е дали ще му хареса.
    Имаме си couple-crush, толкова да си паснем. Тази седмица ще ходим да хапнем и ще ги каним на коктейл вкъщи, все едно се сваляме
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-11-2015 на 18:34

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Остава само да се добоядиса пода и да се върнат мебелите стоящи върху него. Коридора ще му се тегли само една боя на пода.
    Човек ти да не бъркаш под с таван.
    Ако има такова нещо какво представлява боядисан под, за пръв път чувам?

Мега фен
    Само му даваш причина да почне да се обяснява, сякаш рядко го прави.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    нямаше ли някъв грунд или нещо такова, дето преди него се "боядисва" с една червена шитня и след това върху нея се слага саморазливна (или някво такова име беше) или грунд или там квото беше, ба ли го

мнол сте ми изнервящи да ви чета огромните писания за градски транспорт

мога да кажа, че е цифра изнервящо и приятно да пътуваш с градския :Д Стоиш прав, възможно е да мирише на пот/пръдня (ниските пърдят най-много), все ще се намери кой да те гледа лошо и ако излизаш в час пик е такава гъчканица, че можеш просто да си вдигнеш краката и няма да паднеш :Д :Д :Д Но пък е приятно, защото няма за кво да се притесняваш практически, виждаш всякакви хора и е много забавно сутрин да гледаш как някой заспива и си клюмва главата събуждайки се :Д :Д Но да, умре ми коня да пътувам Люлин- Дружба :/

Днес мнол раота свършихме, нямаше 50 тридесет минутни почивки като вчера и ме боли на 20 места, but it's all for a greater good. Цял ден си пея https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg , дори синхронизирах звука от гайковера с мелодията :Д :Д

След тежкия ден се прибираме и ми се обявява, че са си взели билети без мен... Трябвало да му занеса картата в понеделник, а аз тогава заспах в 21.30, защото бях скапан. Обясних му колко ми се спи и му казах, че днес ще му я донеса. Той ми е звънял в 10 и в 13, когато телефона ми е в чантата, която е в колата, защото не искам да има и минимален шанс да го изпусна от такава височина(нищо, че е ебати картофа). Аз му се обаждам в 18 без неш и го питам кво става, той ми казва, че трябва сам да си взимам, евала. Аз съм цял ден на работа до събота, а в неделя трябва да пътувам... Още от началото на плановете ме играят тези мой "приятели". Да му е**ш майката.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    мисля, че мога да си позволя да се влюбя ^_^
    https://www.youtube.com/watch?v=q-9kPks0IfE

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    А ти какво разбираш точно под под. Плоча с балатум, дървен паркет,новия модел паркет, плочки, душаме или...?
    Та да обясня тогава. Подът ни в тази къща, за разлика от малката дето е от плоча с балатум и плочки, е най обикновено старовремско душаме съставено от влизащи една в друга, обработени като пъзел дървени дъски. Тези дъски в дадени периоди имат нужда от боядисване с боя или лак за дърво. В случая в кухнята и коридора ни боята е кафява, а в спалнята и хола се боядисва с лак за дърво.
    Та и твоята май малко стана като в онова нещо дето видяло детето от бъдещето някаква грамофонна плоча и започнало да пита родителите си какво е това огромно CD.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Но да, умре ми коня да пътувам Люлин- Дружба
    Сложничък маршрут...в миналото. От Май, откакто пуснаха лъча на метрото до Летището обаче...много по-лесен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си