- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
трябва да натрупа някъв актив от репорти, за да я свалят - 1-2 оплаквания нищо не правят. Когато спиндермаан си пусна страницата бях изключително възмутен, защото не му разбирах хумора. Репортнах страницата, даде ми, че не нарушава правилата им и почнах да го чета по-често, така де, да се опитвам да го чета. И хоп - схванах му хумора, почна да ме забавлява и като удари 100к му свалиха страницата, защото вече беше събрало нужния % репорти. Така и тук - трябва достатъчно хора да го репортнат, че да им се стори като проблем :Д
а иначе и аз съм със синузит - ако ми е топло в колата трябва да се варя, а не да отворя прозореца, защото направя ли го ще ме цепи кофата и ще текат гнойни сополи. Същото е с климатиците :/
Пази се повече и намери начин да си укрепиш имунната система, че по-трудно да се разболяваш. Ако тръгнеш да пиеш клацид на всяко възпаляване няма да ти се повярва на всичко :Д
*много обяснения и подробности, за които на никой не му пука, но да има там да четете :Д*
нинам, но ми разказваха как кон пие 10 литра бира и след това спи прав, което е по-добро![]()
![]()
По тая логика защо използваш пералня? Мий си дрехите на ръка. Специално пък за месенето на хляб - не е като да е пипкаво да го направиш сам, просто отнема време и е трудоемко - като прането на ръка (не ми скачайте тука, не говоря за някой друг чорап). А шансът хлебопекарната да ти оплеска хляба е в пъти по-малък от това пералнята да ти направи дрехите на боклук. (и тук не визирам грешка от типа на дай-да-пусна-тоя-червен-чорап-с-бялото-пране-и-да-си-боядисам-чисто-новите-келвин-клайн-тениски-розАвки)
Специално хлебопекарната е суперяко нещо и хлябът става много вкусен - както ти си го искаш, плюс че е не гнусен оцветен бял хляб, бъкан с лайна, каквито са така наречените "типови", които купува нормалният човек. (щото истинските пълнозърнести са по-скъпи, нормално). Особено ако вкъщи ядете повечко хляб, инвестицията се избива за нула време.
/това е добронамерено, бтв, знаеш.
Тая репорт функция на фб имам чувството, че е за украса. :д
Гледах МЕГАуникалния филм, хора, теглете - The Boondock Saints.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-12-2015 на 22:18
тя може да си купува такъв щото иска да го модифицира във хендмейд аутоматик фъкинг машин
тъй че аз не мога да разбера що се бъркате в интимния личен живот на момичето
детското да буундокс е супер яко пък тая пантера ми е един от най-неприятните потребители
тъкмо бях готов да те изпепеля, но тази [/] ме спря :Д :Д :
пералнята няма общо с 'леба. Единствената им допирна точка е, че можеш да на ръка, а можеш и в машина. Всички познати, които имат такива машини правят отвратителен 'леб. А не е да кажеш, че всички са с некви боклуци. Майката на един приятел се беше чалнала, че щяла да си прави био 'леб. Купи си такава пекарна там с всичките ѝ функции, които никога не използва. 1. 'леба ставаше мнол бавно, 2. беше гаден, а беше спазила рецептата по книга, 3. като си калкулира осъзна, че е много по-оферта да си купува по една питка от хлебопекарната на 2 км от тях.
Ясно ми е, че искате всичко да е механизирано, ама 'леба си е 'леб. Трябва да има вложен някъв минимален майсторлък в работата.
Твърдо против тези машини, slow useless piece of shizzle.
някви писания от нищото - някви напълно несвързани неща, ААААААА![]()
![]()
![]()
хем някво завършено стои, хем няма никъв смисъл, you feel me?
https://www.facebook.com/18726520130...1736304447311/
е така си ми![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Rakshy : 08-13-2015 на 00:00
И това мина. Утре ще е още по-различно. Малко по-малко кисела съм, няма работа, тряа си измисля ново съчетание за днес.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
метрото точно пък в дружба е толкова нефункционално направено по средата на нищото, че нямам думи.
сутринта започва със семейни скандали, защо пък не, нали.. толкова далечни вече ми се струват тия хора, толкова съм отвратена, че.. не знам, само знам, че искам да се изнеса вече и да заживея своя собствен живот, време е.
По-скоро е защото поради някакви негови си причини Corb въобще не ми се кефи и само чака някой удобен момент като един истински мъжага да ми скочи с "токовете на бутонките си в корема" и след това след лека разпра да събира материал за друга подобна отдала му се възможност. Също и двойствения му характер, който варира обикновено от началото към края на спора от "аз съм големия и безчуствен бад ас, който ще те смаже като муха" до позицията след известен отпор от чуждата страна, " ама то аз съм голям добряк, не обиждам никого и просто мисля за теб и живота ти.Адски добронамерен съм, но ти не го разбираш сега."
А също и двойните му критерии за нещата. Ако аз се бях заял с Наиве, вероятно щях да бъда изкаран най-гадната и компексирана гад, която може да съществува едвали не. Но понеже видя, че ти заемаш отбранителна позиция на изказването за заяждането и си готова да го изядеш с парцалките ако е нужно и гледайки да избегне конфронтацията с теб превключи на хахаха, хохохо, ама аз не говорех за теб, ама то и аз се заяждам понякога просто за разнообразие, ама то попринцип няма нищо лошо в това...
Иначе като цяло не обичам да мразя хората и може да се каже, че като цяло не съм кой знае и колко злопаметен. Просто не ме кефят разни мазнюги пък и да ми скачат и да ми се правят на големите мъжаги пред хората, а в случая пред форума.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е, спира на една спирка от апартамента ни в София. Значи за нас си е идеално функционално ПЪКПък и спестява доста време и поне две три прекачвания и ходене по пътя от Люлин до Дружба.
Пък и една от спирките на рейса от и за града ми е точно ама точно на кръстовището дето се намира метростанция Сливница.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-13-2015 на 07:37
Странно.
Ако мисли, че няма да го хвана за какво лъже, е в голяма грешка.
Ще ми трябва някво време, но ще разбера всичко.
Междувременно ще си имам едно на ум.
екстра; днес ще си дооправя всичко в новото вкъщи и ще направя къща и за таралежа, в която да си влиза и излиза когато си поиска и да си е пуснат
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Хора, дали ще е много пренаселено във Вятърните мелници ( София ) през уикенда, все се надявам софиянци да са на море/село? Някой, ако е ходил лятото, да сподели какво е правил и как му се е сторило, благодаря :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Гледахте ли метеоритния поток вчера? Беше много красиво : )
Чувствам се.... в търсене на истината, както винаги.
Но май по-добре да не задълбавам... Отивам на плаж да се пържа ^.^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride