.
Затворена тема
Страница 57 от 106 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    слушам ретро чалга

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    това само китайците го могат
    http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite...akani-klienti/
    сериозно ли са такава трагедия?!?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес отново се замислих дали всичките тези съвпадения са тенденцииозни или наистина са си чиста случайност...
    И да, напоследък сякаш не го показвам чак толкова с действията си, но иначе страшно ми липсва...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite...akani-klienti/
    сериозно ли са такава трагедия?!?
    Хахахахах, ужасТ. Аз затова рядко си поръчвам дрехи онлайн, да не кажа никога. Виж от aliexpress било с още повече "приключения".

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Какъв точно медицински кадър? В София ли тва ;р?
    Сестра. В Русенски поне за първата година и после вероятно ще тичам към софийски.

Едит: Тия повечето като ги видях не са толкова прецакани, колкото са си поръчали дрехи, които няма да им седят добре никога заради формата на тялото.
    Последно редактирано от tori : 08-13-2015 на 21:55

Голям фен Аватара на TIFOSO
    супер-силата й била да изяде голям дюнер без да се накапе...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    супер-силата й била да изяде голям дюнер без да се накапе...
    довършващ коментар, често ти се получава

anonymous708973
    Guest
    Ах, много е яко да се събереш да пийнеш с приятели и пътят до вкъщи да ти е тамън... 3 етажа. С асансьор
    Готина двойка са, виждат нещата доста сходно, пичът не говори много, ама мадамата ми идваше да я разцелувам няколко пъти, толкова да ме грабва. Пфу. Естествено, трябва да заминавам скоро, ама... шанс. Даже ми подари протеин <3
    А той... ми е прекрасен. Постоянно ми идва да се разпищя, да му скоча на врата и да го мачкам истерично. Ако го прегръщам толкова силно колкото ми се иска, ще си счупя нещо. Толкова ме усмихва, като разказва нещо!

/малко съм фирнала, ш' извинявате за изблика.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-14-2015 на 00:53

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Снощи бях на мъка-sharing срещичка. Говорихме си за живота и т.н. и ми се случи на няколко пъти да осъзная, че съм на 19 и какво значи това. Много е странно. Трябва по-често да излизам с тези хора, свежи са, ненатоварващи най-важното - доста по-различни от единичните ми приятели. Компания.
    Ениуей, добре ми се отрази. Беше приятно и започвам да разбирам някакви неща, които ми се повтарят постоянно, но аз си тръскам главата и отричам.

И из разговора снощи: "Ми, за вас жените пък е толкова лесно да си намерите ons. Просто... съществувате и то става" ахахаха :д

//сега си прочетох поста и осъзнах, че звучи сектантски, лол

anonymous708973
    Guest
    От любопитство питам:

Ненатоварващи? Как може мъка-sharing - готин лаф, бтв - да е свежо и ненатоварващо? Май аз го тълкувам мн едностранчиво - само като оплакване и т.н. Каква беше идеята, всъщност? Да се сподели само или да се иска съвет?

И да, легнах си почти в 3 след 4 home-made мохитота, в 8.00 вече съм станала, изкъпала съм се и ще гледам сериал, докато стане прилично време да го събудя.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ох, ми, не знам точно
    просто с едното момче си говорихме преди няколко дни, че нещо му е мн напрегнато и се чувствал в "дупка" и т.н., набе, някво кофти състояние и реших, че така и така имам нужда от нови хора и може да излезем заедно
    другото момче дойде случайно, ама аз го харесвам и се изкефих
    идеята беше, че ще си пием и ще си се напрягаме заедно и ще се оплакваме от живота, ама всъщност наистина олеква като видиш, че хората си имат различни проблеми от твоя, а ти точно в този момент не страдаш от техните
    свежо е, защото са свежи хора и не задълбават в неща, които са кофти
    сега, в един момент разговорът стана тегав, защото ми каза едно нещо, което упорито отказвах да приема и в крайна сметка го каза без дори да съм разказвала много
    стана ми тъпо и прекъснахме на тази тема :д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ненатоварващи? Как може мъка-sharing - готин лаф, бтв - да е свежо и ненатоварващо? Май аз го тълкувам мн едностранчиво - само като оплакване и т.н. Каква беше идеята, всъщност? Да се сподели само или да се иска съвет?
    трябва да имаш приятели за да го разбереш
    повечето неща могат да бъдат казани по различни начини

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    свежо е, защото са свежи хора и не задълбават в неща, които са кофти
    това е важното, да

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    пък с Нела ще си правим татуировки, очаквайте включване близките месеци

и както тя казва - искам/обичам да имам пари. Искам да ходя и на плуване и на пеене и на танци и на всичко, но...

Супер фен
    но сме гърци

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Баща ми ми направи закуска за работа, два сандвича- питки :д ( събитие е, защото от 8ми клас живея в София и преди училище/работа няма кой да ми прави и кафе :д )
    Нз защо идвах до офиса, при положение, че от 9 човека екип, тук сме само двама.

И, снощи се реших да действам по три личностни проблема:
    - гледам да угодя на всички
    - не искам нищо в замяна
    - не отделям време и средства за неща, които обичам да правя аз, а не са задължителни, чувствам се като стара кола, в която буташ усилия и пари само, ако нещо по-сериозно се чупи, иначе не си даваш зор да я лъсваш всеки ден, пребоядисваш или правиш козметични ремонти.
    Последно редактирано от NomNomNom : 08-14-2015 на 08:12
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Dagichka
    денят ми започна добре, макар тва същество хем да ми лази по нервите понякога, хем да е толкова прекрасен и ще повтаря и ще е с нас от летния семестър, лош човек ли съм, че се кефя на тази новина ахах просто се кефя, че ще имам човече с което да избухвам на рап
    една седмица, по дяволите, една седмица остана <3

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мили боже
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    Чак сега ти видях коментара, Номи. Във "Вятърните мелници" е много красиво и приятно. Обикновено повече хора има през събота и неделя, ако отидеш през седмицата едва ли ще е голяма навалица. Има много неща за занимавка: разни атракции (срелба с лък, пейнтбол, конна езда, хубаво езерце с водни колела, и много други неща за които точно в момента не се сещам. Има и приятно заведение, в което предлагат вкусна храна и чудни коктейлчета ;д Ако си решила да останеш за повечко време, къщичките (хотелите) също са прекрасни. Вътре е много уютно и удобно. Последно ходих, когато работеше само единия басейн, който е доста малък, но съм почти сигурна, че вече са пуснали и другия.

/Аз се чувствам много добре. Преди малко бях в Широка лъка, голяма красота е. Тук хотелът също си го бива, хубава гледка от терасата имам и всяка сутрин си пия кафето с кеф просто. Споделям 2-3 снимчици:
    http://i.imgur.com/e8n2Mdk.jpg
    http://i.imgur.com/Q66oRJ3.jpg
    http://i.imgur.com/rfpIcsV.jpg

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Този, ако продължава все така да се отнася с хората, ще си отхапе от безвкусната хапка на безработицата.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на babity
    Спинка ми се, а не мога да заспя, дано до довечера спре да ме цепи кофата и да свежна. Тряа да съм шукарна ще дразня бивши все пак.
    Тунингът е почти завършен, сега лягам с филмче, барем заспя.
    Гладно ми е, но трябва да се изконтролирам да не прекаля после. Трябва да съм яла достатъчно за да не припадна от един лонг айлънд, което в момента ми е съвсем по силите, но и недостатъчно за да се подуя като бременна хлебарка. Тоя вятър пак ми бърка плановете за аутфита и прическата, ама с малко креативност и това ще доизкусуря.
    От месеци не съм била в толкова добро настроение, дано не се скофтя до довечера.
    Ураааа! Ще бъде лейдис найт, ще се наприказвам с тва моето нещо и дано Росен (пичът, чието име упорито не мога да запомня, но ми изглежда като Росен и затова го наричам така) да е там и да ми пее малко тнт!
    Тряа да помисля аз с какво ще изтезавам хората
    Днеска имаше супер много работа и да се ненадяваш, пак ми дадоха да пипкам разни нещица. Скоро и аз ще правя фльонги от ташаци спокойно. Нещо ми е еуфофично, дееба.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Дилемата на века - да се върна ли само и само да го видя, или да си остана в нас да си почина, пък и хем да видя дали сам ще се сети да ме попита дали нещо не е станало. Засега се държи доста добре, след онзиденшния разговор очаквах нещата да седят по-различно. Не че не се радвам, че така стана де. :Д Малко ми е терсене, че не сме си говорили като хората от, имам чувството, цяла вечност, но вярвам, че и това ще се промени. Последното нещо, което искам, е да изгубя и него.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Чак сега ти видях коментара, Номи. Във "Вятърните мелници" е много красиво и приятно. Обикновено повече хора има през събота и неделя, ако отидеш през седмицата едва ли ще е голяма навалица. Има много неща за занимавка: разни атракции (срелба с лък, пейнтбол, конна езда, хубаво езерце с водни колела, и много други неща за които точно в момента не се сещам. Има и приятно заведение, в което предлагат вкусна храна и чудни коктейлчета ;д Ако си решила да останеш за повечко време, къщичките (хотелите) също са прекрасни. Вътре е много уютно и удобно. Последно ходих, когато работеше само единия басейн, който е доста малък, но съм почти сигурна, че вече са пуснали и другия.

/Аз се чувствам много добре. Преди малко бях в Широка лъка, голяма красота е. Тук хотелът също си го бива, хубава гледка от терасата имам и всяка сутрин си пия кафето с кеф просто. Споделям 2-3 снимчици:
    http://i.imgur.com/e8n2Mdk.jpg
    http://i.imgur.com/Q66oRJ3.jpg
    http://i.imgur.com/rfpIcsV.jpg
    В пампорово ли си тва дето се вижда път отдолу ми прилича на Манастирите

Мега фен Аватара на pandabear
    Да, не се бъркаш

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Болно ми е. Но поне той и тя ме подкрепят. Достатъчни са ми, за да преглътна всяка обида, всеки лош поглед, всяко убиващо мълчание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си