- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite...akani-klienti/
сериозно ли са такава трагедия?!?
Днес отново се замислих дали всичките тези съвпадения са тенденцииозни или наистина са си чиста случайност...
И да, напоследък сякаш не го показвам чак толкова с действията си, но иначе страшно ми липсва...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от tori : 08-13-2015 на 21:55
супер-силата й била да изяде голям дюнер без да се накапе...
Ах, много е яко да се събереш да пийнеш с приятели и пътят до вкъщи да ти е тамън... 3 етажа. С асансьор
Готина двойка са, виждат нещата доста сходно, пичът не говори много, ама мадамата ми идваше да я разцелувам няколко пъти, толкова да ме грабва. Пфу. Естествено, трябва да заминавам скоро, ама... шанс. Даже ми подари протеин <3
А той... ми е прекрасен. Постоянно ми идва да се разпищя, да му скоча на врата и да го мачкам истерично. Ако го прегръщам толкова силно колкото ми се иска, ще си счупя нещо. Толкова ме усмихва, като разказва нещо!
/малко съм фирнала, ш' извинявате за изблика.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-14-2015 на 00:53
Снощи бях на мъка-sharing срещичка. Говорихме си за живота и т.н. и ми се случи на няколко пъти да осъзная, че съм на 19 и какво значи това. Много е странно. Трябва по-често да излизам с тези хора, свежи са, ненатоварващи най-важното - доста по-различни от единичните ми приятели. Компания.
Ениуей, добре ми се отрази. Беше приятно и започвам да разбирам някакви неща, които ми се повтарят постоянно, но аз си тръскам главата и отричам.
И из разговора снощи: "Ми, за вас жените пък е толкова лесно да си намерите ons. Просто... съществувате и то става" ахахаха :д
//сега си прочетох поста и осъзнах, че звучи сектантски, лол
От любопитство питам:
Ненатоварващи? Как може мъка-sharing - готин лаф, бтв - да е свежо и ненатоварващо? Май аз го тълкувам мн едностранчиво - само като оплакване и т.н. Каква беше идеята, всъщност? Да се сподели само или да се иска съвет?
И да, легнах си почти в 3 след 4 home-made мохитота, в 8.00 вече съм станала, изкъпала съм се и ще гледам сериал, докато стане прилично време да го събудя.
ох, ми, не знам точно
просто с едното момче си говорихме преди няколко дни, че нещо му е мн напрегнато и се чувствал в "дупка" и т.н., набе, някво кофти състояние и реших, че така и така имам нужда от нови хора и може да излезем заедно
другото момче дойде случайно, ама аз го харесвам и се изкефих
идеята беше, че ще си пием и ще си се напрягаме заедно и ще се оплакваме от живота, ама всъщност наистина олеква като видиш, че хората си имат различни проблеми от твоя, а ти точно в този момент не страдаш от техните
свежо е, защото са свежи хора и не задълбават в неща, които са кофти
сега, в един момент разговорът стана тегав, защото ми каза едно нещо, което упорито отказвах да приема и в крайна сметка го каза без дори да съм разказвала много
стана ми тъпо и прекъснахме на тази тема :д
пък с Нела ще си правим татуировки, очаквайте включване близките месеци
и както тя казва - искам/обичам да имам пари. Искам да ходя и на плуване и на пеене и на танци и на всичко, но...
но сме гърци
Баща ми ми направи закуска за работа, два сандвича- питки :д ( събитие е, защото от 8ми клас живея в София и преди училище/работа няма кой да ми прави и кафе :д )
Нз защо идвах до офиса, при положение, че от 9 човека екип, тук сме само двама.
И, снощи се реших да действам по три личностни проблема:
- гледам да угодя на всички
- не искам нищо в замяна
- не отделям време и средства за неща, които обичам да правя аз, а не са задължителни, чувствам се като стара кола, в която буташ усилия и пари само, ако нещо по-сериозно се чупи, иначе не си даваш зор да я лъсваш всеки ден, пребоядисваш или правиш козметични ремонти.
Последно редактирано от NomNomNom : 08-14-2015 на 08:12
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
денят ми започна добре, макар тва същество хем да ми лази по нервите понякога, хем да е толкова прекрасени ще повтаря и ще е с нас от летния семестър, лош човек ли съм, че се кефя на тази новина ахах просто се кефя, че ще имам човече с което да избухвам на рап
една седмица, по дяволите, една седмица остана <3
Мили боже
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чак сега ти видях коментара, Номи. Във "Вятърните мелници" е много красиво и приятно. Обикновено повече хора има през събота и неделя, ако отидеш през седмицата едва ли ще е голяма навалица. Има много неща за занимавка: разни атракции (срелба с лък, пейнтбол, конна езда, хубаво езерце с водни колела, и много други неща за които точно в момента не се сещам. Има и приятно заведение, в което предлагат вкусна храна и чудни коктейлчета ;д Ако си решила да останеш за повечко време, къщичките (хотелите) също са прекрасни. Вътре е много уютно и удобно. Последно ходих, когато работеше само единия басейн, който е доста малък, но съм почти сигурна, че вече са пуснали и другия.
/Аз се чувствам много добре. Преди малко бях в Широка лъка, голяма красота е. Тук хотелът също си го бива, хубава гледка от терасата имам и всяка сутрин си пия кафето с кеф просто. Споделям 2-3 снимчици:
http://i.imgur.com/e8n2Mdk.jpg
http://i.imgur.com/Q66oRJ3.jpg
http://i.imgur.com/rfpIcsV.jpg
Този, ако продължава все така да се отнася с хората, ще си отхапе от безвкусната хапка на безработицата.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Спинка ми се, а не мога да заспя, дано до довечера спре да ме цепи кофата и да свежна. Тряа да съм шукарна ще дразня бивши все пак.![]()
Тунингът е почти завършен, сега лягам с филмче, барем заспя.
Гладно ми е, но трябва да се изконтролирам да не прекаля после. Трябва да съм яла достатъчно за да не припадна от един лонг айлънд, което в момента ми е съвсем по силите, но и недостатъчно за да се подуя като бременна хлебарка. Тоя вятър пак ми бърка плановете за аутфита и прическата, ама с малко креативност и това ще доизкусуря.
От месеци не съм била в толкова добро настроение, дано не се скофтя до довечера.
Ураааа! Ще бъде лейдис найт, ще се наприказвам с тва моето нещо и дано Росен (пичът, чието име упорито не мога да запомня, но ми изглежда като Росен и затова го наричам така) да е там и да ми пее малко тнт!
Тряа да помисля аз с какво ще изтезавам хората![]()
Днеска имаше супер много работа и да се ненадяваш, пак ми дадоха да пипкам разни нещица. Скоро и аз ще правя фльонги от ташаци спокойно. Нещо ми е еуфофично, дееба.![]()
Дилемата на века - да се върна ли само и само да го видя, или да си остана в нас да си почина, пък и хем да видя дали сам ще се сети да ме попита дали нещо не е станало. Засега се държи доста добре, след онзиденшния разговор очаквах нещата да седят по-различно. Не че не се радвам, че така стана де. :Д Малко ми е терсене, че не сме си говорили като хората от, имам чувството, цяла вечност, но вярвам, че и това ще се промени. Последното нещо, което искам, е да изгубя и него.
Болно ми е. Но поне той и тя ме подкрепят. Достатъчни са ми, за да преглътна всяка обида, всеки лош поглед, всяко убиващо мълчание.