- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Наистина е плашещо как са плъзнали из цялата къща... ама прави каквото може човекът.
Дал е адрес на офис на Еконт до тях, може да изпратите храна или да споделяте, все някой ще си търси котка. Аз ще се опитам да го свържа с една фондация, с която съм имала работа преди.
докога ще ме разиграват.....не мога да разбера
50 пъти да звъниш за едно и също - много професионално
встрани от това, много се кефя на дъжда, който падна вчера, беше егаси лудницата. направо не се виждаше нищо от пороя, а сега е толкова хладно и хубавичко...
планираме с бф да побягаме тая вечер, дано да се получи добре
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе, то е ясно, че заради котенцата ще пратя храна. Но самата идея да прибереш 48 котки, когато очевидно няма как да се справиш с тях, е болна. Ако искаш да основеш приют, не правиш нещата от главата за краката. Първо осигуряваш подходящи условия, след това прибираш котки.
Аз съм изключително състрадателна към всички животни и искам да помогна на всички, но много добре знам, че това е непосилно и разума не ми позволява да прибирам всяко животно, което ми насълзи очите.
Та, плашещи не са котките, а човекът.
Да, това е така наистина, силно несериозно е.
https://www.youtube.com/watch?v=B_WtLH78mDU
Не е лесно да си англичанин, но си имат оправдание да са толкова ненормални.
колко малко останаа, адски развълнувано и притеснено ми е :д ще се успокоя чак когато съм в прегръдките й
ne spechelih ot lotariqta ;(
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
слушам Sigur Ros, как да се чувствам - рибешки:Д
мечтая си много и измислям истории
в някаква нирвана съм, не знам:Д
това, че като си затвориш очите всичко е възможно, е най-прекрасната ни суперсила<3
И аз, пък така се надявах на НГ в Сидни :д
Черна съм като циганче и ми е много густо, лакирах се в беличко и контрастът е забавен :д Супер чил ми е, мъжките гащи били мн удобни бе
Аааааа, получих си още две спортни нещица, нямам търпение да се изкъпя и да ги пробвам!!
И съвсем неочаквано ми върнаха телефона, йес бе!!
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-18-2015 на 11:31
Ох, пак ми се ходи на грим. Хайде още някой да се зажени. :Д
аз пък толкова мразя някой друг да ме гримира, последно за бала гримьорката се озори, очите ми се насълзяваха като тръгнеше да ми слага молив, та накрая сама си го сложих :дд
http://practicallyviral.com/guy-coul...ampaign=boner#
а си мислех, че аз съм изпадал в кофти ситуации
не се смей, че освен всичко друго и много пари за батерии отиват, когато е сама
Мда, бавно става :/
В своя защита ще кажа, че нямам играчки :с
нямам търпение да свърша работа, да се прибера, да си пусна гейм оф троунс и да пуша 1 коз в леглото :д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Егати... гледам, че вече е 18 август и почвам да мисля за училище... Хем ми е гадно, хем ми е интересно тия чешити от класа ми к'во правят. Мисля как ще изглеждам, каква раница трябва да си взема (че старата се скъса), как трябва да се държа... Абе въобще мисля за всичко, освен за самото учене.![]()
Бахти странното. На това като му видях приятелите тотално ми се придрайфа, а иначе бих си пила кафето там. Още не мога да спя, умирам си някой да ми обясни защо ям в такива количества последните дни.
Искам да приключи от само себе си тази каша. Искам и да ми се случи нещо, умирам си да се влюбя, що ги виждам нещата толкова рано, че все не успявам...
И най-кофтито е, че нямам сили да тренирам днеска. А беше хубаво...
днеска смених 3207598437593453475927482478164 настроения
но точно сега съм супер, ще излизам
почистих си стаята, всичко свети и мирише чудесно <3
утре чакам гости.. радост голяма.
жалко че по прогноза времето ще е тъпо.
но все тая
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оф, ще ми гръмне главата от учене, честно. Не стига, че цял ден вися на работа, което само по себе си си е изморително, но и уча, а същевременно ми е брутално отпаднало, заради кръвотечението от носа. Тегавня.
И има толкова неща, които са ми безкрайно интересни, но не ми остава повече от час време на ден за всички.![]()