.
Затворена тема
Страница 74 от 106 ПървиПърви ... 246470717273747576777884 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сънувах най-извратеният сън, който човешкото съзнание и подсъзнание може да режисира.

никога не е достатъчно...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вчера си направихме една малка сбирка тук на по останало уиски и кола с брат ми и братовчедите,а накрая всичко ми се хвърли на мен да мия и да бърша.
    И сутринта нещо много мудно свърших всичките си задължения,защото само се отнасях с разни неща та чак до обяд.
    Та като казах обяд като си сложих да обядвам се оказа,че без да искам съм си сложил една вилица в повече.Казват,че това било на идване на гост. Всъщност от одавна съм се замислил за нещо такова,но да видим дали ще стане...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    сънувах най-извратеният сън, който човешкото съзнание и подсъзнание може да режисира.

никога не е достатъчно...
    Не можеш да ме биеш мен. Аз например веднъж сънувах как се съм гадже и правя секс с някакъв педерас,защо има пари.Че даже и започна да ми харесва по едно време в съня. Като се събудих после половин ден като се сетех за това ми идеше да се издрайфам някъде.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Горе-долу ям прилично днес, ще ходя да потренирам сега...

Искам да се похваля с нещо, но правилният раздел би бил Козметика и диети, а там няма такава тема и сега съм в чуденка да споделям ли тук.. Би трябвало след това дълго пояснение (*струваше ми се дълго, докато го писах), да не е вече толкова awkward, а и нали мислено си казвате (надявам се!): "Хайде де, кажи си, кажи си", та.. казвам си:
    Днес си направих кола на △ абсолютно сама, и разликата в резултата, в сравнение с козметик, е единствено че ми отне повече време...
    Супер доволна съм от себе си, сякаш съм постигнала нещо невероятно,хаха

Ходих и на стажче, интересно беше, пак се размислих...
    И така :3

Айде чао.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Постижение си е, евала! С коя кола го прави?

Супер фен
    абе а хора вие чухте ли за това : http://www.theguardian.com/business/...s-markets-live

Някой икономист да обясни последиците ?

Супер фен Аватара на Deadlock
    уморена, а трябва повече.

Мега фен
    Защо ли пускам българска телевизия. Реклами на бонбони вместо дезодорант, реклами на ментови бонбони с име спермин, толкова са изпростели зрителите, че спокойно биха яли всичко, което им дадат.

Супер фен
    искам да кажа че много се смях на мнението на джърпър за триъгълника и аурис да си хване гадже

Мега фен Аватара на LoadRunner
    скоро не съм имал толкова безпричинно тъпа вечер

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Постижение си е, евала! С коя кола го прави?
    С топлата на Jankar, Сара.
    Играчка е, докато нагласиш колко да я затоплиш, като цяло това много ме забави. И пак не успях да я разстела достатъчно добре и все по малки участъци, пипкава работа.
    Но за лев и 30ст толкова А после оставя кожата доста мека, защото съдържа натурални съставки и липсваше всякакво раздразнение.. Като цяло съм с положителни впечатления.

Направо се замислих да си изкарам ли курс за козметик, ей така да имам, а и нали никога не знаеш, може да ти трябва занаятче като някакво временно изкарване на $$.

И потренирах добре.. Като цяло хубав ден.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Уморена съм, кисело ми е, а серотонина ми спи. Дебелея и се депресирам, дейбааа

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Кон ти неа ли да ходиш да пасеш на село бре?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Впрочем уатафак колко време мина ва... бах маа му и туй времету е голеМу нешО
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Rakshy
    чувствам се като ебати боклука :Д

пътувах некви къси 6 часа и малко с рейсчето, като единствения сън ми беше в рейса, преди това не можах да спя, заради шибаняците в стаята ми. Имах мега много енергия одеве и отидох на фитнес - пръснах се. КОЛКО Е ЯКО ЧУВСТВОТО

и имам някви много крайни морални колебания относно няколко неща и не знам ко да праа и ко да мисля

Мега фен Аватара на babity
    Добро утро!
    Допивам си кафето и си размишлявам колко съм куца в определени области от работата... Свинете, с които сигурно цял ден ще се мотам, например. Дано днес денят е по-организиран и свърша по-рано. Трябва да почна да уча, неизбежно е вече.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Станах много рано. Пътувах един час, после таксиметровият шофьор беше крийпи. Прибрах се. Закусих. След малко съм на кормуване.
    Вчера брулих сливи. (:д) Не успях да се видя с момичетата.
    Днес или утре трябва да ми върнат лаптопа.
    Безразлично ми е.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    искам да кажа .... и аурис да си хване гадже
    това с пушка или на въдица се лови ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    абе а хора вие чухте ли за това : http://www.theguardian.com/business/...s-markets-live

Някой икономист да обясни последиците ?
    Специално питах "Хосе", тамън да си намеря повод да драсна.

ok, the main issue here is that as the central banks are lending money to the other banks almost for free, the banks do not give almost any interest on deposits. This leave people with saves no place to invest, except share market or buildings. The commodities like oil, nickel, steel, etc are very low too. And this caused some "future buy contracts" that china had, where they compromised to but oil to rusia at a fixed price of 90$, to have to be paid now that the oil is 30-40$ range. In china they allowed the small but growing middle class to mortgage their houses to invest on the shares market, where the prime minister was assuring everyone that china growth will be awesome. Greece is still unstable [this is small but also adds because europeople is nervous] and last but not least, USA feeling is that their central bank will raise the interest of their money lending... Ah, almost forgot China devaluated the yuan 3 times in a single week to gain competitivity... mix all together and you have this

...

small investors? if they invested money they might need on the close future not good, they will have to take the hit. Even some big fortunes lost some money today. It depends on how china behave in 6 hours. If it continues going down, it can be another 2008 crisis. The markets were going up too hard. Europe was a bit more sane, also thanks to greece we were lower and more scared, america was too high and china was on crazyland... For little people? harder to get credits, maybe slow business while some banks lick their wounds... But it depends on if this is de definitive scare or we have more surprises. If tomorrow or the next day things go up, people will try to go as normal.

..

funny stuff, apple went down 13%, forcing the CEO to publish an email saying that all their business in china was ok... which is illegal for him to say... of course it stopped the huge drop the americas were having on their market so i dont know if the financial authorities will turn a blind eye on this one.

..

//събирала съм го от чат, малко е микс :д
    Последно редактирано от NomNomNom : 08-25-2015 на 10:06
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

АХАХАХАХААХ

Обядвам си днес аз и по едно време се чува тупване. Чак котарака скочи. Поглеждам на мястото от където е дошъл шума и гледам нещо паднало в другия край на стаята. И понеже е до хладилника реших,че е от магнитчетата.Когато се приближих гледам паднала икона от иконостаса.Лепенката изпуснала и паднала по гръб. Икона на Свети Козма и Дамян.
    Ето тази:
    http://svetlinaiikoni.blogspot.com/2...blog-post.html
    Обръщам я с гръб и гледам надпис Вяра,надежда и любов 2015 ООД.
    Та се чудя трябва ли да търся нещо символика?

Мега фен
    имал съм случай гипсова икона в нас да падне и да се счупи два пъти подред, и след второто падане, преди да успея да разбера и да я залепя отново, някой я беше събрал с метла и лопата и я беше изхвърлил на боклука

Мега фен Аватара на Rakshy
    да, брад. Всичко това значи, че не трябва да лепиш икони по стените, а да заковеш факан пирон и да я закачиш...

lol

Мега фен
    дали?, а може и Бог да е искал да ме разлъчи от поклонението на идоли

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    да, брад. Всичко това значи, че не трябва да лепиш икони по стените, а да заковеш факан пирон и да я закачиш...

lol
    хахахаххахаххахаххахахах

ПТ: Умирам от глад, цял ден съм на 1 кисело мляко и половин парче торта /направена от бфф-то :Д много добър готвач е!/. Тоя зъб така ме мъчи...След малко ще хапна малко пъстърва колкото да не припадна. Пфу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си