.
Затворена тема
Страница 77 от 106 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Тия глупаци по новините нов закон ли искат да прокарат, някой плаща ли им не знам ама ми писнаха с техните катастрофи бахти. Всяка вечер дават по няколко, а истината е че катастрофи винаги ама винаги е имало и то с не по-малка честота от сега обаче точно в последните месеци всяка новина им е катастрофа :Х Една интересна новина не могат да заснемат.
    някъде бяха направили експеримент - спират новините за катастрофи и след един месец имали с между 10 и 20 % по-малко катастрофи. Мисля, че това е някъв нов начин за масова психоза. Не е нормално 80% от новините да са смърт и трагедии и накрая да ти пуснат един "весел репортаж"...

А мен ме боли гърлото след като пих антибиотик 5 дни за ухото, да му *** майката и на времето и на всичко :@

Topcho01
    Guest
    Tova e nai-chetenata tema ta zatova:

Zaveshtavam potrebitelskoto si ime, parola i izmislen email na saforumtsite tuk
    Topcho01
    pokemon
    nekakuv izmislen mail

Molia deloto mi da bade prodalzheno

Мега фен Аватара на tori
    Хахах, точно си изкарах първия бакшиш от желязно левче с флаер и говорене на английски около 20тина минути. А работата НЕ Е свързана с пари... Още три дни плюс днес и съм свободна - няма такова щастие просто.

Мега фен

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Особено много ми допада църковният шрифт. Твоя ли е?

Супер фен Аватара на skate
    47

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Сетих се за едно нещо като притча.

Човек попитал мъдреца:
    -Как мога да вляза истински в сърцето на някого?
    Мъдреца отвърнал:
    -През рана. Правиш я и след това влизаш през нея...

Жалко,че не съм изобщо експерт по правенето на подобни рани.

А иначе пък,когато започнат да те смятат за даденост,защото каквото и да става винаги ще си там е време да си "обуваш обувките" и да си "плюеш на петите в неизвестна посока'. Така смятам да направя и аз.

Да не се заричам много много,но смятам и ако не да спра да пиша в тази тема то по поне бая да си поогранича писанията. Май е по-добре повечето хора да не знаят баш точно какво ти се върти в главата в дадения момент. Надявам се "критиците" дето постоянно роптаят против моите "романи" да се израдват и да им поолекне малко...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на corbV2
    ^ Няма как да влезеш с добро в сърцето на някой насила. Много е жалко, че си се сетил за тази притча. Научи се да губиш с достойнство.
    Правилно си решил да се оттеглиш. Ако не можеш да се примириш, затваряш страницата и след известно време всичко ще бъде наред. Стягай се и направи каквото трябва, не удължавай агонията. Горе главата!

За мое най-голямо съжаление като до известна степен идеалист тази притча е много истинска.Особено пък ако се отнася за любов. Наблюдавал съм го не веднъж или два пъти в реалността.А също даже и в темите на форума. Как се постват теми дето някой го правят на гъз и го използват за носна кърпичка най-често от женски пол,не че и от мъжки пол няма де,а той е страшно влюбен и тича ли тича по въпросния човек,защото не можел да съществува без него.

А за губенето с достойнство. Е, това не е нещо ново за мен. Научил съм се вече.Без значение губене на точно какво. На никой никога няма да се мятам в краката без значение като какъв го чувствам и/или колко държа на него. Всеки е свободен да взима своите решения и да си търпи последиците от тях след това.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Грешно ти е разсъждението от първия абзац, ама няма да те поправям.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Грешно ти е разсъждението от първия абзац, ама няма да те поправям.
    Всеки има персонална истина.

По темата: https://www.facebook.com/pages/%D0%9...964344?fref=ts

Не живея в Хасково, но бих гласувала за въпросния младеж.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Сега ще си кажа моите терзания за деня (и не само) ;д.

Когато скриваш истината от някой, не го щадиш. Съмнението, породено и от най-невинната и/или благородна лъжа, може да има тежки последствия в/у и без друго обременена психика.

Ама всичко е наред, ще мине. Моята съвест е чиста.

Май ще си пра'я спагети с риба тон.
    ММммМммММммМ......

Някойтам, няма по-невярна притча според мен. Хубавите неща не стават "с лошо", с правене на рани...
    По-голямата част от "цитатите" по отношение на любовта (популярните цитати, циркулиращи в нета) не са особено верни или пък зрели.
    Нещата просто се случват.

Въпреки че и аз какво ли му разбирам.. Точно сега.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Баси..да завали малко дъждец най-накрая,кво са е заинатило с тва слънце та слънце..малко садната работа.
    Егати лицермерният живот... си хвърляме прах в очите с него и днеска...
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    :Д :Д :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    По темата: https://www.facebook.com/pages/%D0%9...964344?fref=ts

Не живея в Хасково, но бих гласувала за въпросния младеж.
    Mного си толерантна, утре сигурно би подкрепила и някой травестит.

П.П.
    Такива жилетки носят само гейовете.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Май ще си пра'я спагети с риба тон.
    ММммМммММммМ......

Някойтам, няма по-невярна притча според мен. Хубавите неща не стават "с лошо", с правене на рани...
    По-голямата част от "цитатите" по отношение на любовта (популярните цитати, циркулиращи в нета) не са особено верни или пък зрели.
    Нещата просто се случват.

Въпреки че и аз какво ли му разбирам.. Точно сега.
    Хубавите неща за двама души едновременно може би не. За един тарикат обаче може би да. Защото търчащият му по гъза колкото и да е убеден,че е влюбен и затова прави всичко определено реално не е щастлив. Същото обаче не може да се каже и за тариката/тарикатката, на които в дадени случай често им е позволено да вършат каквото им е на сърце без последствия или с минимални такива,а в същото време държат и интереса чрез драмата,която създават.
    А аз мога за себе си да твърдя,че често разбирам психиката на хората,но морала не ми дава да съм толкова подмолен и да се възползвам от слабостите на хората с цел лична облага.
    Лично жена ми е казвала,че е май по-добре да се държи гадно,защото тогава и се търчало по гъза постоянно,а когато била мила не я "бръснели за слива" и и се "качвали на главата." Аз лично някак все още се опитвам да вярвам,че не е задължително единия да е ПО от другия. В краен случай може да си разменят ролите отвреме навреме.

мислила съм много по тоя въпрос.

облагите на това да играеш само по и чрез егото си, са малки
    това омръзва.

има разлика между това да се държиш "гадно" и това да уважаваш себе си.
    хората, които се държат "гадно", очевидно не уважават себе си..
    а и кой ще ти търчи по гъза точно? някой мишок?

някаква форма на "игра", това е разбираемо.. закачки, едно-друго. мога и без теб, не си ми интересен/-на..
    ама е в началото.. и в зрели и стабилни отношения такива неща не знам доколко имат място.
    не може с евтини номера да имаш нещо красиво и стойностно, така че не може ид а го караш вечно на тоя филм "недостъпен/-на", "тарикат/ка", или, "ей сега ще ви тествам всичките, да видя колко сте достойни".

уважение и самоуважение и целта.

мисля, че всички дълбоко в себе си сме доста несигурни и от там и нуждата постоянно да се играе, да се прави нещо НА другия, а не заради себе си.

реално на тия, на които наистина им върви с жените/мъжете, не правят никого на луд, просто са си уверени в себе си и имат избор.
    другите прибягват/прибягваме?! до схемички, до някакви номерца.

но това е просто ЕГО

кофти е егото да ти е пътеводител в живота. казвам го и от личен опит

jghgh

http://www.teenproblem.net/forum/sho...о-върна
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...е-върне
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...а-НИКОЯ

Това са само теми от последните две страници,а даже не са и от най-хард темите.

А иначе аз пък смятам точно обратното. Тези,които наистина им върви с жените/мъжете са по-склонни да изневеряват,защото и избора им е по-голям и даже ако са жени ги свалят доста по често и измежду големия процент свалячи може да си харесат някои,а човека е лигаво същество дето често забравя след време да оценява разни важни неща във връзките и отношенията.

Имам и един съученик. Зодия Лъв.Много точен пич.Масажист стана на националния отбор по волейбол мъже. Той е много успешен сред жените. Сече му пипето и не знам някога да е изневерявал. Обаче докато ми беше в полезрението поне, си сменяше мацките като чорапите. Докато разбереш с коя е станал гадже,той си хванал друга.

И както казваше някакъв мусколяга във Биг Брадър наскоро. Ма то аз съм спал с тая,тая,тая,тая и тая по време на брака ми с жена ми,но никога не съм и изневерявал,защото просто съм правил секс с тях. Ама някои жени и на такива тъпи гъзове се връзват,защото били бад бойсове и имали някой по-голям мускул.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-27-2015 на 15:15

jghgh
    Само на последните 2 страници има три не толкова хард теми,които съм постнал в по-горния пост,но заради някаква цензура или не знам какво ми реже целия пост след рефреш

Edit: Натисни на горното ми мнение "Отговори с цитат" и ще ти се покажат.

А иначе аз пък смятам точно обратното. Тези,които наистина им върви с жените/мъжете са по-склонни да изневеряват,защото и избора им е по-голям и даже ако са жени ги свалят доста по често и измежду големия процент свалячи може да си харесат някои,а човека е лигаво същество дето често забравя след време да оценява разни важни неща във връзките и отношенията.

Имам и един съученик. Зодия Лъв.Много точен пич.Масажист стана на националния отбор по волейбол мъже. Той е много успешен сред жените. Сече му пипето и не знам някога да е изневерявал. Обаче докато ми беше в полезрението поне, си сменяше мацките като чорапите. Докато разбереш с коя е станал гадже,той си хванал друга.

И както казваше някакъв мусколяга във Биг Брадър наскоро. Ма то аз съм спал с тая,тая,тая,тая и тая по време на брака ми с жена ми,но никога не съм и изневерявал,защото просто съм правил секс с тях. Ама някои жени и на такива тъпи гъзове се връзват,защото били бад бойсове и имали някой по-голям мускул.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-27-2015 на 15:28

phahahadsadhadhahahajajajhadajaaaaaaaaaaaaaaaaa

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението

phahahadsadhadhahahajajajhadajaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Тоя не е реален нигга, щот виж часът, поне да беше изчакал 10 мин
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

spored men lapeto ne e mojelo da 4aka i sa e nagarmqlo po-rano
    vij mu o4ite i kvi gluposti prikazva ;d;d;d;d

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN