Напълно си прав с бой няма да стане!Ако я набиеш още по зле ще стане.Проблема изобщо не е само от фб-то.Може да е в компанията на сестра ти.Не се тревожи!Ако и вземете телефона и някък да скриете компа и лап топа ѝ (Ако има) няма да има връзка с момчетата.Ще и забранита да излиза.Ще отива на училище и от там право в къщи!Ако не си дойде ще ѝ се карате пък ѝ лек и мек пердах толкоз няма да ѝ навреди.Това в продължение на 1-2 седмици и смятам,че ще и дойде акъла в главада!Е все пак,ако и това не подейства след 2-3 дена се опитай да спечелиш доверието ѝ.Сляд това влизате в една стая двамата заключваш врати,прозорци и сядате да си поговорите!Попитай я няма ли да и е по добре да си има гадже,но да е вече по-големичка нали и никой от семейството и да няма нищо против.Да е само със един,когото наистина да обича и той също нея.Накарай я да проумее в каква се превръща.Сигурна съм,че вече можеш да говориш с нея дори относно сек*а.На 13 години е поне разбира от тея работи.Все ще ти се наложи да говоритеза това някога.И на мен ми се иска да имах такъв по-голям брат като теб,който да е загрижен за мен и да търси решение как да се оправи с някои мой проблем.Изглежда тя не оценява това което има.Опитай се да я научиш на семейните ценности и т.н.Надявам се да съм ти помогнала и да се справиш с проблема си!