- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Лол, в скайп тия дни си стоя инкогнито, понеже се занимавам с други неща и един пич, с когото наскоро се запознах онлайн, понеже той беше някакъв ентусиазиран, преди малко ми се е включил с "Ти въобще интересуваш ли се от мен? Един път не си ми писала" о.ОО. Да бе, знам, че е тъпо така едва ли не да си вдигам акциите на негов гръб, ама... много бързо стигнахме до държане на сметка, бе, дявол да го вземе xD. Като за 3 чата на кръст...
Ами да, човече, представи си, дала съм скайп защото по принцип ми е характерна черта да съм отворена за нови запознанства, не защото съм впечатлена от интернет персоната ти... примерно.
Много съм лоша ;d. Лягам си, че утре ще се занимавам с банки пак, влудява ме само мисълта.
Иначее имам усещането, че нещата малко по малко се подреждат. Любопитна съм дали с мацето от Констанц ще си паснем колкото засега се очертава.
Последно редактирано от paradosou : 09-07-2015 на 21:19
парадосоу, ако е съфорумец, определено ще схване намека :Д
не е, пък и може да се каже, че мразя намеците, не бих сътворила такава тъпотия - да му го 'кажа' именно по тоя начин
съвсем честно и открито подходих, като не съм изгрубявала![]()
момичета, полудяхте вече, защо вече въпроса "коя зодия си" измести дори асл-то
-до .... ли пътуваш?
-да, а ти?
-и аз
-коя зодия си?
лелелел обяснението "ем аз питам всички така за да видя дали имаме общи теми за разговор"
точно зодията ще го определи тва, още преди да сме си отворили устата, ем к. щом и по влаковете вече само астролози и професорки се навъдиха май вече трябва с каруца да пътувам за да си карам на олдскул разговорите за политика, секс, бой и е....![]()
Ах, пак я сънувах. Дано утре вече да я видя, би било прекрасно да е решила да дойде.
И също така дано утре да не е чак супер празно, макар че и това си има чар.
Смятам да намеря някое гадже ей така, за да има нещо поне за краткоНо все пак не е задължително, щото ако е мрънкало я застрелвам директно.
Преди обичах да си чета някви неща, но вече се отвращавам само при думата "зодия" честно казано.
Уж мн ми св спеше снощи, пък легнах в 4, спах 2 часа и учудващо не съм като парцал, вероятно до довечера това ще св промени, а исках да излезнем да хапнем нещо по-така или да сготвя стабилно.
Зодиите без съмнение не са измислици, но до колко можем да бъдем точни, да предсказваме е спорна работа. Замислете се. Щом нашата галактика Млечен път има общ гравитационен център между който се върти и нашатаслънчева система, така както Земята между Слънцето, така както електрона около неотроните и протоните в атома... Всичките тези магнитни сили не оказват ли влияние? А да не говорим за тъмната материя , която представа 70% от познатото ни пространство..
Ах, милият ми той е такова нърдче. Усещам го как иска да става доктор и как ще се поналожи да си прекараме още няколко годинки в този гадничък град. Ама какво да го правя, така му светят очите при мисълта, нищо, че не си признава.
А мен ме боли коляното. Не е яко. На възрастните хора не им завиждам, то ебаси размишленията трябват при елементарни дейности като качване на стълби и сядане на легло/тоалетна чиния. Пфу.
Чакам да отворят портала, дано да успея да запиша тоя предмет, не ми се избират други по никое време!
Официално съм семестриално завършила вече. Очаквах повече радост и задоволство, но ми е яко през.... Май този преддипломен стаж се оказа твърде силен и отрезвителен шамар. Сега трябвя да успея и с остяналите три изпита и да приключа етап образование. Надявам се до 04.12 и това да стане факт.
Намирането на работа също се оказа доста по-мудно, отколкото очаквах, въпреки че търся позиции, за които не се изисква някаква специализация. Почти е официално, че няма да има второ интервю. Любопитна съм какво не съм направила както трябва на първото, защито ми беше първо в живота и нямам идея какво по принцип се прави. Хубаво е опитът да е полезен, да се науча на нещо.
Последните 48 часа бяха същинска мелачка, усещам ги все едно са били 48 дни. Зверски глупости ми минаха през главата. Останах бездомна в чужд град, приютиха ме непознати, после минах и през познати. Въобще хората, на коуто имах доверие и трябваше да ми помогнат, се спряха на етап големи приказки и курвенски номера, други някакви, на които не съм знаела, че мога да имам доверие, ми спасиха гъза от спане на автогара... Лудница! Но се чувствам малко по-уверена в себе си след всичкия шит.
В момента имам нужда от мрачен, гушкав уикенд пред телевизора с някаква псевдополовинка. Но всъщност и малко инфо около подготовката на доклада за стажа като формат и ала бала, също ще ми дойде добре. Имам нужда да се почувствам продуктивна и/или значима.
чувствам се разболяваща се((
много ми дойде напрежението последната седмица, затова сега чай, книжки и топли завивки. мдааам.)
вчера си изрових от любимата сергийка 2 тотални попадения, а от библиотеката ми вкъщи изкарах всички сборници с пиеси, в които има останали непрочетени текстове. ретро влияния, яко наваксване:Д и се усетих как съм започнала да се обличам като преди 5 години, като някое момиченце, много се обръщам назад и като интереси, чак се чудя да се притеснявам ли, но май няма засега:Д ще видим какво ще излезе накрая. тоя Юпитер през 5-ти дом мЪ кара много да сА показвам:Д rawr!
Не ме класираха за общежитие, псува ми се, но ще измисля някакъв вариант. Сега и ако програмата е някаква безкоментарна...
Къде това?
Гледам,че напоследък май много са се сдушили. Пък като знам каква ми е фенка особено напоследък съм 90% убеден,че и тя е от хората,които са ми говорили зад гърба и са наклонили везните в тази посока. Мисли си че не знам коя е,но много добре знам. Както и да е. Ако е наистина така мога само да и пожелая точно по същия начин да говорят и зад неиния гръб. Поне тези работи от мен знам че ловят.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
http://edition.cnn.com/2015/09/07/wo...ath/index.html
може ли такива глупаци да има..........
Някакво напрегнато ми е покрай 15-ти септември, който иде с пълна пара. И отново естествено, мисля за всичко друго, но не и за самото учене.За сметка на това ща-не ща - уча малко по малко, ама нъц - тегава работа.
Направих relapse след 4 абсолютно чисти дни...
200гр течен шоколад NuCrema
Абе не ми е зле обаче. Случва се.
Важно е да не оставам с негативно отношение към такива неща, щото забия ли "О, съгреших" и си правя лоша услуга.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
- I apologize. If you love her you'll let her go so she can be happy.
- She doesn't want to be happy.
- Everybody wants to be happy.
- Depressives don't. They want to be unhappy to confirm they're depressed. If they were happy they couldn't be depressed anymore. They'd have to go out into the world and live. Which can be depressing.
mdaaap
Без едно мога, с едно не...
Лятото се отива![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride