- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бежанската вълна -преселение на народите.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Никакъв контрол не трябва, достатъчно е щатите да спрат да им дават пари, защото всичко това е организирано от американците.
ДОТА. Каквото направиха американците, ЕС ги подкрепи. Колкото са виновни те, толкова и ЕС, ВКЛЮЧИТЕЛНО и нашите продажници.
Парите никога не са се спирали.
Най-големите световни износители на оръжие са са правителствата на САЩ, РУСИЯ, КИТАЙ. ФРАНЦИЯ... а не частния сектор и нелегални организации, макар че винаги някой и в повечето случаи много играчи са финансирали.
Шенген беше само един мит, измислица за заблуда на държави като нашата, за общото пространство. Действително се знаеше много отдавна, че всеобщо братство не съществува, или го има толкова, колкото равенството в комунизма...
Чудя се след време, когато хората бягат заради огромни суши в Африка и Азия на север... Какво ще ви е оправданието?
И дано греша. Дано хората успеят да преодолеят културните си идентичности в бъдеще, да станем наистина еднин смесен народ. Да открием нови технологии и ресурси, разбиващи законите на класическата физика, а науката и духовноста да се приложат по-мащабно. За целта и системата ще трябва да се промени, защото както знаем и средата ни учи.
Kви оръжия си измисляш, говоря за пари, които щатите печатат точно за тия "бежанци" от Сирия и след това с тях си плащат пътя към западна европа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това не ме интересува. Да се оправят със своите проблеми. Ти да си се замисли, защо аджеба повече от 80% са млади мъже на възраст 20-30г ? Къде са майките и децата ? Къде са възрастните ? С тия "бежанци" влизат толкова много от ИД, че съвсем скоро европа ще съжалява горчиво за тая грешка. Германия вече започна да се усеща и от "Ще приемем всеки един бежанец" стигна до възвръщане на контрола на границата си с Австрия.
Повечето са млади, защото те са успели да пропътуват толкова много.. И е пълно с жени. Не идва на добре..ЕС няма да го бъде.
симпатяга
гледай ти къде изчезнал ауриса, тц-тц, как се е барнал.
Последно редактирано от defender : 09-14-2015 на 20:30
Пропаганда..
Харитов. Ти наясно ли си какво е гражданска война и че в мемента се избиват по- между си едни с други?
пич на какво си?
тва са хора от цял свят които правят набези освен в сирия също така и в ирак да не говорим за атентатите по цял свят
като самите те са посочили ясно карта която обособява исканата от тях територия включително и България
къде виждаш черти на гражданска война?
Да обвиняваш сирийския народ в съмишленик на ИД е същото все едно да заявиш, че всеки мюсюлманин по света е джихадист от ИД.
Войната в Сирия първоначално започна между правителствени части и народни ревлюционери за демокрация. Имаше майдан като в КИЕВ но правителството не хвъли оставка, ами армията срещу народа като тогава цели танкови бригади се присъединиха към опозицията. Така държавата се разхлаби и започна истинска война между много претенденти. Между кюрди. Сунити. Шиити. Демократи и Асад. Тогава навлязаха и джихадистите от ИРак и завзеха много градове. Подобно и в ЛИбия...
Американците финансираха всичко. Извънконтактова война .. Трябва да е ясно. Турция също се буташе и си вкара автогол с кюрдите, които искат да се цепят. Суадитска арабия също искаше да свали Асад. Но сега всички се уплашийха от чудовищетто ИД
Стигнал поправиме де
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-15-2015 на 14:04
Твърде е трудно за откриване: https://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_Civil_War
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.