- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Едната и цица е по-голяма от главата ти, поне беше, сега като отслабна и вече няма цици.
сам си ми е по-добре
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Честит рожден ден на Дъгичкааааа! <3 Желая ти много прекрасни моменти, любов и чудесни приятели. Приятно прекарване на празника! ;3
ПТ: Чувствам се...не знам, наистина, кълбо от емоции съм от няколко дена насам. Поне намерих човек от класа, който ще ми е подкрепа и няма да съм сама в това. Странно ми е, че точно на неговото рамо се облягам, но пък като се замисля от 8ми клас досега сме си били близки и може би сега ще сме още повече. Напоследък контактувам само с мъжката част от 'приятелите' си, в кавички, защото повечето са по-скоро познати отколкото приятели, и се чувствам доста странно относно това. Смятам утре да си прекарам добре, а не да се сдухвам и да ѝ правя кефа. По-добре ми е така.
Това безсъние ме мъчи супер много също. Ако се сетя още веднъж за него в 2 през нощта и остана пак до 4, ще е супер тъпо. Особено ако продължи да се случва и след утре, при положение че трябва да ставам в 5. Единственият от заобикалящите ме, за когото със сигурност знам, че не е окей. А вече дори не е от заобикалящите ме. И какво правя аз, вместо да намеря начин да оправя нещата поне за себе си, аз седя по нощите и си мисля как зле се подредих. Гоня някакви напразни надежди, вместо да се стегна и да продължа. И си пазя някакви подаръчета, които значат/са значели нещо за мен. И всяка сутрин като пия от чашата с кафе, се сещам за начина, по който ми я поднесе.
Но никой няма да види тази ми страна. Повече няма да си показвам слабостите пред тях. И никакви депресии!
Омг, Пловдиииииив! Няма такъв як град!Искам скоро пак да имам възможност да го посетя. И да го разгледам по-подробно!
Стартира ми семестърът днес, още ми е нереалистично.
You are broken, I can fix you...
tova ot koi film e nqkoi znae li? zn che e Natalie Portman ,ama ne moga da se setq ot kade e
Отива си лятото, идва есента.
Dammit! И знам, че повече почивка аз няма да видя.
Неделя София да ме очаква... Back to reality
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мен по програма ми се получават пак 2 дни почивка, щото в събота съм от сутринта до обяд, а в понеделник - от обяд до вечерта ама ми е неудобно за пътуване... Дано мога да го отработвам с друга група в удобен час и ден, че много ташак така. И да дойде гостито, пак събота сутрин трябва да го заеба.
Ръкопляскане, че сам си бършеш дупето, искаш ли?
Прага. Първи впечатления: Източна Европа с немско време. :д
Някак чаровно изглежда... дъждовно, малки магазинчета. Нищо не съм видяла още, само мола на 3 минути от нас пообиколихи си смятах с телефона цените в евро
. Централната им гара е разкошна, Франфурт да се засрами и да направи нещо по въпроса. Мисля, че вдругиден ще имам време да се пусна да разгледам.
Дано да са готините Еразмусите.
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-14-2015 на 23:25
Кафе, слънце, усмивка докато пътувам към работа... нищо специално, но изключително приятна сутрин.
Ценя всичко около себе си, мисля много, без да знам къде ще ме отведат всички тези мисли...
мн ми беше лошо сутринта, сега съм добре; цял ден на работа и се опитвам да попрочитам по анатомия някви неща; след малко с колегата 1 бобач, като свърша имам водка в нас :Д и ще ходя на партех
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Адски съм уморена и ръката ми направо е откачена, но толкова ми е кеф, че просто няма накъде. След психо теста, който ни направиха определено останах доволна и съм сигурна, че не съм си объркала професията.
Тварта ми липсва, нямам търпение да стане събота просто.
nvm.
Последно редактирано от IWannaBeSedated : 09-16-2015 на 07:02
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Заформя се конгрес по перинатална медицина в Берлин в началото на декември, имам още време да се потуткам и почудя дали ми се ходи
Не е точно моята област, но и не вреди да ида да чуя новостите.
И като си помисля за пускане на отпуска, ми призлява.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!