.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кожичката ми е залепнала за главичката на пенисе ПОМОЩ

Здравейте, кожичката ми е залепнала за главичката на пениса и от едната страна не мога да си забеля пениса изцяло. Когато приложа повече сила изпитвам лека болка. Пробвал съм да дърпам като луд за да я отлепя, но дали от болката или от страхът да не стане нещо по-лошо не съм успявал да я отлепя. До колкото съм запознат проблемът се диагностицира като синехии. Имам го от както се помня но ми бяха казали, че ще мине с времето т.е. като мастурбирам, но не мисля. Как бих могъл да се излекувам в домашни условия да си купя крем или нямам идея... Чудя се и как ще реагира приятелката и дали ще има проблем докато правим секс ?
    Последно редактирано от Kristiqn595 : 09-18-2015 на 16:48

Повече от фен Аватара на martin97
    Хирург,брат...хирург.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kristiqn595 Виж мнението
    Здравейте, кожичката ми е залепнала за главичката на пениса и от едната страна не мога да си забеля пениса изцяло. Когато приложа повече сила изпитвам лека болка. Пробвал съм да дърпам като луд за да я отлепя, но дали от болката или от страхът да не стане нещо по-лошо не съм успявал да я отлепя. До колкото съм запознат проблемът се диагностицира като синехии. Имам го от както се помня но ми бяха казали, че ще мине с времето т.е. като мастурбирам, но не мисля. Как бих могъл да се излекувам в домашни условия да си купя крем или нямам идея... Чудя се и как ще реагира приятелката и дали ще има проблем докато правим секс ?
    Родителите ти явно никога не са се сетили за проблема а ти чак сега ли (ако си на 20) откри че го имаш тоя проблем? Кой ти е казал, че щяло да мине с времето? Трябва да отидеш на лекар при първа възможност. И аз имах подобен проблем, като бях на 6 ме заведоха на лекар и ми го оправиха.
    В домашни условия не мисля, че може да се оправи и ако правите секс ще те боли и може да го разкъсаш и разраниш.
    Последно редактирано от Грозния : 09-19-2015 на 23:39

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Иди на лекар, недей да си правиш опити в домашни условия.... Ако можеше да се лекуваме от всичко сами, нямаше да ги има лекарите

Мажи с вазелин и дърпай колкото можеш по- силно.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Мажи с вазелин и дърпай колкото можеш по- силно.
    На 20 години ли? Ти шегуваш ли се?! Щом досега не е могъл да се оправи сам, без лекар няма да мине!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    На 20 години ли? Ти шегуваш ли се?! Щом досега не е могъл да се оправи сам, без лекар няма да мине!
    Ще му цепят кожичката на пишока.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си