- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
пич нз к'ва ирония те гони тебе, ама на дъртия близо година му беше модус операнди да търчи след хората в ИТ раздела и да им обяснява колко са тъпи.
2-ма от тях вече не пишат тук, и до ден днешен си троли в темите след нпп.
Освен на теб, на него и на дебила климатроник, на друг ад хоминем не помня да съм налитал. Имало е случай да се заям с немалко хора, ама и от тяхна страна го е имало т'ва, та не виждам никъв проблем.
Да тръгна освен след калпазанка в здравословни проблеми и да й обяснявам колко е тъпа след всеки неин пост, пък да видим докога ще ме търпи.
Същия си като дебелата, брат. Само чакаш да стане няк'ъв цирк, че да хвърляш заядливи забележки, а после да се извизваш света вода-ненапита. Баси жалкарското поведение, човек.
Пък единствената причина да заставам често на Анархи на 'страната' е че знам някой и друг човек от форума и доста циркове са ми споделяни, та направо се изприщвам като ги гледам как се заяждат с него, пък повечето кофа лайна не струват ИРЛ и не бих им се изплюл даже отгоре.
Винаги пиша болтнато.. ;д лел как пък го свърза с нерви.. Да не казваме кой е психоо.. господин самоубивам се заради момиче, с което не съм имал интимни отношения.. бахти саднатия.
И дафък ;д тя не беше на 14..Може да си я питате ;д Какъв е проблема да се снимам както поискам? ;д
Особено ако е с момиче лел.. консерва, а всъщност ти я вкарваш и какъв е проблема в една връзка 18-15 не мога да разбера? 3 години, проблем ли е ако е 20-23? лел или 16-19... щото ви е удобно обаче.. хахах олигофрени ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Емчи не съм казвал, че ми е била първата ;д ама НИКОГА ;Д пък и съм имал отношения с две форумки преди нея, едната близо година преди това, другата месец преди това.. и двете знаят.. за к'во става въпрос.. пак фейлваш бате.. МНОГО сериозно и точно си измисляш, щото си онлайн помияр. ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Спокойно, те всички тука са модни икони- милионери- невероятни ебачи- успяли в живота- невероятни във всяко едно отношение- и като се събудят влизат в тийнпроблем да си почесват дебелите задници и да хейтват.
Успели хора у тоя форум - калпазанка и лейдито. дарктемплар и дрейд и там още неколко девъчки тип ъ.. деадлок и ъ.. еба ли го забравих им никовете.. сметай ;/ ... мм т'ва са май.. ;д другите само се вживяват като кунг-фу герои от 98ма псевдо всичко можещи, ама гъза без мама не могат да си обършат.
Dr. Gregory House
А корб е толкова тъп, че няма накъде просто - поведение тип мек хуй, а иначе се прави на много мъжага.. ;д
Много ме кефи, некой като каже.. ела да си поговориме като мъже.. ;д ама чакай бе льольо, ти ако си мъж, ще си проличи от самия разговор, няма смисъл да го изтъкваш ;дддд
Dr. Gregory House
Е вече са 4 да.. ;д чети внимателно "преди нея" има. А т'ва за самоубийствата пак си го фантазираш ;с
Dr. Gregory House
Апф, изобщо не ме вълнуват простотиите ви. Сега поне ме разсмивате, а това е голям напредък. Тая вечер си издигате цирковете до нови висоти, което показва, че има накъде още да работите.
занимавате се с глупости!
хайде да разберем кой е форумецът с най-много форумни бройки : )))
Ахахахахаххахахахахаххаха хахахахаххахахахахаа аъаъъаъаъаъъаъаъаъъаъахаг ахахаххахахахаххахах
тя направо на 8 е била а аз на 45.. ахаххахахахахахаххахахаха
Льольо тя е 98, аз съм 95. следователно преди две години сме били на 15-18. ОЛИГОФРЕН.
Гледай се какъв си смешен и как си измисляш.. ;д ахххххххххххххххххххххххх хххххахахахахахха
Поне гледай като си измисляш да е близко до реалността.. ПЛИЙС...
Разликата от 3 години, тоя я направи на 6..![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Не че нещо, ама на мен в 90% от цирковете, които са ми споделяни, се въртят около Анархи, тъй че не знам защо него си си харесал
Нямам особен мерак да ви чета писаниците, ама ако може някой да ми каже как да си оправя скайп, да казва, моля, щото по цял свят хората имат проблеми, пък искам утре да говоря с мъж ми.
Моля, бъдете добри![]()
анархи е оправил 4, а другия дебел е само с 3
Dr. Gregory House
Всеки може да провери.тук искаш да е като в реалноста, но не можеш.. За това се укроти.
Не знам друг с тяло на гръцки бог в този форум, съжалявам, мисля, че корб греши. :/
Dr. Gregory House