.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Разбрах,защото профила ми го няма и ми пратиха емайл , в който пише,че не мога да си правя профил повече и са ми изтрили моя профил и всички данни от него , а клиповете , които са ми важни са песни,които трудно се намират и не са с авторски права ! Получих следното съобщение :Благодарим Ви за имейла. Получихме няколко известия от различни собственици на съдържание относно неупълномощен материал, който е качен в профила или съответно профилите Ви. Когато ни съобщят, че даден видеоклип, качен на нашия сайт, нарушава авторското право на друго лице, премахваме материала според изискванията на закона. Федералният закон ни задължава да прекратяваме профили, когато се установи, че те многократно нарушават авторски права. Тъй като сте имали други видеоклипове, премахнати преди поради известия за нарушаване на авторски права, не можем да възстановим профила Ви. Потребители със спрени или прекратени профили нямат право да създават нови или да имат достъп до общността на YouTube.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от manqkabs98 Виж мнението
    Федералният закон ни задължава да прекратяваме профили, когато се установи, че те многократно нарушават авторски права. Тъй като сте имали други видеоклипове, премахнати преди поради известия за нарушаване на авторски права, не можем да възстановим профила Ви. Потребители със спрени или прекратени профили нямат право да създават нови или да имат достъп до общността на YouTube.
    не знам как по-ясно може да ти бъде казано

Аз това го разбрах,но клиповете бяха качени наведнъж и после бяха изтрити на части .. ако ги бяха изтрили всички , нямаше да се стигне до тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си