.
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от manqkabs98 Виж мнението
    Аз не мога да знам кои клипове са защитени с авторски права и кои не,но е редно след като съм качил няколко клипа наведнъж и са защитени,то да ги изтрият на веднъж,а не в период от няколко дни .
    Редно е да не качваш такива клипове, а ти обясних, че са ти дали шанс да покажеш, че уважаваш чуждия труд, те не са майка ти, за да ти бършат задника.
    Клиповете с проблеми с авторство или забрана за излъчване в някоя страна, са ти показани с няква икона в профила, поне преди беше така, сега би трябвало да е направено още по-разбираемо, щом такива кухари като теб са наводнили насрания сайт.

Цитирай Първоначално написано от manqkabs98 Виж мнението
    Ами не е точно така,ако знаех , че даден клип е защитен с авторско право бих го изтрил,но няма как аз да знам това ! Просто качвам няколко клипа и след това ми ги премахват , няколко дни след това отново ми пишат , че има клипове с авторско право .Реално аз не мога да знам кой от качените ми клипове е защитен с авторско право , аз просто качвам клипове,които се пускат в сайта и в продължение на месеци вървят в сайта без проблем, после ми свалят няколко клипа и ме уведомяват за това,след това отново свалят няколко и ми казват,че профила ми е изтрит и повече не мога да правя профил !...
    Да беше проучил опциите в профила ти, щеше да знаеш кои клипове имат проблем, те откъде да знаят, че си научил само как да качваш и нищо друго.
    Последно редактирано от ДОТА : 09-25-2015 на 15:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си