Първоначално написано от inewton Добре, ако отида в някоя арабска държава. Защо да те убиват?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Защо да те убиват? Предразсъдъци (от моя страна).
Първоначално написано от inewton Предразсъдъци (от моя страна). Като например...?
Първоначално написано от dreamwalker Като например...? Варварщината и диващината на по- голямата част от арабите.
Първоначално написано от inewton Варварщината и диващината на по- голямата част от арабите. Сигурен съм, че това са изключения. Тези техни деяния са повечето от културата им, а не от религията.
Първоначално написано от Meth Сигурен съм, че това са изключения. Тези техни деяния са повечето от културата им, а не от религията. Така е, но те намесват и религията.
Първоначално написано от inewton Варварщината и диващината на по- голямата част от арабите. Това по телевизията ли го гледаш?
Първоначално написано от dreamwalker Това по телевизията ли го гледаш? Най- често да. Не съм бил там.
Първоначално написано от inewton Най- често да. Не съм бил там. А, тогава със сигурност знаеш как е, щом не си бил там. Хехе.
Правила