.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Омръзна ми да ви повтарям, че исляма е взел обрязването, а не го е измислил и живеенето в пустинята е причината.
    Ако някой от вас необрязаните беше пребивала дори за кратко в подобна страна, щеше да разбере защо е по-добре да си обрязан в подобен климат.
    Тоя пясък влиза навсякъде и хич не е приятно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Тоя пясък влиза навсякъде и хич не е приятно.
    2000 години никой християнин не длъжен да се обрязва, човек. Явно не е пясъка причината, друг е бил замисъла на обрязването в религията.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    2000 години никой християнин не длъжен да се обрязва, човек. Явно не е пясъка причината, друг е бил замисъла на обрязването в религията.
    Калъф, исляма взема обрязването и тъпите хриястияни там решават един вид да го бойкотират, защото им е толкова малко акъла, пък и са малцинство, спокойно могат и в задниците да се оправят.

Евреите по ква причина го правят ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Калъф, исляма взема обрязването и тъпите хриястияни там решават един вид да го бойкотират, защото им е толкова малко акъла, пък и са малцинство, спокойно могат и в задниците да се оправят.

Евреите по ква причина го правят ?
    некалъф, исляма се появява около 700 години по-късно, от отменянето на обрязването в християнството. Какъв бойкот, какви 5 лв.
    Последно редактирано от defender : 09-25-2015 на 15:02

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    некалъф, исляма се появява около 700 години по-късно, от отменянето на обрязването в християнството. Какъв бойкот, какви 5 лв.
    Kaлъф, не знам християнството да го е отменяло, но ако го е направило
    значи причината са били евреите, а не исляма, който също не знам
    кога се е появил.

Супер фен Аватара на Meth
    defender, защо държиш толкова много всичко да е на духовно ниво ? Вие - християните масово го правите. Физическото здраве също е толкова важно, колкото душевното.
    Обрязването се прави само и само за предпазване от болести (има си и други екстри, разбира се).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    defender, защо държиш толкова много всичко да е на духовно ниво ? Вие - християните масово го правите. Физическото здраве също е толкова важно, колкото душевното.
    Обрязването се прави само и само за предпазване от болести (има си и други екстри, разбира се).
    Аз не знам някой да е умрял щото не е бил обрязан. А и не вярвам, че тялото на човека е създадено по природа, че да се нуждае от такова изкуствено обрязване, защото без него видиш ли нямало да е здраво.

В Стария Завет хората са го правели като завет между Авраам и Бог, като белег на Божия народ, а не защото тялото се нуждаело от него за да е здраво.

В Етиопия не са мюсюлмани, не са обрязани и какво, да не са умрели или да имат проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си