.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 289
    Мега фен
    “Хизбула”: Китай готви интервенция в Сирия

http://www.blitz.bg/news/article/363287

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    хахаха кво ? 25 години в конгреса и Пентагона.

Хахаха пишеш на машина, правена от хомо. Сигурно съква.
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4395098

ауриса разчита на тях да го пазят, само не се сещам, от какво могат да го опазят подобни изроди, сигурно да не му крадат тампоните

Мега фен Аватара на galaxy29
    защо никой не ми отрази творението ;//

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    защо никой не ми отрази творението ;//
    щракни си дупето, обещавам да го отразя

България няма нужда да се притеснява от бежанците, други балкански държави също. Бежанците искат германския живот. Те дори не мислят да работят като всички. Иначе нямаше да изхвърлят своите документи. Повече от тях няма лична карта, нищо, защо? Когато си бежанец и търсиш спокойно място без войни, искаш да те бързо идентифитират а те правят само проблеми. И още тези ситуации когато хора дават им вода и храна, а те ги хвърлят..
    Мисля че всичко това, тази вълна на бежанците, е политика на Путин да развали контактите между страните в Европейския сиюз. Вече почна да успява - Полша и Германия почнаха да се карат.
    Мнго ме мрази също политиката на медии и че те да показват само снимки на бедни, мъртви деца, а 70 процента от тази група са млади мъже - истински военни бежанци така не изглеждат... И тези викания: приемайте бежанците в своите къщи! Ужас...
    Стъпка по стъпка и нашите градове ще приличат на Лондон.

Извинете ако направих грешки, но много ме мрази тази тема и дори не поглеждам в речника.
    Последно редактирано от mru : 09-26-2015 на 10:02

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4395098

ауриса разчита на тях да го пазят, само не се сещам, от какво могат да го опазят подобни изроди, сигурно да не му крадат тампоните
    продължавай да хейтиш хора, които никому с нищо не пречат

толкова ли е скучно в льолинград, та по цял ден търсиш статии за хора с различна сексуална ориентация, които да изтипосваш тук ?

Как силно акцентираш за часта с гейовете, а за другото нищо. Хмм

Х^ммммм

Мега фен Аватара на galaxy29
    грубияни :{

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mru Виж мнението
    Мисля че всичко това, тази вълна на бежанците, е политика на Путин да развали контактите между страните в Европейския сиюз. Вече почна да успява - Полша и Германия почнаха да се карат.
    Щом казваш, че Путин е предизвикал вълната от бежанци, сигурно са те отглеждали в кошара и са те хранили със сено.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Европа е нападната! Инвазията от имигранти трябва да бъде спряна, по начина по който я спират по границите си демократични страни като САЩ например !

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Европа е нападната! Инвазията от имигранти трябва да бъде спряна, по начина по който я спират по границите си демократични страни като САЩ например !
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен

Град
    Dreamland

Xenophobia much?

Or just plain idiocy...

Град
    Dreamland
    Това е основно за Auriss, но и други могат да се възползват от съветите:

http://www.wikihow.com/Defeat-Xenophobia
    Последно редактирано от dreamwalker : 09-27-2015 на 06:06

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Страхотно! Браво! Много точно!
    Откъде накъде ще ми идват натрапници в къщи, ще ми казват как да живея, как да си харча парите и накрая да ме изгонят от къщи ако не са ме убили или взривили преди това?!
    Последно редактирано от Грозния : 09-27-2015 на 09:36

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Това е основно за Auriss, но и други могат да се възползват от съветите:

http://www.wikihow.com/Defeat-Xenophobia
    http://www.liveleak.com/view?i=2d3_1414732478

Спокич, както е тръгнало до 5 години ще задуха в другата посока вятъра.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Откъде накъде ще ми идват натрапници в къщи, ще ми казват как да живея, как да си харча парите и накрая да ме изгонят от къщи ако не са ме убили.
    Момче, имаш натрапници в къщи, още преди да се родиш, и пак ти казват как да живееш и харчеш парите си.

Нападал ли те е някога беженец ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен
    ^а тебе педофил изнасилвал ли те е като малък ?

не виждам проблем да си импортнем и няколко хиляди педофила

а всъщ. нвм, те си вървят в пакет с икономическите мигранти

https://www.google.com/search?q=bach...6Amg-UNqMRM%3A

Земи тая доза Ислям

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Нападал ли те е някога беженец ?
    В повечето случаи е излишно да задаваш такъв въпрос на ксенофоби преди да ги предразположиш предварително.

Супер фен
    Кофтито като ползваш такива думички не по предназначение е че губят всякакво значение. Още по-кофтито е, че не адресираш на хората причините да са 'ксенофоби', а просто им налиташ с епитети.

Резултатът е, че спира да им дреме дали ги наричаш 'ксенофоби' и позицията им съвсем се бетонира.

Един вид играеш за моя отбор. Мерсаж : Д ! Аз поне действително ги ненавиждам пясъчните маймуни - твоята причина да правиш това, което аз бих правил ако исках да съм малко по-подъл в намеренията си, е пълна мистерия.

Град
    Dreamland
    Кофтито като ползваш такива думички не по предназначение е че губят всякакво значение.
    Ксенофобия (от гръцки: ξένος – 'непознат, чужденец' и φόβος – 'боязън, страх') означава постоянна, подчертана ненавист, страх или враждебност спрямо чужди неща, обикновено хора, но също така и приемани за чужди културни единици — артефакти, идеи и др. Ксенофобията е свързана с възприемане на чуждите (непознатите) като неразбираеми и поради това опасни и враждебни.

Това не се ли отнася за теб?

Мега фен
    А кръстоносните походи едно време са били свързани с разпространение на религията, а не с пълен геноцид над всеки, който не изповядва христянството.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ксенофобия (от гръцки: ξένος – 'непознат, чужденец' и φόβος – 'боязън, страх') означава постоянна, подчертана ненавист, страх или враждебност спрямо чужди неща, обикновено хора, но също така и приемани за чужди културни единици — артефакти, идеи и др. Ксенофобията е свързана с възприемане на чуждите (непознатите) като неразбираеми и поради това опасни и враждебни.

Това не се ли отнася за теб?
    Нищо неразбираемо няма в културата на тези хора. За да ме наречеш ксенофоб на първо място трябва неприязънта ми да произтича от невежество по повод манталитета на въпросните индивиди. В противен случай спокойно би могъл човек да твърди, че заплюването на нацистка германия също е ксенофобия (в някакъв въображаем свят, в който не се разпада, примерно). Като сипвам на Путинова Русия сигурно също е ксенофобия, а не политическа позиция.

Проблемът на индивиди, които ползват сходна на твоята реторика е, че базират мирогледа си на изключенията, а не на правилото (хър дър, не всички са такива ... ми браво, не думай). Твърдя, че на маймуните им е присъщо насилието. Факт, който е достатъчно ясен от ситуацията в близкия изток. Ако не бяха варвари, държавите, в които живееха, нямаше да са варварски. С това приключва и всякакъв спор по темата - индивидуално може да са много печените хора и тотални симпатяги, изстрадали от войни и тинтири-минтири - това не променя факта, че като колектив са опасни.
    Не са нито първите, нито ще са последните, върху които са изсипвани бомби. Единствените са обаче, които се избиват помежду си и отказват да спрат.

Мега фен
    http://www.blitz.bg/news/article/363817

Путин обясни на американския журналист, позицията на Русия спрамо Сирия:
    "Там има само една легимна армия - тази на президента Асад. Противостои му, по думите на нашите международни партньори, някаква опозиция. Всъщност армията на Асад се бори с терористични организации", каза Путин.

Той напомни, че представители на Пентагона в свой отчет пред Сената на САЩ неотдавна са признали какво са свършили за подготовката на тази опозиция.

"Първоначалната цел е била подготовката на 5-6 000 бойци, после на 12 хиляди. В резултат се оказва, че са били подготвени 60, от които с оръжие в ръка се борят 5-6, а всички останали са дезертила заедно с американското си въоръжение при "Ислямска държава", посочи Путин.
    -------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си