- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Етична дилема - влюбена в преподавател
Авторке,не трябваше да разкриваш цялата тема в заглавието. Чета първия пост и някак си знам какво ще кажеш. Няма напрежение ,безинтересно едно такова ... Все едно започваш книга от края. Имай малко въображение, някои четат тук от скука...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Имаше още една като теб тук.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ Да не се боцнахте вече?
Горкичката! Едва ли има лесно решение за теб, не ти остава много... Можеш да пробваш да намериш начин да го опознаеш така, че да те отврати с нещо, не знам, можеш да пробваш да откриеш нещо което да те дразни в него.. поне така се получава отвлюбването някои пъти.
По скоро и липсва мъжко внимание. Той е единствения може би който и се усмихва.( това я хваща) Най-добре е да отиде на някакви курсове по латино танци или нещо подобно или по език.
Тук често се намира кой да те ебава, а когато се връзваш и отговаряш, продължават. Тоест игнорирай някои коментари.
По темата, нормално е за възрастта ти да точиш лиги по някой готин преподавател, но не съм сигурна, че говорим за любов. Първо, без да те обиждам, ама сама каза, че си дете, на 15 едва ли си опознала толкова добре чувството. Има хора, на които просто се кефиш от разстояние, не искаш да имаш никакъв физически контакт с тях, но те радват ей така. Та може би и при теб за същото става въпрос. Ако действително никой връстник не ти хваща окото, поне прехвърли симпатиите на някоя известна личност, както правят момичетата на твоята възраст. Няма друг начин да спреш да харесваш даскала, освен да си намериш друг обект на симпатиите си, било то момче от обкръжението ти или от плаката на стената.![]()
Ахаха, това е любовният ми живот в едно изречение.Първоначално написано от Kitty Bloom
Иначе, нито е дилема, нито е етична. Няма как да те апроачне, а ако го направи, минимум ще го изгонят, а може и да те лежи, end of the story.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...