.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125
    Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от czarny_delfin Виж мнението
    Любов е любовта между деца и родители, братя и сестри, всичко друго е чукане и фантазии за хора, които си четат приказки преди да си легнат.
    twa e twoq swqt, ne razwalqi predstawite na drugite, typ delfin

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    twa e twoq swqt, ne razwalqi predstawite na drugite, typ delfin
    Помияр, ти ли ще ми говориш за представи, твоите представи са да има кой да ти къса задника, теб друго не те вълнува.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от czarny_delfin Виж мнението
    Помияр, ти ли ще ми говориш за представи, твоите представи са да има кой да ти къса задника, теб друго не те вълнува.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Авторке,не трябваше да разкриваш цялата тема в заглавието. Чета първия пост и някак си знам какво ще кажеш. Няма напрежение ,безинтересно едно такова ... Все едно започваш книга от края. Имай малко въображение, някои четат тук от скука...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Авторке,не трябваше да разкриваш цялата тема в заглавието. Чета първия пост и някак си знам какво ще кажеш. Няма напрежение ,безинтересно едно такова ... Все едно започваш книга от края. Имай малко въображение, някои четат тук от скука...
    Както казах и в началото, не съм много наясно как се правят теми. Нова съм във форума, извинете, че не правя някои неща както трябва.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Имаше още една като теб тук.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Наистина се отчайвам вече.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    ^ Да не се боцнахте вече?

Град
    Sedes Sancti Petri
    А какво?

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Горкичката! Едва ли има лесно решение за теб, не ти остава много... Можеш да пробваш да намериш начин да го опознаеш така, че да те отврати с нещо, не знам, можеш да пробваш да откриеш нещо което да те дразни в него.. поне така се получава отвлюбването някои пъти.

По скоро и липсва мъжко внимание. Той е единствения може би който и се усмихва.( това я хваща) Най-добре е да отиде на някакви курсове по латино танци или нещо подобно или по език.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Тук често се намира кой да те ебава, а когато се връзваш и отговаряш, продължават. Тоест игнорирай някои коментари.
    По темата, нормално е за възрастта ти да точиш лиги по някой готин преподавател, но не съм сигурна, че говорим за любов. Първо, без да те обиждам, ама сама каза, че си дете, на 15 едва ли си опознала толкова добре чувството. Има хора, на които просто се кефиш от разстояние, не искаш да имаш никакъв физически контакт с тях, но те радват ей така. Та може би и при теб за същото става въпрос. Ако действително никой връстник не ти хваща окото, поне прехвърли симпатиите на някоя известна личност, както правят момичетата на твоята възраст. Няма друг начин да спреш да харесваш даскала, освен да си намериш друг обект на симпатиите си, било то момче от обкръжението ти или от плаката на стената.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom
    Има хора, на които просто се кефиш от разстояние, не искаш да имаш никакъв физически контакт с тях, но те радват ей така.
    Ахаха, това е любовният ми живот в едно изречение.

Иначе, нито е дилема, нито е етична. Няма как да те апроачне, а ако го направи, минимум ще го изгонят, а може и да те лежи, end of the story.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Има хора, на които просто се кефиш от разстояние, не искаш да имаш никакъв физически контакт с тях, но те радват ей така.
    Това ми хареса.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Тук често се намира кой да те ебава, а когато се връзваш и отговаряш, продължават. Тоест игнорирай някои коментари.
    Мен ли имаш предвид, чадо?
    Ако действително никой връстник не ти хваща окото, поне прехвърли симпатиите на някоя известна личност, както правят момичетата на твоята възраст.
    Може да има комплекс на Електра, защо бързаш да даваш съвети като не й знаеш положението?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Мен ли имаш предвид, чадо?

Може да има комплекс на Електра, защо бързаш да даваш съвети като не й знаеш положението?
    Падре, светът не се върти около теб, за да те имам предвид, още повече, че ти не се ебаваш, ти се заяждаш.

И давам съвети, защото темата е, за да дадем съвет на момичето, не за да спамиш с остроумни коментари.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Падре, светът не се върти около теб, за да те имам предвид, още повече, че ти не се ебаваш, ти се заяждаш.
    Остава само преди Падре да добавиш Санто и ще се разберем много добре с теб.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Само аз ли си мисля, че това е някакъв трол?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от TheMan9191 Виж мнението
    Не.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Горкичката! Едва ли има лесно решение за теб, не ти остава много... Можеш да пробваш да намериш начин да го опознаеш така, че да те отврати с нещо, не знам, можеш да пробваш да откриеш нещо което да те дразни в него.. поне така се получава отвлюбването някои пъти.
    Опитвала съм, но не намирам нищо. Де да можех.

Цитирай Първоначално написано от TheMan9191 Виж мнението
    Можеш да си мислиш каквото си искаш, не те задължавам да коментираш. Просто споделих проблем, не е нужно да ме нападате.

По темата, нормално е за възрастта ти да точиш лиги по някой готин преподавател, но не съм сигурна, че говорим за любов. Първо, без да те обиждам, ама сама каза, че си дете, на 15 едва ли си опознала толкова добре чувството. Има хора, на които просто се кефиш от разстояние, не искаш да имаш никакъв физически контакт с тях, но те радват ей така. Та може би и при теб за същото става въпрос. Ако действително никой връстник не ти хваща окото, поне прехвърли симпатиите на някоя известна личност, както правят момичетата на твоята възраст. Няма друг начин да спреш да харесваш даскала, освен да си намериш друг обект на симпатиите си, било то момче от обкръжението ти или от плаката на стената.
    Благодаря ти за уместния коментар, за разлика от повечето неуместни шеги, които дори не са забавни, в темата.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Остава само преди Падре да добавиш Санто и ще се разберем много добре с теб.
    Не знам дали ми се занимава да се разправям повече с теб, камо ли да те наричам както и да било...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Не знам дали ми се занимава да се разправям повече с теб, камо ли да те наричам както и да било...
    Ох, дете, колко си незряло. Ами ако човекът (учителят) е женен? Нима одобряваш изневярата? Подкрепяш една заблудена жена? Продължавай така, ама ще се сетиш за дядо си поп утре, когато същата, която подкрепяш тръгне да развращава твоя мъж.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си