.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Супер фен
    аз имам въпрос към дамите - каква конкретно е причината да си търсите човек 'с перспективи'

когато влюбените жени говорят с приятелките си за момчетата, които харесват, изтъкват личностни (не единствено физически) качества - а когато са физически, пак не са на нивото малък задник/яки цици, държание, възпитание, амбиции (това е всъщност посоката за сублимация, творческата му енергия за живот, а не проекция за касичка-прасенце) и т.н. спирам дотук, защото, както казах и по-назад, в темата дискусия не се състои, но затова не са виновни жените.
    и по повод на Блаб поста - защо непремнно да се впечатляваш от физическото се възприема като кофти характеристика ?

Всъщност осъзнавате ли, че с думите си затвърждавате тезата на автора ? Макар и просташки изказано (жените са коври и търсят пари), смисълът е същият като на изказването 'жените търсят опора, перспективност, уважение етц'

След бомбата повтарям въпросите:

1. защо ви е упора
    2. защо ви е перспективна личност

Уважение, възпитание и т.н. е ясно, че са критерии и за двата пола.

Отделно бонус въпрос :

Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него. Аз бих се хванал с подобно момиче, та даже бих го и предпочел пред такива с 'критерии' - не знам дали това е разликата, която коментирате, но причината е проста - имам си приятели, с които да интеуектуаунича - не ми трябва професор вкъщи, а човек, който да ме кара да се чувствам добре. Акълът е бонус, разбира се. Опитвам се да кажа, че единствените ми критерии са да ме кефи на вид и да не ме дразни като си отвори устата - рядкост е впрочем, и не само за мен.

Втори бонус въпрос ;

Ако на някой от онези 2-та малко по-нагоре сте се обосновали със семейство/бъдеще или производните му - к'ва е разликата между това и поведението на 'коврата' освен, че минавате по малко по-различен път, но със същата дестинация ?
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 10-09-2015 на 17:59

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Аз бих се хванал с подобно момиче...
    В краен случай ли? Или обърка думата?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    оп! пропуснах - стига да не е чалма

Град
    Dreamland
    оп! пропуснах - стига да не е чалма
    Мислех, че имаш предвид момче.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на corbV2

Ама дримок, не очаквах и ти да започнеш с дебилните шеги в стил кораба, папагала и дефендъра. Разочароваш ме, поправи се!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението

Ама дримок, не очаквах и ти да започнеш с дебилните шеги в стил кораба, папагала и дефендъра. Разочароваш ме, поправи се!
    Ама целта ми беше да те впечатля, ти как мислиш.

Ама целта ми беше да те впечатля, ти как мислиш.
    Като шега е добре, ама твърдението е дебилно и несъстоятелно ;/.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Като шега е добре, ама е дебилна и несъстоятелна ;/.
    Добре ли си, брат?

П.П. Защо никой не иска да дойде с мен на КНА? Не хапя.

Добре ли си, брат?
    Какво намекваш? ;/

Мега фен Аватара на NomNomNom
    аз имам въпрос към дамите - каква конкретно е причината да си търсите човек 'с перспективи'

и по повод на Блаб поста - защо непремнно да се впечатляваш от физическото се възприема като кофти характеристика ? няма да отговорям, защото имам твърде специфичен вкус и няма смисъл:д всеки гледа физическото, но всеки има различни критерии

Всъщност осъзнавате ли, че с думите си затвърждавате тезата на автора ? Макар и просташки изказано (жените са коври и търсят пари), смисълът е същият като на изказването 'жените търсят опора, перспективност, уважение етц'

След бомбата повтарям въпросите:

1. защо ви е упора
    2. защо ви е перспективна личност

Уважение, възпитание и т.н. е ясно, че са критерии и за двата пола.

Отделно бонус въпрос :

Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него. Аз бих се хванал с подобно момиче, та даже бих го и предпочел пред такива с 'критерии' - не знам дали това е разликата, която коментирате, но причината е проста - имам си приятели, с които да интеуектуаунича - не ми трябва професор вкъщи, а човек, който да ме кара да се чувствам добре. Акълът е бонус, разбира се. Опитвам се да кажа, че единствените ми критерии са да ме кефи на вид и да не ме дразни като си отвори устата - рядкост е впрочем, и не само за мен. доста ниски критерии, защо трябва да е професор, ако има повече в главата, ще иска да те кара да се чувстваш добре, значим, желан,уважаван, етц.

Втори бонус въпрос ;

Ако на някой от онези 2-та малко по-нагоре сте се обосновали със семейство/бъдеще или производните му - к'ва е разликата между това и поведението на 'коврата' освен, че минавате по малко по-различен път, но със същата дестинация ?
    Сигурно и преди съм си казвала, от мъжа до мен се иска да изкарва пари толкова, че да може да живее като средна класа европеец. Да си гледа собствения живот прилично. Аз ще гледам да изкарам толкова, или повече. Важно ми е да е мъдър и емоционално стабилен, да не кръшка ( ако толкова иска нещо, нали, поне да сме двамата с мацката, да не я пази само за себе си ), да ме обича, аз за сметка на това ще го обожавам и ще се правя на малко люпопитно момиченце.
    Както 102 ми каза в чата веднъж, тип "жалко, че не съм педофил".

Ениуей, за мен е важно мъжа да се самоиздържа и да не е на ръба - от финансова гледна точка - от другите - там искам повече, ама искането ми не е тип - искам от теб това, това, това и това - харесвам си мъже, които знам, че ще обичам такива, каквито са, без да натяквам недостатъци, без да ги виждам всъщност, защото приемам индивида като едно цяло - искането тип натякване е ужасно, заради това си стоя сама, когато няма материал.

Нз, като цяло по темата - или е мъжЪТ, или не е мъжЪТ ( онзи, с когото сте преживяли сходни неща, минали сте през сходни етапи и можете да се асоциирате един с друг ) , другите каквото искат да правят.

Едит; Аурис, да не решиш, че те хейтвам :д Разбрах, че си писал, покрай общия чат, и специално влязох :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Грозния ...а ти спри да се оплакваш и се стегни нямаш време за мрънкане и споделяне във форума...работи по себе си дай най-доброто дори никой да не го оценява сега ти не спирай да работиш със себе си и един ден съм сигурен че резултатите ще дадат ефект..не се отчайвай.
    Кога? След сто години ли?! Може би - ако успея да забогатея достатъчно към 40-50... тогава пък няма да ми става вече и дори с виагра няма да усещам нищо и няма да има смисъл , дори и да имам достатъчно пари !
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    ...аз се чудя закво Мерлин и Пантерата овъртат...вместо да му кажат истинските си мисли по въпроса.
    Защото подсъзнателно се срамуват от това което правят и не искат да го признаят открито! Мерилин по едно време загуби контрол и си изпя всичко .
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...за момчета, отгледано с мисленето, че "на една жена работата й е в кухнята", мъже, които буквално си вдигат краката и обясняват на жена си да не чистела пред телевизора...
    Само допреди 30-ина години това се считаше за нормално и дори днес в много от домовете все още си счита за нормално. Дори баща ти сигурно е отгледан точно с тази нагласа !
    И срещу използването на "ковра" наляво-надясно, също.
    Ти си първият потребител, който използва този израз в темата - сигурно е съвпадение или просто "гузен негонен бяга" !
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    когато влюбените жени говорят с приятелките си за момчетата, които харесват, изтъкват личностни (не единствено физически) качества - а когато са физически, пак не са на нивото малък задник/яки цици
    Вие жените ни обсъждате физически и с подробности дори повече отколкото ние обсъждаме вас ! Казвали са ми го хора с опит, а твоят опит явно не е голям!
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Сигурно и преди съм си казвала, от мъжа до мен се иска да изкарва пари толкова, че да може да живее като средна класа европеец.
    Наясно ли си че за това трябват поне 1000-1200 евро на месец?! Живяла ли си поне седмица на запад от Калотина ?
    Последно редактирано от Грозния : 10-09-2015 на 22:52

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Наясно ли си че за това трябват поне 1000-1200 евро на месец?! Живяла ли си поне седмица на запад от Калотина ?
    В момента съм там, тъкмо се прибирам днес за малко.
    А ако ти беше по-наясно, щеше да знаеш, че 1200 евро някъде са под чистата минимална работна, другаде ти стигат криво-ляво.
    Няма да си обличам думите в цифри.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

В момента съм там, тъкмо се прибирам днес за малко.
    А ако ти беше по-наясно, щеше да знаеш, че 1200 евро някъде са под чистата минимална работна, другаде ти стигат криво-ляво.
    Няма да си обличам думите в цифри.
    А уж ми говориш как можело в България да се работи за европейски пари. Противоречиш си. Струвами се, че ще си търсиш богат чужденец.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А уж ми говориш как можело в България да се работи за европейски пари. Противоречиш си. Струвами се, че ще си търсиш богат чужденец.
    Да съм казала, че не може?
    Да съм казала, че си търся богат чужденец, и от кога средна класа се води богат?
    Имам чувството, че ако (искаш да) имаш нормален, средно статистически живот, а не (да) живееш в мизерия, си е направо срамно.
    А удобно се изпуска частта, че си харесвам мъже според чергата.
    Последно редактирано от NomNomNom : 10-10-2015 на 06:54
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да съм казала, че си търся богат чужденец, и от кога средна класа се води богат?
    Имам чувството, че ако (искаш да) имаш нормален, средно статистически живот, а не (да) живееш в мизерия, си е направо срамно.
    За България средната евро заплата е много над българарската средна. Може да се каже, че пари от порядъка на 3 4 хилядимевро, ноето тук правят 6 8 хил лв, което е твоето изискване хахах са в ръцете на доста малък процент, главно на хора с дългогодишна практика, мениджъри, арендатори, капитани. Докато в провинцията всичко над 1000 лв се счита за над стедното. Тоест ти ще се жениш за чужденец. Хаха

Супер фен
    Оф, не исках да го пиша това, ама ти си специален случай - струва ми се, че не се фиксираш върху на бъдещия ти партньор перспективите или там каквото ще го наричаме, а върху настоящото му състояние, било то финансово или емоционално и тн. И ми се струва /то даже имам спомен, че някъде си го намеквала/, че е 'щото тръгваш с презумпцията, че беден = комплексиран и ще създаде проблеми във връзката ви този факт в някакъв момент в бъдещето.

Не го пиша това с цел да те нападна - нито знам какви хора са оставили следа в живота ти и са те изградили като личност, нито ми е работа да ти съдя критериите. Просто казвам, че писаното дотук не би трябвало да те касае, 'щото чисто емоционално си влизаш по-скоро в графата с мъжете, не с жените. И дано не съм те обидил с това :Д

То ако се замисля Климатика направо си ми доказва 'що ти е такова ситото де

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Кога? След сто години ли?! Може би - ако успея да забогатея достатъчно към 40-50... тогава пък няма да ми става вече и дори с виагра няма да усещам нищо и няма да има смисъл , дори и да имам достатъчно пари !
    Защото подсъзнателно се срамуват от това което правят и не искат да го признаят открито! Мерилин по едно време загуби контрол и си изпя всичко .
    Само допреди 30-ина години това се считаше за нормално и дори днес в много от домовете все още си счита за нормално. Дори баща ти сигурно е отгледан точно с тази нагласа !
    Ти си първият потребител, който използва този израз в темата - сигурно е съвпадение или просто "гузен негонен бяга" !
    Вие жените ни обсъждате физически и с подробности дори повече отколкото ние обсъждаме вас ! Казвали са ми го хора с опит, а твоят опит явно не е голям!
    Порасни, брат.

Мега фен
    Наистина смятах, че имаш нещо между ушите.
    Може да е имал преди време, обаче в 'америка за България' са се погрижили да му го извадят

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него.
    Да говрориш на различни "интелектуални" теми невинаги изисква да си умен, може да си начетен, мн относителни са умен/глупав. (Напоследък, като си изсмукаха от пръстите и булшита с емоционалната интелигентност, съвсем.)
    Аз лично държа да има нещо на 2-я етаж. Не мога да си представя да съжителствам дълго с човек, на когото възможностите му за разговор се простират до там, да обсъди времето навън. Просто зависи какво включваш в графата "кара ме да се чувствам добре".

Ползвам въпроса ти, за да се изкажа директно относно потенциала и перспективността.
    Второто не е непременно следствие от 1-то. Добре ще се чувствам, ако има 1-то, второто е негово желание. Не всички са готови да си дават задника в големи корпорации, примерно, и да правят компромис с принципите си или времето със семейството си, за да бъдат по- перспективни и да печелят повече.

Никога не съм разбирала двойките, при които мъжът работи някъде на майната си и си идва по 2 пъти в месеца да види семейството си. Като сте толко лудо вклюбени и сте си опора, защо не го викнете да си е при вас, да работи близо и.. да печели по- малко.

Впрочем, смятам, че темата е ебавка, никой, дори най- отчаяните не се жалват така, дори виртуално. Няква евтина провокация с дъвкани по хиляда пъти твърдения.
    Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2015 на 23:25

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Пишат тука разни девойки как разчитали само на себе си, ама това е ясно, бе, хора. Искате топлата вода да откриете ли?
    Не така пренебрежително)
    Разните девойки са си изградили впечатления с помощта на информация, споделена тук, във форума, от няколко от потребителките, пишещи в темата. Това ги е провокирало да уточнят, че разчитат на себе си.

Просто задържат обясненията за себе си от елементарно уважение.
    Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2015 на 23:42

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си