.
Отговор в тема
Страница 9 от 16 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 392
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Аз бих се хванал с подобно момиче...
    В краен случай ли? Или обърка думата?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    колкото...бла-бла. Сори, ама ... не
    got it

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    оп! пропуснах - стига да не е чалма

Град
    Dreamland
    оп! пропуснах - стига да не е чалма
    Мислех, че имаш предвид момче.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    е ясно, де - аз все пак да уточня

Арисе свилвай на чалми. Те са бъдещето
    Харесват ми. Добродушни изглеждат. Особено бежанките. Не са обременени от западните капризи.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    не, сравнявам начина, по който говорят мъжете за жените и жените за мъжете пред/с приятелите си;
    //чети преди да се заяждаш;
    ти не четеш, блабалаки. Ясно си написала мъжете като цяло и влюбена жена. Това са 2 напълно различни неща, защото да си говориш пред бро-тата за някоя пръдла на улицата е едно, да говориш за момичето, в което си влюбен е друго. Да, разбира се, че се използват думите гъз/цици/ковра/потка и т.н. но това е просто начина ни на общуване. Не се среща често жена да говори по този начин, докато всеки (ай всеки втори да не се засегнете за генерализация пак) мъж говори така. Напълно нормално е

А другото за отношението и поведението съм напълно несъгласен. Щото отношението обикновено не печели никой.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    +1 и аз си мислех,че любовта била достатъчна...ама уви..
    Ако на някой от онези 2-та малко по-нагоре сте се обосновали със семейство/бъдеще или производните му - к'ва е разликата между това и поведението на 'коврата' освен, че минавате по малко по-различен път, но със същата дестинация ?
    Аз също имам въпрос към дамите.Като изказвате всичките тези претенций ,вие поставихте ли е за секунда на мястото на автора ? Сигурен съм,че не...Но хайде сега да го направим..представете си че сте на негово място..
    Не сте се родили красиви,ами даже сте супер не привлекателни..цял живот опитите ви да имате нормални човешки отношения с другият пол са завършвали със смях в лицето или дори по лошо дори не сте имали шанс да говорите с човека който харесвате,щото има толкова много по добри от вас,че някой много отчаян човек би ви обърнал внимание...Е вие сте борили да се промените да се подобрите ..но резултата е не достатъче и все един същи пълен игнор от другите хора ...
    Представете си в позиция в която НЕ ВИЕ ИЗБИРАТЕ а вас ви избират...бас държа ,че тва не ви се е случвало..най-много един път в досегашният ви живот...но си представете че това за вас е ежедневие ?
    Хайде сега ми отговорете как вие бихте се чувствали на мястото на автора ?
    Да много е лесно да стойш от страни и да даваш съвети колко е зле някой и кво не е направил за да стане по добър..но като се поставите на неговото място нещата не са съвсем така..защото само с промяна не става..Да важно е да имаш самоуважение и да се победиш себе си и предубежденята си ..но ако света воъбще не зачита това то губи значение щот все пак не живеем сами.Мислех, че искате да кажете ,че любовта между хората е важна...и че ако се обичате истински все ще намерите решение на материалните проблеми стига да сте заедно..но вие си говорихте за преспективата в мъжа ви,за опората в него и прочие...да а вие като искате всичките тези неща ..готови ли сте да ги дадете ?
    Защото в една истинска връзка основана на любов двамата са напълно равни..няма мъж,няма жена..и двамата се борят равнопоставено за връзката...защото ако няма равнопоставеност...не говорим за любов ,за някво чувсто на влюбване с интрес и условия...а любовта условия НЯМА ! Няма ''ще те обичам'' ,ако ...
    Последно редактирано от GuardianAngel : 10-09-2015 на 18:59
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    аз имам въпрос към дамите - каква конкретно е причината да си търсите човек 'с перспективи'

и по повод на Блаб поста - защо непремнно да се впечатляваш от физическото се възприема като кофти характеристика ? няма да отговорям, защото имам твърде специфичен вкус и няма смисъл:д всеки гледа физическото, но всеки има различни критерии

Всъщност осъзнавате ли, че с думите си затвърждавате тезата на автора ? Макар и просташки изказано (жените са коври и търсят пари), смисълът е същият като на изказването 'жените търсят опора, перспективност, уважение етц'

След бомбата повтарям въпросите:

1. защо ви е упора
    2. защо ви е перспективна личност

Уважение, възпитание и т.н. е ясно, че са критерии и за двата пола.

Отделно бонус въпрос :

Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него. Аз бих се хванал с подобно момиче, та даже бих го и предпочел пред такива с 'критерии' - не знам дали това е разликата, която коментирате, но причината е проста - имам си приятели, с които да интеуектуаунича - не ми трябва професор вкъщи, а човек, който да ме кара да се чувствам добре. Акълът е бонус, разбира се. Опитвам се да кажа, че единствените ми критерии са да ме кефи на вид и да не ме дразни като си отвори устата - рядкост е впрочем, и не само за мен. доста ниски критерии, защо трябва да е професор, ако има повече в главата, ще иска да те кара да се чувстваш добре, значим, желан,уважаван, етц.

Втори бонус въпрос ;

Ако на някой от онези 2-та малко по-нагоре сте се обосновали със семейство/бъдеще или производните му - к'ва е разликата между това и поведението на 'коврата' освен, че минавате по малко по-различен път, но със същата дестинация ?
    Сигурно и преди съм си казвала, от мъжа до мен се иска да изкарва пари толкова, че да може да живее като средна класа европеец. Да си гледа собствения живот прилично. Аз ще гледам да изкарам толкова, или повече. Важно ми е да е мъдър и емоционално стабилен, да не кръшка ( ако толкова иска нещо, нали, поне да сме двамата с мацката, да не я пази само за себе си ), да ме обича, аз за сметка на това ще го обожавам и ще се правя на малко люпопитно момиченце.
    Както 102 ми каза в чата веднъж, тип "жалко, че не съм педофил".

Ениуей, за мен е важно мъжа да се самоиздържа и да не е на ръба - от финансова гледна точка - от другите - там искам повече, ама искането ми не е тип - искам от теб това, това, това и това - харесвам си мъже, които знам, че ще обичам такива, каквито са, без да натяквам недостатъци, без да ги виждам всъщност, защото приемам индивида като едно цяло - искането тип натякване е ужасно, заради това си стоя сама, когато няма материал.

Нз, като цяло по темата - или е мъжЪТ, или не е мъжЪТ ( онзи, с когото сте преживяли сходни неща, минали сте през сходни етапи и можете да се асоциирате един с друг ) , другите каквото искат да правят.

Едит; Аурис, да не решиш, че те хейтвам :д Разбрах, че си писал, покрай общия чат, и специално влязох :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Наистина смятах, че имаш нещо между ушите.
    Може да е имал преди време, обаче в 'америка за България' са се погрижили да му го извадят

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Грозния ...а ти спри да се оплакваш и се стегни нямаш време за мрънкане и споделяне във форума...работи по себе си дай най-доброто дори никой да не го оценява сега ти не спирай да работиш със себе си и един ден съм сигурен че резултатите ще дадат ефект..не се отчайвай.
    Кога? След сто години ли?! Може би - ако успея да забогатея достатъчно към 40-50... тогава пък няма да ми става вече и дори с виагра няма да усещам нищо и няма да има смисъл , дори и да имам достатъчно пари !
    ...аз се чудя закво Мерлин и Пантерата овъртат...вместо да му кажат истинските си мисли по въпроса.
    Защото подсъзнателно се срамуват от това което правят и не искат да го признаят открито! Мерилин по едно време загуби контрол и си изпя всичко .
    ...за момчета, отгледано с мисленето, че "на една жена работата й е в кухнята", мъже, които буквално си вдигат краката и обясняват на жена си да не чистела пред телевизора...
    Само допреди 30-ина години това се считаше за нормално и дори днес в много от домовете все още си счита за нормално. Дори баща ти сигурно е отгледан точно с тази нагласа !
    И срещу използването на "ковра" наляво-надясно, също.
    Ти си първият потребител, който използва този израз в темата - сигурно е съвпадение или просто "гузен негонен бяга" !
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    когато влюбените жени говорят с приятелките си за момчетата, които харесват, изтъкват личностни (не единствено физически) качества - а когато са физически, пак не са на нивото малък задник/яки цици
    Вие жените ни обсъждате физически и с подробности дори повече отколкото ние обсъждаме вас ! Казвали са ми го хора с опит, а твоят опит явно не е голям!
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Сигурно и преди съм си казвала, от мъжа до мен се иска да изкарва пари толкова, че да може да живее като средна класа европеец.
    Наясно ли си че за това трябват поне 1000-1200 евро на месец?! Живяла ли си поне седмица на запад от Калотина ?
    Последно редактирано от Грозния : 10-09-2015 на 21:52

Мега фен
    Точно баща ми е не е отгледан така, но това няма особено значение.
    Той ако беше отгледан така нямаше да ти е баща, а щеше да ти е майка.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Наясно ли си че за това трябват поне 1000-1200 евро на месец?! Живяла ли си поне седмица на запад от Калотина ?
    В момента съм там, тъкмо се прибирам днес за малко.
    А ако ти беше по-наясно, щеше да знаеш, че 1200 евро някъде са под чистата минимална работна, другаде ти стигат криво-ляво.
    Няма да си обличам думите в цифри.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Кога? След сто години ли?! Може би - ако успея да забогатея достатъчно към 40-50... тогава пък няма да ми става вече и дори с виагра няма да усещам нищо и няма да има смисъл , дори и да имам достатъчно пари !
    Защото подсъзнателно се срамуват от това което правят и не искат да го признаят открито! Мерилин по едно време загуби контрол и си изпя всичко .
    Само допреди 30-ина години това се считаше за нормално и дори днес в много от домовете все още си счита за нормално. Дори баща ти сигурно е отгледан точно с тази нагласа !
    Ти си първият потребител, който използва този израз в темата - сигурно е съвпадение или просто "гузен негонен бяга" !
    Вие жените ни обсъждате физически и с подробности дори повече отколкото ние обсъждаме вас ! Казвали са ми го хора с опит, а твоят опит явно не е голям!
    Порасни, брат.

Супер фен Аватара на corbV2

Ама дримок, не очаквах и ти да започнеш с дебилните шеги в стил кораба, папагала и дефендъра. Разочароваш ме, поправи се!

Град
    Sofia
    Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него.
    Да говрориш на различни "интелектуални" теми невинаги изисква да си умен, може да си начетен, мн относителни са умен/глупав. (Напоследък, като си изсмукаха от пръстите и булшита с емоционалната интелигентност, съвсем.)
    Аз лично държа да има нещо на 2-я етаж. Не мога да си представя да съжителствам дълго с човек, на когото възможностите му за разговор се простират до там, да обсъди времето навън. Просто зависи какво включваш в графата "кара ме да се чувствам добре".

Ползвам въпроса ти, за да се изкажа директно относно потенциала и перспективността.
    Второто не е непременно следствие от 1-то. Добре ще се чувствам, ако има 1-то, второто е негово желание. Не всички са готови да си дават задника в големи корпорации, примерно, и да правят компромис с принципите си или времето със семейството си, за да бъдат по- перспективни и да печелят повече.

Никога не съм разбирала двойките, при които мъжът работи някъде на майната си и си идва по 2 пъти в месеца да види семейството си. Като сте толко лудо вклюбени и сте си опора, защо не го викнете да си е при вас, да работи близо и.. да печели по- малко.

Впрочем, смятам, че темата е ебавка, никой, дори най- отчаяните не се жалват така, дори виртуално. Няква евтина провокация с дъвкани по хиляда пъти твърдения.
    Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2015 на 22:25

С последното си изречение приравняваш интерес и условия, разбирам откъде изхождаш и какво влагаш в думата "условие", но аз я разбирам по друг начин и не се съгласявам с идеята за безусловна любов, но това е друга тема и няма нииииищо общо с материалната насока тук, затова няма да коментирам
    Безусловната любов е само в леглото, нали? Без условия и ограничения, всичко е позволено ;д.

Град
    Грозния ето тук не съм съгласен с теб..точно за тва става въпрос в темата,че вече не живеем в онова време.Жените искат да могат и да се развиват а не да са просто домакини..дори аз не искам жена ми да просто домакиня искам заедно равнопоставено да се борим за връзката си...аз също се кефя да правя някви неща в дома си чистене,подрежадане и прочие...всички тея отговорности във връзка отново са общи.Тея неща са отживелица.Жената трябва да ти е огледало ,както и ти на нея и да не се питаш постоянно дали тя би направила това или онова за мен...а това воъбще не се ограничава само с домакинстването..тя не ми е слугиня..

Пантера воъбще не говорех за единият секс...дори не говорех специално за жените,а затва,че от неговото положение шансът да ти бъде обърнат внимание е много малък..и това ,че някой хора никога не са имали този проблем в живота си..и без да се поставят на мястото на другия е лесно да се съди Всъщност това е проблема на обществото,че никои не се поставя на чуждото място ...всички ние забравяме,че можехме да сме там...и тогава не бихме съдили за нещата толкова едностранно...
    Колкото до безусловната любов...аз мисля ,че освен нея друга май няма..ДА в тоя извратен и изкривен свят тя трудно вирее..но трябва да се стремим към нея поне тези, които осъзнават съществуването и...да трудна е..почти невъзможна в материалният свят...но ако двама души са на едно ниво на развитие и израстване това си е съвсем възможно нещо.. но права си това е друга тема...и не е за тук.Но го казах защото всички избягват това ,че на първо място е това да си другия,важните сте вие двамата и това което има между вас и никой друг не ви кара се чувствате по същият начин ...и чак след това нещата от битовизма....но нещата от живота се слагат на първостепена позиция и това разяжда всичко и почва да ми мяза на няква сделка а не на връзка.

Град
    Sofia
    Пишат тука разни девойки как разчитали само на себе си, ама това е ясно, бе, хора. Искате топлата вода да откриете ли?
    Не така пренебрежително)
    Разните девойки са си изградили впечатления с помощта на информация, споделена тук, във форума, от няколко от потребителките, пишещи в темата. Това ги е провокирало да уточнят, че разчитат на себе си.

Просто задържат обясненията за себе си от елементарно уважение.
    Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2015 на 22:42

Колкото до безусловната любов...аз мисля ,че освен нея друга май няма..ДА в тоя извратен и изкривен свят тя трудно вирее..но трябва да се стремим към нея поне тези, които осъзнават съществуването и...да трудна е..почти невъзможна в материалният свят...но ако двама души са на едно ниво на развитие и израстване това си е съвсем възможно нещо.. но права си това е друга тема...и не е за тук.Но го казах защото всички избягват това ,че на първо място е това да си другия,важните сте вие двамата и това което има между вас и никой друг не ви кара се чувствате по същият начин ...и чак след това нещата от битовизма....но нещата от живота се слагат на първостепена позиция и това разяжда всичко и почва да ми мяза на няква сделка а не на връзка.
    Е, добър ден. И чак пък безусловна любов... Любовта не е нищо повече от химични реакции в мозъка. Другото са красиви измислици от приказките и отдавна не са приложими в реалния живот. Това, за което говориш, могат да го "изпитат" само някакви отчаяни от живота нещастници, които са срещнали такива като тях или някой нормален се е смилил над тях, и се хващат като удавник за сламка.

Град
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Е, добър ден. И чак пък безусловна любов... Любовта не е нищо повече от химични реакции в мозъка. Другото са красиви измислици от приказките и отдавна не са приложими в реалния живот. Това, за което говориш, могат да го "изпитат" само някакви отчаяни от живота нещастници, които са срещнали такива като тях или някой нормален се е смилил над тях, и се хващат като удавник за сламка.
    Интересно говориш за нещо ,което не си изпитал и просто го отричаш ?
    Неприложимо да...невъзможно не.Това е така защото повечето хора просто избират лесният начин и не желаят да си напънат дупето за нещо по истинско...
    Ма нали е по-приложимо да си направим един списък : искам да можеш тва ,тва ,тва и тва и да си такъв такъв и такъв,ако не си ще си намеря по-добър и няма да си давам зор.То затва отношенията на хората са на тоя хал..
    Не мисля ,че само някви нещастници и бедни душици го ''изпитват'' тва...ако ти не си го изпитвал не е редно да съдиш другите който се стремят към това ,което ти смяташ за безполезно и не дръзваш да опиташ..може би те е страх ,че ще се провалиш ?

Не съдя никой. Няма лошо да вярваш и да имаш идеал, сладките илюзии правят живота по-лек и приятен. Само че светът ще ти напомня каква е действителността. И отношенията между хората са си много добре, защото вече се основават на нещо истинско и реално, а не на измислени "чувства", които замъгляват съзнанието. А истината често не е особено красива, нали?

Град
    Dreamland

Ама дримок, не очаквах и ти да започнеш с дебилните шеги в стил кораба, папагала и дефендъра. Разочароваш ме, поправи се!
    Ама целта ми беше да те впечатля, ти как мислиш.

Ама целта ми беше да те впечатля, ти как мислиш.
    Като шега е добре, ама твърдението е дебилно и несъстоятелно ;/.

Град
    Dreamland
    Като шега е добре, ама е дебилна и несъстоятелна ;/.
    Добре ли си, брат?

П.П. Защо никой не иска да дойде с мен на КНА? Не хапя.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си