- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
е ясно, де - аз все пак да уточня
Арисе свилвай на чалми. Те са бъдещето
Харесват ми. Добродушни изглеждат. Особено бежанките. Не са обременени от западните капризи.
ти не четеш, блабалаки. Ясно си написала мъжете като цяло и влюбена жена. Това са 2 напълно различни неща, защото да си говориш пред бро-тата за някоя пръдла на улицата е едно, да говориш за момичето, в което си влюбен е друго. Да, разбира се, че се използват думите гъз/цици/ковра/потка и т.н. но това е просто начина ни на общуване. Не се среща често жена да говори по този начин, докато всеки (ай всеки втори да не се засегнете за генерализация пак) мъж говори така. Напълно нормално е![]()
А другото за отношението и поведението съм напълно несъгласен. Щото отношението обикновено не печели никой.
+1 и аз си мислех,че любовта била достатъчна...ама уви..
Аз също имам въпрос към дамите.Като изказвате всичките тези претенций ,вие поставихте ли е за секунда на мястото на автора ? Сигурен съм,че не...Но хайде сега да го направим..представете си че сте на негово място..
Не сте се родили красиви,ами даже сте супер не привлекателни..цял живот опитите ви да имате нормални човешки отношения с другият пол са завършвали със смях в лицето или дори по лошо дори не сте имали шанс да говорите с човека който харесвате,щото има толкова много по добри от вас,че някой много отчаян човек би ви обърнал внимание...Е вие сте борили да се промените да се подобрите ..но резултата е не достатъче и все един същи пълен игнор от другите хора ...
Представете си в позиция в която НЕ ВИЕ ИЗБИРАТЕ а вас ви избират...бас държа ,че тва не ви се е случвало..най-много един път в досегашният ви живот...но си представете че това за вас е ежедневие ?
Хайде сега ми отговорете как вие бихте се чувствали на мястото на автора ?
Да много е лесно да стойш от страни и да даваш съвети колко е зле някой и кво не е направил за да стане по добър..но като се поставите на неговото място нещата не са съвсем така..защото само с промяна не става..Да важно е да имаш самоуважение и да се победиш себе си и предубежденята си ..но ако света воъбще не зачита това то губи значение щот все пак не живеем сами.Мислех, че искате да кажете ,че любовта между хората е важна...и че ако се обичате истински все ще намерите решение на материалните проблеми стига да сте заедно..но вие си говорихте за преспективата в мъжа ви,за опората в него и прочие...да а вие като искате всичките тези неща ..готови ли сте да ги дадете ?
Защото в една истинска връзка основана на любов двамата са напълно равни..няма мъж,няма жена..и двамата се борят равнопоставено за връзката...защото ако няма равнопоставеност...не говорим за любов ,за някво чувсто на влюбване с интрес и условия...а любовта условия НЯМА ! Няма ''ще те обичам'' ,ако ...
Последно редактирано от GuardianAngel : 10-09-2015 на 18:59
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Сигурно и преди съм си казвала, от мъжа до мен се иска да изкарва пари толкова, че да може да живее като средна класа европеец. Да си гледа собствения живот прилично. Аз ще гледам да изкарам толкова, или повече. Важно ми е да е мъдър и емоционално стабилен, да не кръшка ( ако толкова иска нещо, нали, поне да сме двамата с мацката, да не я пази само за себе си ), да ме обича, аз за сметка на това ще го обожавам и ще се правя на малко люпопитно момиченце.
Както 102 ми каза в чата веднъж, тип "жалко, че не съм педофил".
Ениуей, за мен е важно мъжа да се самоиздържа и да не е на ръба - от финансова гледна точка - от другите - там искам повече, ама искането ми не е тип - искам от теб това, това, това и това - харесвам си мъже, които знам, че ще обичам такива, каквито са, без да натяквам недостатъци, без да ги виждам всъщност, защото приемам индивида като едно цяло - искането тип натякване е ужасно, заради това си стоя сама, когато няма материал.
Нз, като цяло по темата - или е мъжЪТ, или не е мъжЪТ ( онзи, с когото сте преживяли сходни неща, минали сте през сходни етапи и можете да се асоциирате един с друг ) , другите каквото искат да правят.
Едит; Аурис, да не решиш, че те хейтвам :д Разбрах, че си писал, покрай общия чат, и специално влязох :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Кога? След сто години ли?! Може би - ако успея да забогатея достатъчно към 40-50... тогава пък няма да ми става вече и дори с виагра няма да усещам нищо и няма да има смисъл, дори и да имам достатъчно пари
!
Защото подсъзнателно се срамуват от това което правят и не искат да го признаят открито! Мерилин по едно време загуби контрол и си изпя всичко.
Само допреди 30-ина години това се считаше за нормално и дори днес в много от домовете все още си счита за нормално. Дори баща ти сигурно е отгледан точно с тази нагласа!
Ти си първият потребител, който използва този израз в темата - сигурно е съвпадение или просто "гузен негонен бяга"!
Вие жените ни обсъждате физически и с подробности дори повече отколкото ние обсъждаме вас! Казвали са ми го хора с опит, а твоят опит явно не е голям!
Наясно ли си че за това трябват поне 1000-1200 евро на месец?! Живяла ли си поне седмица на запад от Калотина?
Последно редактирано от Грозния : 10-09-2015 на 21:52
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да говрориш на различни "интелектуални" теми невинаги изисква да си умен, може да си начетен, мн относителни са умен/глупав. (Напоследък, като си изсмукаха от пръстите и булшита с емоционалната интелигентност, съвсем.)
Аз лично държа да има нещо на 2-я етаж. Не мога да си представя да съжителствам дълго с човек, на когото възможностите му за разговор се простират до там, да обсъди времето навън. Просто зависи какво включваш в графата "кара ме да се чувствам добре".![]()
Ползвам въпроса ти, за да се изкажа директно относно потенциала и перспективността.
Второто не е непременно следствие от 1-то. Добре ще се чувствам, ако има 1-то, второто е негово желание. Не всички са готови да си дават задника в големи корпорации, примерно, и да правят компромис с принципите си или времето със семейството си, за да бъдат по- перспективни и да печелят повече.
Никога не съм разбирала двойките, при които мъжът работи някъде на майната си и си идва по 2 пъти в месеца да види семейството си. Като сте толко лудо вклюбени и сте си опора, защо не го викнете да си е при вас, да работи близо и.. да печели по- малко.
Впрочем, смятам, че темата е ебавка, никой, дори най- отчаяните не се жалват така, дори виртуално. Няква евтина провокация с дъвкани по хиляда пъти твърдения.
Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2015 на 22:25
Грозния ето тук не съм съгласен с теб..точно за тва става въпрос в темата,че вече не живеем в онова време.Жените искат да могат и да се развиват а не да са просто домакини..дори аз не искам жена ми да просто домакиня искам заедно равнопоставено да се борим за връзката си...аз също се кефя да правя някви неща в дома си чистене,подрежадане и прочие...всички тея отговорности във връзка отново са общи.Тея неща са отживелица.Жената трябва да ти е огледало ,както и ти на нея и да не се питаш постоянно дали тя би направила това или онова за мен...а това воъбще не се ограничава само с домакинстването..тя не ми е слугиня..
Пантера воъбще не говорех за единият секс...дори не говорех специално за жените,а затва,че от неговото положение шансът да ти бъде обърнат внимание е много малък..и това ,че някой хора никога не са имали този проблем в живота си..и без да се поставят на мястото на другия е лесно да се съдиВсъщност това е проблема на обществото,че никои не се поставя на чуждото място ...всички ние забравяме,че можехме да сме там...и тогава не бихме съдили за нещата толкова едностранно...
Колкото до безусловната любов...аз мисля ,че освен нея друга май няма..ДА в тоя извратен и изкривен свят тя трудно вирее..но трябва да се стремим към нея поне тези, които осъзнават съществуването и...да трудна е..почти невъзможна в материалният свят...но ако двама души са на едно ниво на развитие и израстване това си е съвсем възможно нещо.. но права си това е друга тема...и не е за тук.Но го казах защото всички избягват това ,че на първо място е това да си другия,важните сте вие двамата и това което има между вас и никой друг не ви кара се чувствате по същият начин ...и чак след това нещата от битовизма....но нещата от живота се слагат на първостепена позиция и това разяжда всичко и почва да ми мяза на няква сделка а не на връзка.
Не така пренебрежително)
Разните девойки са си изградили впечатления с помощта на информация, споделена тук, във форума, от няколко от потребителките, пишещи в темата. Това ги е провокирало да уточнят, че разчитат на себе си.
Просто задържат обясненията за себе си от елементарно уважение.
Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2015 на 22:42
Е, добър ден. И чак пък безусловна любов... Любовта не е нищо повече от химични реакции в мозъка. Другото са красиви измислици от приказките и отдавна не са приложими в реалния живот. Това, за което говориш, могат да го "изпитат" само някакви отчаяни от живота нещастници, които са срещнали такива като тях или някой нормален се е смилил над тях, и се хващат като удавник за сламка.
Интересно говориш за нещо ,което не си изпитал и просто го отричаш ?
Неприложимо да...невъзможно не.Това е така защото повечето хора просто избират лесният начин и не желаят да си напънат дупето за нещо по истинско...
Ма нали е по-приложимо да си направим един списък : искам да можеш тва ,тва ,тва и тва и да си такъв такъв и такъв,ако не си ще си намеря по-добър и няма да си давам зор.То затва отношенията на хората са на тоя хал..
Не мисля ,че само някви нещастници и бедни душици го ''изпитват'' тва...ако ти не си го изпитвал не е редно да съдиш другите който се стремят към това ,което ти смяташ за безполезно и не дръзваш да опиташ..може би те е страх ,че ще се провалиш ?
Не съдя никой. Няма лошо да вярваш и да имаш идеал, сладките илюзии правят живота по-лек и приятен. Само че светът ще ти напомня каква е действителността. И отношенията между хората са си много добре, защото вече се основават на нещо истинско и реално, а не на измислени "чувства", които замъгляват съзнанието. А истината често не е особено красива, нали?