.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Съвсем друго нещо е втория ти линк. Обясних ти разликата, а и в описанията в самите линкове е обяснено. Ако искаш, да се хванем на бас и да ги купим двете. Който изгуби ги плаща и черпи една бира.

Ръждопреобразувателят няма нищо общо с ацетона.
    Дори и да не направи язви, повърхността става матирана и "замазана" след подобно изпълнение с агресивен за пластмасата препарат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако искаш, да се хванем на бас и да ги купим двете. Който изгуби ги плаща и черпи една бира.
    Става, само накарай калпазанката да си даде адреса.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Става, само накарай калпазанката да си даде адреса.
    Кво общо има хладилника с това, че двата препарата са различни? Аз казах, че не съм сигурен дали ръждопреобразувателя ще постигне желания ефект и че това. Просто това, за което ти говориш е друго от това, за което аз говоря.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Кво общо има хладилника с това, че двата препарата са различни? Аз казах, че не съм сигурен дали ръждопреобразувателя ще постигне желания ефект и че това. Просто това, за което ти говориш е друго от това, за което аз говоря.
    Аз моята цел я постигнах, калпазнката ме покани на гости, ти не знам защо реши, че пиша по друга причина.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Аз моята цел я постигнах, калпазнката ме покани на гости, ти не знам защо реши, че пиша по друга причина.
    Моята цел беше да си получа бира... Или от теб, или от калпазанка, или от двамата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си