Първоначално написано от
GuardianAngel
Прочетох досегашните коментари по диагонал,че са доста,но ми направи впечатление,че хората дето изневеряват казват следното : Не ми стигаше тва ,не бях щастлив/а ,бяхме се изчерпали,беше ме ядосал...добре ле...Като не ви вървят връзките и усещате накъде духа вятъра и че сте привлечени от някой друг...ми разделете се бе деба ,пък после правете квото искате на воля...АМА НЕ...как да стане : единият ви обича..за другият е секс...искате си ''Здравата връзчица'' където всичко е подсигурено и макар и вече счупено ако продължи бонус за вас докато намерите следващият.
Колкото и смешно да излгежда дори един шибан СмС..с текст всичко между нас свърши преди да спите с друг е по добре..от това което смятате да напрвите след Смс.
Обяснявате че живота бил такъв...ми хората са го направили такъв,ма дай щото хората го правели и ние да си извиним постъпките със същото..няма такова лицемерие... Има хора които никога не са изневерявали..Значи можело бе....
Напълно съм съгласен с мненията на Дреид...изневярата е знак за слабохарактерност,липса на воля и самоуважение..и най-вече към човека който твърдите или сте твърдяли ,че обичате.Всъщност ако обичаш някой истински дори самата мисъл за изневяра не се появява..това трябва да е знак..но кой ли да го гледа..
И да изневярата е равносилна на убийство..убийство на вътрешният свят на партниора ти..цялото ДОВЕРИЕ(най-важната дума)..всички мили думи които си му казвал..стават едно голямо нищо...всичко в което човека до теб е вярвал в известен период от живота си става една голяма лъжа..
Като не върви една връзка..ми поемете отговорност кажете на другият..или оправете нещата ако е възможно или нещо лиспва или се разделете...ПО ДОБРЕ ДА НАРАНИШ С ИСТИНА ,ОТКОЛКОТО С ЛЪЖА...та разделете се и правете квото сърце ви сака...