.
Резултати от 1 до 25 от общо 222

Threaded View

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Верена Виж мнението
    Въпросът се поставя - какво правим, когато обожаваш човека до себе си, но въпреки това той не може да задоволи една или друга твоя нужда? Ти искаш да си с него, не би го оставил в никакъв случай, но ти се иска да бъдеш напълно щастлив, задоволен. Повечето хора си намират сексуален партньор (2-3...), който пазят в тайна, ако половинката им не може да приеме идеята. Трябва ли да се забрани на тези хора да бъдат истински щастливи и пълноценни личности? Трябва ли да ги принудим да живеят с празнина в себе си, вечно туптяща, изгаряща? Нима не искаме всеки член на обществото да допринася със 100% от способностите си във всяка сфера - работа, семейство, благотворителност... Един незавършен човек, вечно търсещ и копнеещ за още нещо, не би бил способен да ги даде.
    Мила ми да те питам аз нещо...хората дето са бедни и нямат какво да ядат дори да не говорим за някви битови удобства..да вземат да крадат ,че да си набавят достатъчно..що трябва да ги лишаваме да се чувстват пълноценни членове на обществото тъкмо и професия ще си имат...Как ти звучи ? Оправдаваш човека до себе си или себе си..не знам това..но оправданията ти са смотани...и се чудя как воъбще си вярваш...Ама нали знаеш те хората в днешно време ИСКАТ да бъдат лъгани ,че да живеят по-лесно с реалноста ,която не им харесва и в която не искат да поемат отоговорност за живота и постъпките си !
    Понеже ти четох пъврият пост..ми нека ти кажа нещо това,че си допълваш нещо от някъде за да се чувстваш ''пълноценен''..е нищо повече от неискренност ,безотговорност и егоизъм.А тези трите неща са всичко друго ама не и любов...
    Свобода е едно - Свободия съвсем друго.Как може да обичаш някой и да приемаш това за нормално ?Къде точно се изразява любовта в случая не разбирам ? Нали идеята на връзката с някои е да си с него възоснова на това,че този човек ти дава всичко,което другите нямат възможност да ти дадат..доверие ,сигурност ...и най-вече пълно отдаване ?
    Заква празнина говориш..тва е лицемерие и страх от това дали ще си намериш някой друг ''Достоен''...Като някой не ти дава всичко има решение...разделете се..Нали Обичаш...освободи човека да си намери щастието ако ти не си достатъчен...А не най-егоистично да си мислиш ,че ти си Неговото Щастие на всяка цена и за да е така трябва да му дадеш да прави квото си иска..с условието да ти казва.И защо да ти казва ? за да си направиш бърза равносметка дали другият му партниор не е по добър от теб...и дали скоро време няма да видиш бялото знаме...
    За каква туптяща празнина говориш..никои не те кара да си с някой на сила..ако искаш секс бъди необвързан прави го с които искаш..като се обвържеш се разбира край на тея неща...ако не ти отърва ,ще говориш сладки приказки на ''партниора си'' и с устните с които го целуваш и му казваш ,че го обичаш..ще целуваш друг и ще му казваш колко ти е яко с него...пфффф ...догнуси ми се само като го пиша..по цял ден гледам и работя около кръв ,урина и други кофти гледки в болницата..ама някой хора явно прага им е по висок...
    Моля те не бъркай зависимост с обич !
    Последно редактирано от GuardianAngel : 10-21-2015 на 22:11
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си