.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 289 от общо 289
    Супер фен
    А тия тупани от САЩ могат за разнообразие да спрат ту едните, ту другите да изкарват 'борци за свобода' дето след някоя година се оказват главорези.

Ей го оня клип, който постнах малко по-нагоре - тия същите, дето обезглавяват бойци на ИД, са няк'ви доброволци и те, не редовна армия. И тях въоръжават. Тотална дебилщина.

Путлер не мога да го дишам, ама ако вземе да изчисти цялата зона от всякакво оръжие и да изрита Щатите от района добре ще направи. Тотално неадекватни се доказаха във всяко отношение, та даже и Турция е на път да хвърли топа и да се превърне в типичен арабелски кенеф, пак с тяхна подкрепа. Ататюрк сигурно се въргаля в гроба.

Aurisa с неговата злоба е много по-голям варварин от тея в ИД. И е неун атеист. Лайно е гей. Капиталист и смешник. Пълен нацист.

Мега фен
    Много се забавлявам как американците даже и НАСА впрегнаха да ръси простотии, защото Путин ще говори при откриването на ООН и тия кравари се опитват да отвлечат вниманието.

Голям фен Аватара на ReguL
    ауриса започна леко да лавира между позициите или така ми се струва?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Каква гражданска война, беше отначало, после нещата се изкривиха доста и какво като са от тяхната народност, те позиция/виждане, как да се развива тая държава нямат ли? Поредното доказателство, че религията е возилото на глупаците.
    Последно редактирано от yakuza_ : 09-27-2015 на 16:53
    n00bs

Голям фен Аватара на ReguL
    и един атеист би могъл да е крайно фанатичен спрямо идеите си

Мега фен
    В Ирак се завърнаха първите бежанци, разочаровани от Германия
    Германия не се оказва обетованата земя за немалко иракски бежанци, които предпочетоха да се върнат в страната си вместо да търпят униженията и несгодите в Европа, пише британският. „Телеграф“.
    http://www.bgnes.com/sviat/evropa/4381734/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    В Ирак се завърнаха първите бежанци, разочаровани от Германия
    Германия не се оказва обетованата земя за немалко иракски бежанци, които предпочетоха да се върнат в страната си вместо да търпят униженията и несгодите в Европа, пише британският. „Телеграф“.
    http://www.bgnes.com/sviat/evropa/4381734/
    вземи мисли малко, че се излагаш
    Това е фалшива история, може би щях да и имам малко доверие, ако не бяха направили фаталната грешка да напишат, че върналите се са Язиди. Това е все едно през втората световна война евреи избягали от Германия да се върнат в Германия, защото не им харесвало някъде другаде. За никва икономическа изгода не може да става въпрос, когато целия ти етнос е подложен на тотален геноцид от ИД

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    вземи мисли малко, че се излагаш
    Това е фалшива история,
    Ми аз не съм изказвал мнение по статията, иначе може и да си прав.

-------------------------------

Орбан: "Да питаме европейците какво мислят за мигрантите
    Крайно време e в дебата за миграционната политика да включим и самите европейци, защото това, което се случва днес не е било одобрявано от тях. Ние не сме ги питали какво мислят по този въпрос.
    Преди всичко трябва да признаем суверенитета на народа при решаването в какво общество иска да живее."

Мега фен
    не е нужно да изказваш мнение, достатъчно е да сложиш няква измислица, къв е смисъла

Мега фен
    Коледна вълна: Германия връща десетки хиляди бежанци на Балканите
    http://www.blitz.bg/news/article/371267

предава БГНЕС, като се позовава на AP АП е единствената западна медия, която пише проверени неща, но мен ме мързи да проверявам дали тия от БГНЕС са цитирали/превеждали точно

Мега фен
    Багдад отряза Вашингтон за спецоперации на негова територия

http://www.blitz.bg/news/article/371286

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    лелеее, тва в детската градина на какви работи ги учат, а пък ние си играхме на "пускам, пускам кърпичка".

ПП: аурисе, ти няма ли да си дадеш агнето да го колне тва дИтенцИ, с големия нож.
    Последно редактирано от defender : 10-28-2015 на 19:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си