- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е бременна-помогнете
Аз мисля че постъпвате правилно! Просто ще ви се наложи да порастнете и да станете отговорни малко по-рано от връстниците ви. Бъдете сериозни и работете здраво и всичко ще се нареди и се надявам да сте щастливи! Много е важно в случая, че и родителите ви подкрепят. Станалото-станало детето си е ваше - обичайте го! Сигурен съм, че след години няма да съжалявате, че сте решили да си го гледате! Успех!
Това не е ли по-добре, отколкото да го убият или да го дадат за отглеждане в дом за сираци?!
Последно редактирано от Грозния : 11-01-2015 на 17:58
Законово може и да не е убийство, но биологически си е прекратяване на вече създаден живот. Изхвърлените при чикия (или мокър сън) сперматозоиди не могат да създадат човешки живот самостоятелно. Същото е и с менструацията при жените - все едно да кажеш че е убийство. Яйцеклетката и сперматозоидите си имат срок на годност и ако не се стигне до оплождане, те така или иначе се изхвърлят от тялото за да освободят място за нови. То си е като консуматив.
Ти си поредният безотговорен хлапак! Животът не свършва, а започва с раждането на дете. Поне по-смислената част от живота на родителите! На който му се купонясва и не е готов да поема отговорност, да мисли навреме!
Последно редактирано от Грозния : 11-01-2015 на 18:39
И кое започва с раждането на дете? Проблемите нали? Още повече ако дори не си пълнолетен и целият ти живот е пред теб. Помисли си, братлеИли нямаш възможност да купонясваш и да забиваш, и ще скочиш на първата, която се излъже да си легнете и ще й направиш дете, за да си го гледате?
Всеки, който е "За" аборта, вече е бил роден веднъж..