.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от matrinnn Виж мнението
    Родителите са я подкрепили и тя реши да задържи бебето.Щастлив съм,защото и аз това исках.Радвам се,че няма да прави аборт,а е смела и ще реши да го роди.За училището ще мине на самостоятелно обучение и ще си учи в тях,само за изпити ще ходи.Аз ще си ходя редовно на училище,а работа ако си намеря може и да почна да кажем като сервитьор или барман.Парите,които ще получавам ще ги давам само за бебето,а моите родители ще си живее при тях докато не навърша 18години.Всъщност аз все още не съм говорил с тях,когато се върнат в града тогава,надявам се да ни разберат,защото решението вече е взето от наша страна !
    Браво !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Браво !
    Смяташ ли,че постъпваме правилно ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от matrinnn Виж мнението
    Смяташ ли,че постъпваме правилно ?
    Аз мисля че постъпвате правилно! Просто ще ви се наложи да порастнете и да станете отговорни малко по-рано от връстниците ви. Бъдете сериозни и работете здраво и всичко ще се нареди и се надявам да сте щастливи! Много е важно в случая, че и родителите ви подкрепят. Станалото-станало детето си е ваше - обичайте го! Сигурен съм, че след години няма да съжалявате, че сте решили да си го гледате! Успех !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тва бебе ще бъде отгледано от богатите си баби и дядовци, ако въобще са богати, ако знаеш кво значи работа и пари на 17.
    Това не е ли по-добре, отколкото да го убият или да го дадат за отглеждане в дом за сираци?!
    Последно редактирано от Грозния : 11-01-2015 на 17:58

Аз мисля че постъпвате правилно! Просто ще ви се наложи да порастнете и да станете отговорни малко по-рано от връстниците ви. Бъдете сериозни и работете здраво и всичко ще се нареди и се надявам да сте щастливи! Много е важно в случая, че и родителите ви подкрепят. Станалото-станало детето си е ваше - обичайте го! Сигурен съм, че след години няма да съжалявате, че сте решили да си го гледате! Успех !
    Това не е ли по-добре, отколкото да го убият или да го дадат за отглеждане в дом за сираци?!
    Аборта до третия месец не е убийство. Все едно ти като си биеш чикия да убиваш хиляди деца.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аборта до третия месец не е убийство. Все едно ти като си биеш чикия да убиваш хиляди деца.
    Законово може и да не е убийство, но биологически си е прекратяване на вече създаден живот. Изхвърлените при чикия (или мокър сън) сперматозоиди не могат да създадат човешки живот самостоятелно. Същото е и с менструацията при жените - все едно да кажеш че е убийство. Яйцеклетката и сперматозоидите си имат срок на годност и ако не се стигне до оплождане, те така или иначе се изхвърлят от тялото за да освободят място за нови. То си е като консуматив.
    Цитирай Първоначално написано от z1p0 Виж мнението
    Скачайте на аборта бе, братле, ти нормален ли си? К'во бебе на по 16-17 години? Ти знаеш ли, че животите и на двама ви свършват ако го родите т'ва бебе ??
    Ти си поредният безотговорен хлапак! Животът не свършва, а започва с раждането на дете. Поне по-смислената част от живота на родителите! На който му се купонясва и не е готов да поема отговорност, да мисли навреме!
    Последно редактирано от Грозния : 11-01-2015 на 18:39

Ти си поредният безотговорен хлапак! Животът не свършва, а започва с раждането на дете. Поне по-смислената част от живота на родителите! На който му се купонясва и не е готов да поема отговорност, да мисли навреме!
    И кое започва с раждането на дете? Проблемите нали? Още повече ако дори не си пълнолетен и целият ти живот е пред теб. Помисли си, братле Или нямаш възможност да купонясваш и да забиваш, и ще скочиш на първата, която се излъже да си легнете и ще й направиш дете, за да си го гледате?

Всеки, който е "За" аборта, вече е бил роден веднъж..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си