.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Не мога да се допитам до познати,защото не сме казали на никого.
    Отделно,аз искам бебето,защото не искам да принуждавам приятелката ми да стане убийца.Аз я принудих да го правим без презерватив и за това не искам тя да страда един ден за причинения аборт.От друга страна тя не иска бебето,поради причини,че не иска да отнася подигравки на училище,не иска да си проваля живота на 16 и не иска да се задължава да гледа бебе вместо сега да ''живее''.За това се надявах да получа тук адекватни съвети.Нямам нищо против да стана баща на 16 и както казах по-горе родителите и имат възможности все пак ще им е внуче,защо да не помагат за отглеждането му ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от matrinnn Виж мнението
    Отделно,аз искам бебето,защото не искам да принуждавам приятелката ми да стане убийца.Аз я принудих да го правим без презерватив и за това не искам тя да страда един ден за причинения аборт.От друга страна тя не иска бебето,поради причини,че не иска да отнася подигравки на училище,не иска да си проваля живота на 16 и не иска да се задължава да гледа бебе вместо сега да ''живее''.
    Ти си изключително безотговорен! За първа бременност е изключително опасно да се прави аборт, но ти си я принудил да правите секс без презерватив. И защо?! Да се правиш на много готин!?
    Ако тя абортира сега, има голям риск да не може да има деца отново. Ако все пак момичето се навие да износи бебето, приготви се да станеш самотен татко, защото това заслужаваш. Лошото е, че бебето не заслужава да страда заради вас!
    Кажете всичката истина на родителите си - твоите и нейните възможно най-скоро. Ако загубите време, някои от възможните решения ще станат невъзможни, незаконни и дори опасни!
    Разбирам че е тежко, но ако имате подкрепата на родителите си се оженете и си гледайте бебето! Добре дошли в света на възрастните!

Цитирай Първоначално написано от matrinnn Виж мнението
    Отделно,аз искам бебето,защото не искам да принуждавам приятелката ми да стане убийца.Аз я принудих да го правим без презерватив и за това не искам тя да страда един ден за причинения аборт.От друга страна тя не иска бебето,поради причини,че не иска да отнася подигравки на училище,не иска да си проваля живота на 16 и не иска да се задължава да гледа бебе вместо сега да ''живее''.За това се надявах да получа тук адекватни съвети.Нямам нищо против да стана баща на 16 и както казах по-горе родителите и имат възможности все пак ще им е внуче,защо да не помагат за отглеждането му ?
    За жалост фактите са налице и трябва да вземате решения бързо. С доктори,пари,разговори с родители и т.н / Абортите с вакуум се правят до 12 г.с ,но колкото по-рано толкова ще е по-добре за приятелката ти.Вие сте на такава възраст ,че не можете да се оправите сами,затова просто поговорете с някой от вашите.Ще трябва съгласието им за аборта и пари (предполагам че не можеш да и ги осигуриш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си