- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е бременна-помогнете
Не не исках да се правя на готин,просто наистина презерватива пречи, и нито на мен,нито на нея и е удобно.Знам че е опасно за това искам да задържи бебето,но от вчера тя не си вдига телефона.Нея я е страх да говори с родителите си.Аз с моите мога да говоряя не ме е страх.Но тя е много депресирана и ми е ужасно ядосана. Но аз мислех,че ще мога да свърша извън нея просто явно не съм достатъчно опитен.
А сега пречи ли ви!? Сега удобно ли ви е и на двамата!? Лошото е че вече е късно!
Ако наистина не те е страх, кажи на вашите още тая вечер и утре отиди да го кажеш и на нейните! За пръв път в живота си постъпи като мъж! Колкото повече отлагате и бавите, толкова по-малко време за мислене и възможни решения ще имате. Каквото и да решите, няма да се мине без знанието и нуждата от подкрепата на родителите ви! Дори за аборт, тя е непълнолетна и трябва да се направи в болница със съгласието на родителите и!
Знаеш ли колко татковци са мислели така?! Може и ти самият да си се появил на тоя свят по тоя начин! Дори да не "свършваш вътре", пак може да я забремениш, щом си го вкарвал (предеякулационна течност)! Възможно е и без да си го вкарвал, ако свършиш на вагината и потече навътре! Малка вероятност, но не е невъзможно!