.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Не не исках да се правя на готин,просто наистина презерватива пречи, и нито на мен,нито на нея и е удобно.Знам че е опасно за това искам да задържи бебето,но от вчера тя не си вдига телефона.Нея я е страх да говори с родителите си.Аз с моите мога да говоряя не ме е страх.Но тя е много депресирана и ми е ужасно ядосана. Но аз мислех,че ще мога да свърша извън нея просто явно не съм достатъчно опитен.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от matrinnn Виж мнението
    ...просто наистина презерватива пречи, и нито на мен,нито на нея и е удобно.
    А сега пречи ли ви!? Сега удобно ли ви е и на двамата!? Лошото е че вече е късно!
    Нея я е страх да говори с родителите си.Аз с моите мога да говоряя не ме е страх.
    Ако наистина не те е страх, кажи на вашите още тая вечер и утре отиди да го кажеш и на нейните! За пръв път в живота си постъпи като мъж! Колкото повече отлагате и бавите, толкова по-малко време за мислене и възможни решения ще имате. Каквото и да решите, няма да се мине без знанието и нуждата от подкрепата на родителите ви! Дори за аборт, тя е непълнолетна и трябва да се направи в болница със съгласието на родителите и!
    Но аз мислех,че ще мога да свърша извън нея просто явно не съм достатъчно опитен.
    Знаеш ли колко татковци са мислели така ?! Може и ти самият да си се появил на тоя свят по тоя начин! Дори да не "свършваш вътре", пак може да я забремениш, щом си го вкарвал (предеякулационна течност)! Възможно е и без да си го вкарвал, ако свършиш на вагината и потече навътре! Малка вероятност, но не е невъзможно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си