- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е бременна-помогнете
Като вече оплодената яйциклетка е създаден живот, тогава ми я извади от корема и я отгледай навън. Ама внимавай да не я надтъпчиш.
И кое започва с раждането на дете? Проблемите нали? Още повече ако дори не си пълнолетен и целият ти живот е пред теб. Помисли си, братлеИли нямаш възможност да купонясваш и да забиваш, и ще скочиш на първата, която се излъже да си легнете и ще й направиш дете, за да си го гледате?
И какво пречи да купонясваш като имаш дете ? Нищо ! Нали все пак детето има и баба и дядо и те ща помагат.
Пич, виж дано темата ти е истинска. Ако е така, много си загазил човече. Сега ще ти кажа защо: Моята майка ме е родила на 17г. тоест е забременяла като твоето момиче на 16. Съгласен съм напълно, че аборта е много лошо нещо, но повярвай ми това е правилното решение. Знаеш ли какво се е случило с моята майка и моя баща който е бил на 18. Ами след като съм се родил, те са се развели. Просто на тази въздраст вие не можете да поемете тази отговорност да гледате дете. И от там тръгват дразгите и от там се стига до развод. Пиша ти пич, от опит. Да аз сега съм жив и здрав човек и нямаше да ме има ако майка ми беше направила аборт, но не питай какво тя е преживяла да се грижи за дете на 17 години. Ужасно е. Мене ме отгледаха баба и дядо, за което ще съм и благодарен цял живот. Голяма отговорност е и ще съжеляваш много ако си оставите детенцето на баба и дядо. Ще го усъзнаеш по-късно.
Пич имах същия проблем само където моята приятелка направи аборт, наистина е не приятна ситуация, когато и двете страни не са го искали умишлено, но ако ти го искаш а приятелката ти не го иска не я карай на сила, иначе независимо от това какво решение ще вземете това нещо никога няма да го забравиш както ти така и тя.
Честито !! Дано се справите и накрая,здраво и щастливо бебче на финаала !!!
Не се ли радваш че майка ти не е направила аборт и че си жив?!
Ами не е като да ходиш на дискотека и е ужасно откъм грижи и липса на свободно време, но е и хубаво да се грижиш за детето СИ! Който няма отговорност да ползва презерватив (или поне един ескапел бе хора!), за да може да "купонясва", да си поема последствията после!
Презервативи ползвахте ли? Някакви други противозачатъчни от какъвто и да е вид ползвахте ли? Ако си направил белята, ескапел купихте ли? Знаехте ли "как се правят бебетата"? Я кажи пак, дали не е било умишлено!
Подкрепям!
Жалко е, че толкова малко хора приемат раждането на дете като щастливо и хубаво събитие!
Аз се чувствам по-виновен от приятелката си,защото когато свърших в нея,не и казах,а и тя си беше подпийнала и не усети.А ако и бях казал,със сигурсност щеше да си купи Ескапел,но ми беше гадно да и призная.После като и казах,беше твърде късно..Но сега съм щастлив ! Тя също !
Всеки, който е "За" аборта, вече е бил роден веднъж..
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря!)
За жалост фактите са налице и трябва да вземате решения бързо. С доктори,пари,разговори с родители и т.н / Абортите с вакуум се правят до 12 г.с ,но колкото по-рано толкова ще е по-добре за приятелката ти.Вие сте на такава възраст ,че не можете да се оправите сами,затова просто поговорете с някой от вашите.Ще трябва съгласието им за аборта и пари(предполагам че не можеш да и ги осигуриш)