.
Затворена тема
Страница 33 от 95 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 2365
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ако слушате ауриса, ще изкара и Германия най-прогнилата държава и народ в червата
    хър дър нямам кво да кажа

хър дър статистическите данни не важат щом ауриса ги е постнал

агрономче

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    В Португалия са позволени. Откакто са ги позволили, употребата е паднала.
    Каква е тая обратна логика.
    А ако декриминализираме убийствата, дали насилието ще спадне?
    А ако позволим наркотиците и им направим една готина реклама, дето да се върти нон стоп по телевизията, дали ще спадне? Ако декриминализираме наркотиците и в дискотеката приятелчетата на детето ти му казват колко и готино да се друса, дали няма да се надруса? А доколкото знам хероина е силно пристрастяващ наркотик, не е безобиден.

Мега фен
    Ако позволим да се кара с 200 км/ч в градска среда или позволим на шофьорите да не спират на пешеходна пътека, или на знак стоп, то произшествията дали ще спаднат или нещата ще отидат към хаос? Обясни ве аурисе, обясни ми диаграмата, как я разбираш?
    Последно редактирано от defender : 11-04-2015 на 19:11

Мега фен
    От това излиза, че ако киното е без пари, то ще се увеличи броя на хората, които искат да си плащат за филма просто благотворително. Защо ни вземат тогава пари, така травмират клиентите.

баси, изведнъж ауриса ми разясни жиота, Ще си помисля.
    Последно редактирано от defender : 11-04-2015 на 20:04

Мега фен
    ЧОВЕК НА ГОДИНАТА

КРИТЕРИИ ЗА ИЗБОР
    Всеки може да номинира. Могат да бъдат номинирани хора или организации.
    Дейността – постъпка или практика, трябва да отговаря на критериите, изброени по-долу.
    Тези критерии са алтернативни – не е необходимо кандидатът да отговаря на всички тях.

Да е прецедент в правозащитната сфера.
    Да има значителен потенциал за обединяване и развитие на обществото.
    Да вдъхновява към действие.
    Да се отличава с гражданска доблест.
    Да е новаторска и оригинална.
    http://www.humanoftheyear.org/

ПП: Съгласни ли сте да номинираме ауриса? Пише, че кандидата не е задължително да отговаря на всички критерии, но аз мисля, че ауриса отговаря на всички.

Аурисе, учителю!

Мега фен
    ауриса вече е печелил тая награда, два пъти поред, няма нужда, да дадем шанс и на някой не толкова голем расист и малоумник

Мега фен
    Проф. Георги Лозанов от СЕМ: Думата "циганин" не е предмет на санкции от закона

да се знай........

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    голем расист и малоумник
    Според мен ауриса е интелигентен, уравновесен, нестандартен. Просто често има по-различно мнение от нашето, което е прекрасно. Друг е въпроса, че това мнение по някога се изразява в идеи като "защо да не сложим данък на въздуха". Както и да е, но ауриса е нужен събеседник.
    Последно редактирано от defender : 11-06-2015 на 11:59

Мега фен
    Другото което е човека получа 3к заплата, ама има хора дето тия пари ги получават 3-4 месеца, ама човека иска данък въздух да слага за да го пречиствал. Ами хубаво, ама тия хора с малките заплати какво да правят (и забележи, тия хора не са мързеливи, просто толкова са им силите), така, че не мисли за другите, мисли за другите само ако става въпрос за сексуалните им права, ама иначе на бедния и данък на въздуха ще сложи, иначе много толерантен.

Мега фен
    Чета един човек го уволнили на 56 години, до ходил да се преквалифицира, пазара го изисквал! Ми да ти пикам тогава и на пазара, кво да прави тоя човек. А този същия дето го уволнил, утре се показва па телевизията да ми защитава правата на костенурките в Камбоджа, братче. Мега толерантния еко защитник.
    Последно редактирано от defender : 11-06-2015 на 12:28

Мега фен
    Абе дефенди, ти още ли вярваш в руските православни ценности, или станаха само православни ценности?

Мега фен
    Ми те винаги са били само православни, няма "руски" православни ценности, те са всеобщи, за който вярва в тях разбира се, всичко е на доброволни начала.

Мега фен
    търнале, ти като се пенсионираш ще вземеш ли 20 заплати накуп?
    Последно редактирано от defender : 11-06-2015 на 22:48

Мега фен
    Аз пари за бира нямам, ти 20 заплати. Да му еба майката.

2.5 милиона българи работят в чужбина.
    Лично и персонално да еба майката на всеки един.
    2 милиона работят у нас.

тЕЗ капиталисти след време сами ще почнат себе си да се изяждат един с друг, до 5, 6 години ще им се 3бе майката на всички

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    тЕЗ капиталисти след време сами ще почнат себе си да се изяждат един с друг, до 5, 6 години ще им се 3бе майката на всички
    мисля, че капитализма ще завърши с корпоративен комунизъм.

а социалната държава ще остане в миналото, заедно с нея и средната класа, ще остане елит и бедна класа от лумпени.

поне такава ми се види съдбата на злощастния запад.
    Последно редактирано от defender : 11-07-2015 на 19:27

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

а социалната държава ще остане в миналото, средната класа ще изчезне, ще остане елит и бедна класа от лумпени.

поне такава ми се види съдбата на злощастния запад.
    Може. Една огромна бавноразвиваща се маса от неграмотна смесица от имигранти, цигани и българи и малък процент от вихрушката заедно с големи специалисти...... ама да ти кажа, че по-вероятно като спрат да си плащат данъците хората и като масово настъпи анархия.... правителството да е принудено да направи нещо.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Това вече се случва, за съжаление.

Мега фен
    Терористите, свалили А321, говорили с британски акцент
    http://www.blitz.bg/news/article/373402

става все по-хубаво

Мега фен
    корпоративен комунизъм.
    ахахахахахахаххааххах корпоративен комунизъм.
    аххахахахахахаахах

Мега фен
    Абе, благодарете на руснаците и живков, повече хора работят извън българия, отколкото в нея.
    А на нашите "комунисти" мога само да им кажа - КУРВИИ до последно ревете за кура.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абе, благодарете на руснаците и живков, повече хора работят извън българия, отколкото в нея.
    А на нашите "комунисти" мога само да им кажа - КУРВИИ до последно ревете за кура.
    Ако не беше Русия Чърчил щеше да ни унищожи!

Пак Русия ще ви спасява кожите. :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво, по дяволите, означава корпоративен комунизъм?
    Ами ролята на "партията майка" се изпълнява от корпорациите, включително в политиката, образованието, живота на хората.
    Те владеят пазара, те определят и насоката политиката.
    Свят в който корпоративния, банковия и политическия елит е едно и също нещо, в този свят какво точно ще защитава обикновения човек от феодализъм, примерно?

ПП: Примерно никой човек не иска да се храни с вредни с храни, тогава как се получи така магазините да са пълни 90% само с вредни храни. Как така?
    Последно редактирано от defender : 11-08-2015 на 09:49

Защото само парите направляват производството, а не здравето на хората.
    Дефендера пише за вече сбъднали се неща. И толкова работят синдикатите. Синдикатите са също в играта, законът също се пише в полза на големите, а ''работническата'' класа отново се преръна в една безпомощна и експлоатирана маса нищожни хорица. Само най-приспособените към системата успяват да постигнат един по-задоволителен начин на живот след години на труд и умствен потенциал. Останалите близо 90%, които нямат нужните качества или не са родени в правилната среда (защото има огромно влияние това къде си роден) - остават в пумията. Техния труд не е толкова от значение, защото вече се разчита на механизирани процеси в производството.. Работната ръка вече не се цени толкова, въпреки че е безценна за някои секори - тя ще си остане нископлатен труд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си