.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И преди съм го казвал, бих убил и човек, ако се наложи, но не бих убил и буболечка просто ей така за кеф.
    Защо не? Не е ли всичко останало което правиш за кеф? А онези неща които правиш/неправиш защото трябва/не трябва - това не са ли същите неща, които ако не ги свършиш става не-кеф, тоест като ги вършиш/невършиш пак е за кеф?
    Убивам, когато ми пречат и няма как да се отърва от тях по друг начин.
    Това е друг начин да кажеш - убивам ги защото ми развалят кефа
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-10-2015 на 22:09

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Защо не? Не е ли всичко останало което правиш за кеф?
    Кефът не трябва да е за сметка на страдание на друг, освен ако не е при неизбежна самозащита.

При случая с буболечките е неизбежна самозащита.

Мега фен Аватара на an7raks
    ^А що си мислиш, че на някого му дреме за твоите бариери?
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

При случая с буболечките е неизбежна самозащита.
    Не е никаква самозащита, щот хлебарките няма да те изядат. Просто ти пречат, няма как по друг начин да се отървеш от тях и ги убиваш. Не виждам смисъл от лицемерничене по въпроса.

Мега фен

Просто ти пречат, няма как по друг начин да се отървеш от тях и ги убиваш.
    А това не е ли неизбежна самозащита, защото няма друг начин да се отървеш без да ги убиваш?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    ^А що си мислиш, че на някого му дреме за твоите бариери?
    Явно ти дреме щом си правиш труда да ми отговаряш. Да имаш мнение е лесно, но аз не изказвам мнения - правя изводи на база разсъждения, не на лични пристрастия. Ако не ти харесва, не го чети. Ако не си съгласен, кажи защо (не ми е кеф не е аргумент) или се разкарай.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Явно ти дреме щом си правиш труда да ми отговаряш. Да имаш мнение е лесно, но аз не изказвам мнения - правя изводи на база разсъждения, не на лични пристрастия. Ако не ти харесва, не го чети. Ако не си съгласен, кажи защо (не ми е кеф не е аргумент) или се разкарай.
    Същото важи и за теб.
    Какви са ти разсъжденията? Обясняваш ми как не изпитваш физическа болка, а просто съзнанието ти страда, щото гледа как ти режат крака? Това е бръщолевене, не разсъждение. Абсолютно е безполезно да си чешеш езика с теории, които не важат в действителността. В действителността важи единствено това как възприемаш нещата. Казах ти, съгласен съм с това, че понятия като добро и зло са много относителни и това, което за един е добро, за друг може да е зло и обратното... Обаче това няма никакво значение, при положение, че на практика за по-голямата част от хората, включително и мен, важат някакви общи правила и норми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си